Kızlar yazan herkese teşekkür ederim tek tek alıntı yapamadım . Ben dün 18:30 da doğum yaptım suni sancı ile . Çok şükür ikimizde iyiyiz . Doğumhanenin anasını ağlattım bagirmaktan ama geçti mis kokulum benimle. Çok güzel tarihde tesadüf oldu.Ayarlasak erken gelirdi sıpa. Suni vermezlerse benimkinin zaten gelesi yokmuş.
Kızlar yazan herkese teşekkür ederim tek tek alıntı yapamadım . Ben dün 18:30 da doğum yaptım suni sancı ile . Çok şükür ikimizde iyiyiz . Doğumhanenin anasını ağlattım bagirmaktan ama geçti mis kokulum benimle. Çok güzel tarihde tesadüf oldu.Ayarlasak erken gelirdi sıpa. Suni vermezlerse benimkinin zaten gelesi yokmuş.
Saat 10 da giriş yapıldı . Suni takıldı 18:30 doğum oldu.Acilmam hızlı ilerledi 1 cm bile açıklık yoktu gittiğimde. Açılmazsa sezeryana alicaz dediler. Çok şükür güzel ilerledi
Saat 10 da giriş yapıldı . Suni takıldı 18:30 doğum oldu.Acilmam hızlı ilerledi 1 cm bile açıklık yoktu gittiğimde. Açılmazsa sezeryana alicaz dediler. Çok şükür güzel ilerledi
Kızlar mama olarak ne kullanıyorsunuz ? Ben aptamil kullanıyorum ama bitince değiştirmek istiyorum. Hipp’i öneriyorlar ama bilemedim hiçbir fikrim yok mama konusunda
Bebeğim çok şükür iyi canım 10 gün kaldı küvözde. Doktor iyi deyip taburcu etti öncesinde 15 gün kalacak demişti. Kontrole gitmedik 1.ay kontrolüne gideriz artık işitme testi bile yaptıramadık bu durumda yavruma.
Doğumu özelde yaptım biraz zor bir doğum oldu ama şükür geçti gitti.
Valla bu adamı boşayacağım. Adam Eve geliyor elinde telefon çocuğa vay vay diyip oturuyor. Sevmesi o kadar.
İşten geliyor sevmiyorum pis pis çocuğu kucağına veremiyorum. Her gün duşa girmesi için elli kere söyleniyorum onun için kavga ediyoruz. Ya bebeğin var söyletme işte . Her gün ayni şey fenalık geldi.