2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Hepimizin aynı şeyi yaşıyor olması normal bir süreçten geçtiğimiz gösteriyor sanırım bu iyi bir şey en azindan sorun mu var düşüncesi olmuyor .

Şimdi kizlar 7 şubatta 1.ay kontrolü var doğum yaptığım hastane dışında bir doktor buldum ve o hastaneye gidicem fakat hastane biraz uzak iki kez git gel yapmak istemiyorum ,ultrason isterse aynı gün çekiliyor mu ? Çektiren oldu mu aramızda ? Normalde randevu ile çalışan yerler ama ona göre bu ay daha yakın bir hastaneye bakacam

İlla biri çıkacak diyecek yani o süt olayını yoksa içlerine dert oluyor valla bak
Aynen birde annem yapınca bunu insanın zoruna gidiyor kaynanam yapsa takmam gerçi kaynanama da mama verme hep emzir dio diye takıyorum :)) dün dedim mama öcü değil aç kalırsa veririm tabi die

Kalça ultrasonu için 45 günden sonra yapılması sağlıklı deniyor cnm sonucu telefon ile de öğrenirsin ama öğün çekmeye bilirler

Doktor kalça ultrasonu için 50 günlük olduğunda gelin bebegin kilosunun 4 kg üzerinde olması gerekiyor demisti canım daha sağlıklı sonuç alabilmek için

Arkadaşlar emzik veriyor musunuz bebeklerinize? Doktor verme dedi ama gece çok ağlayınca verdim ve işe yaradı sustu bebek. Rahatlıkmış resmen ama çene yapısını etkiler ve memeyi bırakır diye de çekiniyorum

Canım bana hemşire elini iyice yıka serçe parmağını ver emsin Emerken de damağını gıdıklar gibi hafif bastırarak sürt dedi acıktığında ilk onu yapıyorum sonra biraz zorlayıp meme veriyorum beş 10 dakka kadar tutmaya başladı ama hala tam çekmiyor olsun önce çıldırıyordu memeyi görünce şimdi okadar tepkili değil sende dene dediğin gibi sağmak ısıtmak onları kaynatmak çok yorucu

Kalça ultrasonu için 45 günden sonra yapılması sağlıklı deniyor cnm sonucu telefon ile de öğrenirsin ama öğün çekmeye bilirler

Doktor kalça ultrasonu için 50 günlük olduğunda gelin bebegin kilosunun 4 kg üzerinde olması gerekiyor demisti canım daha sağlıklı sonuç alabilmek için

Oğlumda 47 gunluk iken yaptirmisiz birinde ölçülerde bir birim eksiklik çıktığı için tekrarlanmis.Bende 45 günden sonra yapıldığını biliyorum ama doğum yaptığım hastanedeki doktor 1 .ay yaparız demişti şimdi gideceğimiz doktor ne diyecek onu da bilmiyorum. Kilo olarak 4 ü geçmiştir sanırım.

Emzik veriyorum keyfi olursa alıyor olmazsa almıyor oyalıyor biraz da olsa. Çene yapısını bozmayacak yönünde fikir belirten doktorlar da var.Memeyi bırakmaz aksine çene kasları daha çok güçlenmiş olur diye düşünüyorum

Hiç almıyor canım
Benimki sol memeyi hiç almıyordu iyice açken sürekli teklif ettim birkaç kez reddetti sonra ağzına aldı memeyi ama diliyle itti sonraki tekliflerimde bir iki çekti bıraktı şimdi emiyor çok şükür iki hafta uğraştık tabi ama aldı sonunda sürekli teklif et gerekirse 2 saat değil 3 saat aç bırak öyle dene ama ağladığı zamanlarda yapma inada biniyor çünkü sakin sakin sürekli dene inşallah senin kuzuda alışır

Arkadaşlar 40 için illa 40. günü beklemem gerekir mi? Yıkaması için veya dışarı çıkarmak için? 39. gün yapsam olur mu
Bizimkiler şey der erkek çocuğunun 40 ı eksiltilirmiş kızınki arttırılmış evlenirken erkeğin masrafı azalsın diye, kızın da çeyizi bollansın diyeymiş

Uni baby ama sanırım onlarla alakalı değil kızımın poposu hiç kuru kalmıyo daha değişirken bile kaka yapıyo
Zeytinyağı sürüyorum ben öyle koruyabildim. Biri de geçen klasik arko krem pişiği geçiriyor yazmıştı aralık annelerinde okudum sanırım

Zeytinyağı sürüyorum ben öyle koruyabildim. Biri de geçen klasik arko krem pişiği geçiriyor yazmıştı aralık annelerinde okudum sanırım
Arko hametan sudocrem zeytinyağı herşeyi denedim bezi bile değiştim 1.ay kontrolünde doktor etkili bişey verir inşallah

İnşallah alışır şimdi biraz emiyor ama yalancı meme gibi sütü çekmiyor çekmek istemiyor oyy allahım oyyyy

Normalde 1 aylıkken yapılır ama kilosunun 4 u geçmesi gerekli garanti olsun 50 günlükken gelin yapalım dedi 1 ay kontrolünde 3.700 du kilosu belkide o yüzden demiştir gecen hafta 3.900 cikti bakalim bu hafta 4u geçmiştir muhtemelen

Tamam canım çok sağol deneyeyim bunu hemen. İnşallah çözeriz bu problemi en kısa zamanda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…