2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Bu arada bugün asmde bebeğim 4700 gram çıktı çok şaşırdım 3100 doğmuştu bir ayda sadece emzirmeyle bu kadar almış. Ebe 100 gram kıyafeti düşelim dedi bir ayda 1buçuk kilo almış çok iyi dedi. Maşallah
Yalnız ilki hastanedeydi bu asmde bu kadar çıktı farklı yer olduğu için mi böyle çıktı acaba çünkü inanamıyorum bu kadar almasına

Ben de merak ediyorum
Senin ilk çocuk değil mi? 2.yi falan düşünüyosan bence kaçırma baya indirimli çünkü fiyatı.
Ben de alırsam ilerde dolapta falan satarım diye düşünüyorum yani aslında para boşa gitmeyecek gibi ama kararsızım yine de eşim her şeyde olduğu gibi buna da illa lazım mı diyor

İnan benim oğlan da oyle

Yaa maşallah nasıl besliyorsun bi seferde art arda iki memeni de veriyo musun biraz bahseder misin canım?

Kazandığımız gidiyor böyle işte

Asmler çok dikkatsiz ya kıyafetleriyle tartiyorlar bezin de ağırlığı var .

Bu arada aylik 1.5 kilo alabilir oğlum 2 kg almıştı anne sütü ile ve tamamen çıplak şekilde tartildi

MaşaAllah sen bariz bi fark gördün mü bebeğinde? Dediğin gibi tartı farkıda olabilir

Kızlar mama olarak ne kullanıyorsunuz ? Ben aptamil kullanıyorum ama bitince değiştirmek istiyorum. Hipp’i öneriyorlar ama bilemedim hiçbir fikrim yok mama konusunda
Bende aptamil kullanıyorum çok balık kokuyor ilk bebelac aldık o çok duruydu aptamil daha süt gibi kıvamı ama çok kokuyor oğlum da pek severek içmiyor golden goatı tavsiye etti komşum hepsini denedim en tok tutan o dedi onuda denicem ben

MaşaAllah sen bariz bi fark gördün mü bebeğinde? Dediğin gibi tartı farkıda olabilir
Evde tartıyla önce kendim tartılıp sonra bebekle tartıldım aşağı yukarı aynı çıktı asmyle
Pazartesi doktor kontrolümüz var hastanede doktor kıyafetlerini çıkarıp tartıyor.
Fark var tabi özellikle doğduğunda bacakları incecikti şimdi dolgunlaştı biraz.

Yaa maşallah nasıl besliyorsun bi seferde art arda iki memeni de veriyo musun biraz bahseder misin canım?
Değişiyo canım bazen tek meme emip uyuyor bazen ikisini de emiyor. Bi de sürekli meme istiyor her istediğinde veriyorum saat tutmuyorum.
Ama bu sefer önsüt sonsüt ayrımına dikkat ettim. Mesela ilk memeyi emerken uyuyakalırsa tekrar meme istediğinde aynı memeyle başlıyorum. Ya da birini emdi, diğerini tam bitiremediyse yine bir dahaki emzirmede aynı memeyle başlıyorum ki sütün o son yağlı kısmını alsın.

Ben golden goat aldım. Sağdığım sütün yanında onu veriyorum. Tadını garipsemedi. Tavsiye ederim.

Kızlar silikon uç kullanmanın bir zararı var mı?

Bittigini ya da bitmedigini nasil anliosun?

Bence alır. Bekim ilk oğlum ilk ay 2 kilo almışı. 3500 doğmuştu ve ilk ay 5500 olmuştu. 2. Ayda 6500 olmuştu. Sadece anne sütüyle. Ama bu bebğim o kadar alamadı.

Gözün aydın canım bebişin doğum tarihi çok güzel hayatı boyunca şansı bahtı açık olsun Allah sağlıkla büyütmeyi Nasib etsin inşallah

Memede süt bittiğini nasıl anlıyorsun. Ben hep tek meme veriyorum. Zaten benimki 2-3 dk eminde memeyle savaş beriyor. Ağlıyor bağıypr memeyi alıp alıp bırakıyor. Zor emiyor. BıraktığındAda bakıyorum göğsümde süt oluyor.

Göğsüm yumuşayınca çekemedi 60 cc sağıp verdim biraz da bıraktı daha çekmedi sütü

Bizim de ayni ilk basta mutlu sonra kavga ama sikiyorum gogsumden gicik teyzelerin deyimiyle sut fiskiriyor. Ama bizim minik nedense mutsuz. Bir sure oyalayip tekrar verince aliyor fln. Sagmak da istemiyorum artik sonra memeyi kavrayamiyo cocuk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…