2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266

Annem de öyle aç bu çocuk aç diyip duruyor
Kaynana dese kıyamet kopardı
Kendi başıma bakmaya güvenemiyorum valla ne derse desin baksın çocuğa.

Annem de öyle aç bu çocuk aç diyip duruyor
Kaynana dese kıyamet kopardı
Kendi başıma bakmaya güvenemiyorum valla ne derse desin baksın çocuğa.
Bende şimdi sesimi çıkarmıyorum fazla bakıyor bize Allah razı olsun
Biraz toparlanıp evime geçim hayırlısıyla artık kendi kurallarımı uygulamaya geçirecem

Sıkınca süt gelme olayı başka canım senin sıktığında damlalar geliyo ama bebek lıkır lıkır gelsin içsin istiyo açken.. Valla benim bu durumda yaptığım geceleri mama vermek oluyo..
Sütünü sağ bakalım geliyo dediğin ne kadar süt
Tutup çekmek istememesi genelde süt olmadığı için oluyo ve sinirleniyor

Gecmis olsun bacimsu. Yanliz degilsin...
Aaa kizlar biliomusunuz bilmem gaz faturalari insani yasam hakkindan dolayi kesme yapilamadigi gibi taksitlenndirilebiliyormus bilginiz olsun.

Insani yaşam hakkı olarak keşke bu kadar pahalı fatura ödemesek. İBB nin verdiği suyun bile vergisini yansitmislar bu ay.Delirmemek elde değil bakalım elektrik kaç gelecek

Canım bebeğin nasıl oldu? Doktorlar bi şey dedi mi sonradan bi kontrol felan devlette mi yapmıştın doğumu özelde mi
Bebeğim çok şükür iyi canım 10 gün kaldı küvözde. Doktor iyi deyip taburcu etti öncesinde 15 gün kalacak demişti. Kontrole gitmedik 1.ay kontrolüne gideriz artık işitme testi bile yaptıramadık bu durumda yavruma.
Doğumu özelde yaptım biraz zor bir doğum oldu ama şükür geçti gitti.

Kizlar bebekleriniz günde kaç kere hapsuruyor. Çok korkuyorum hasta falan olacak diye. Bı de sanki boğazına kıl kaçmış gibi öğütmek istiyor bazen. Helpp me!
Doktorumuz her altını açtıktan sonra hapsirabilir korkma demisti normal sayılıyormus

Bir gün önce, sabah 7 de altını aldım, bez dolu olurdu normalde bunda Bi kez yapmıştı, bende tedirgin oldum ama bu sabah iyiydi, acaba kırkı geçtiler gece tutuyorlarmı ki

Islak mendil ne kullanıyorsunuz kızlar geçmeyen pişiğimiz var
Islak bebek pamuğu ile siliyorum canım ama baby turco ve sleeppy ıslak mendillerinden cok memnun arkadaşlarım istersen pişik geçene kadar pamuk ile sil sende

Bu anneler malesef hep aynı emziriyorum cocuk fazlasını cikariyor gazını alıyorum agzi hareket edince diyor bu cocuk aç anne yeni emzirdim emme refleksi guclendigi icin tokta olsa aranmaya devam ediyor diyorum ama anlamıyor bir kere oyle dediği için sagdigim sutude verdim cocuk rahatsiz oldu fazla geldi strese sokuyor kadın beni

1 haftadır günde bir kez geceleri verdiğim mamayi kestim yarın sağlık ocağına gidip tarttıracağım bakalim kilo durumu ne alemde? Sanırım atak döneminde gündüzleri neredeyse hiç uyumuyor ve gaz sancısı var sürekli ayaklarini buzusturup alttan gaz atıyor ve aglıyor.. Acaba sahiden ac mi kalıyor diyorum ama çiş ve kaka durumu iyi annelik gercekten kendini her yönden yetersiz hissetmekmiş

Hahah ya aynisi yemin ederim annem surekli mama verelim dio sutun yetmio dio gecende bebek kusunca aman da yedikleri cok mu gelmis bu cocuga sen ham ham yiyosn oburum benim annenin sutleri cok mu geldi diye sevio anne dedm senin de ne dedigin belli degil bu sut az mi cok mu kahkaha atti dedim iyiki kaynana degilsn bak gelinin de doguracak sonra ayyy eyvah diyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…