2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Arko hametan sudocrem zeytinyağı herşeyi denedim bezi bile değiştim 1.ay kontrolünde doktor etkili bişey verir inşallah
Bizimki de geçmedi bunlarla iki tane etkin krem verdi 5 günü geçmeyecek şekilde kullan demişti. İlk kullanımda etkisini gördük büyük oranda geçirdi.

Kızlar yazan herkese teşekkür ederim tek tek alıntı yapamadım . Ben dün 18:30 da doğum yaptım suni sancı ile . Çok şükür ikimizde iyiyiz . Doğumhanenin anasını ağlattım bagirmaktan ama geçti mis kokulum benimle. Çok güzel tarihde tesadüf oldu.Ayarlasak erken gelirdi sıpa. Suni vermezlerse benimkinin zaten gelesi yokmuş.

Gule gule buyut kac saat surdu oyle dogum ya sanki evvelsi gun yazdiydin suni verildi die benmi yanlis hatirliyorum

Gule gule buyut kac saat surdu oyle dogum ya sanki evvelsi gun yazdiydin suni verildi die benmi yanlis hatirliyorum
Saat 10 da giriş yapıldı . Suni takıldı 18:30 doğum oldu.Acilmam hızlı ilerledi 1 cm bile açıklık yoktu gittiğimde. Açılmazsa sezeryana alicaz dediler. Çok şükür güzel ilerledi

Kızlar mama olarak ne kullanıyorsunuz ? Ben aptamil kullanıyorum ama bitince değiştirmek istiyorum. Hipp’i öneriyorlar ama bilemedim hiçbir fikrim yok mama konusunda

Allah korusun da oksijensiz felan kalmamış demi o zaman.. İnşallah hersey güzel olur

Valla bu adamı boşayacağım. Adam Eve geliyor elinde telefon çocuğa vay vay diyip oturuyor. Sevmesi o kadar.

İşten geliyor sevmiyorum pis pis çocuğu kucağına veremiyorum. Her gün duşa girmesi için elli kere söyleniyorum onun için kavga ediyoruz. Ya bebeğin var söyletme işte . Her gün ayni şey fenalık geldi.

2 tane mi çocuk bakacağım sinir geldi.

Ohh çok şükür canım gözün aydın aramıza hoş geldin doğurmayan kalmadı artık sanırım
Epidural yaptılar mı, nasıl geçti doğumun?

Kızlar nuna anakucağı kullanıp memnun olan var mı?
Ebebekte indirimde bugün alsam mı karar veremedim 2.çocuk için gereksiz mi olur acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…