Ya ben başından beri istiyorum aslında ama almadım ne bileyim lazım değil çok kullanmazsın falan dediler hep 9 kiloya kdr taşıyor ya. İlk çocuğum evet. Sen hangisini diyosın bana fikir versenSenin ilk çocuk değil mi? 2.yi falan düşünüyosan bence kaçırma baya indirimli çünkü fiyatı.
Ben de alırsam ilerde dolapta falan satarım diye düşünüyorum yani aslında para boşa gitmeyecek gibi ama kararsızım yine de eşim her şeyde olduğu gibi buna da illa lazım mı diyor
Teşekkür ederim kaka konuşmaya başlarım artıkEski mesajlardan gordum dunmus uykusuzluktan gunum ayim sasirdiaramiza hosgeldin yansin geceler
Vay gerçekten seninkide çok güzelmiş . Nokta vuruşu yapmışızBu arada dogum tarihi cok guzelbenimkininde 21.12.21
Damaklı emzik değilde anne memesine benzeyen emziklerden alıp verirsen memeyi bırakmaz cnm damaklı verirsen meme reddi olabiliyorArkadaşlar emzik veriyor musunuz bebeklerinize? Doktor verme dedi ama gece çok ağlayınca verdim ve işe yaradı sustu bebek. Rahatlıkmış resmen ama çene yapısını etkiler ve memeyi bırakır diye de çekiniyorum
Yok cnm ne zararı olacak bnde uç ile emziriyorum emsinde nasıl emerse emsin bnceBen golden goat aldım. Sağdığım sütün yanında onu veriyorum. Tadını garipsemedi. Tavsiye ederim.
Kızlar silikon uç kullanmanın bir zararı var mı?
Ne bileyim canım her şeye bir şey diyor ya ebeler. Son denemediğim bir silikon uç bir de göğüs ucu çıkarıcı kaldı. Göğüs uçlarım var aslında ama belki de bebek biberona alıştığı için ve biberon uçları uzun olduğu için yetersiz mi geliyor dedim. Yarın silikon göğüs ucu ile uç çıkarıcı deneyeceğim inşallah işe yarar artık çok yıprandım gerçekten.Ne zararı olacak emsinde inşallah ondada kurtulursun.
Hoş bulduk canım artık kalmadı hepimiz doğurduk. Epidural 3 cm açıklıktan sonra yaptılar dayanamadım suni çok agriliydi ya da benim acı eşiğim düşük. Epidural den sonra uyudum 1. 5 saat sancılarimi hafifletti baya . Adet sancısı gibi çektim. Sonra uyandim fena sancıyla ebe baktı 6 cm olmuş. Tekrar epidurali istedim yaptılar faydası olmadı üstüne yine istedimOhh çok şükür canım gözün aydın aramıza hoş geldin doğurmayan kalmadı artık sanırım
Epidural yaptılar mı, nasıl geçti doğumun?
Bittigini ya da bitmedigini nasil anliosun?
Bence alır. Bekim ilk oğlum ilk ay 2 kilo almışı. 3500 doğmuştu ve ilk ay 5500 olmuştu. 2. Ayda 6500 olmuştu. Sadece anne sütüyle. Ama bu bebğim o kadar alamadı.
Bittiğini anlamıyorum aslında bence süt hiç bitmiyo çünkü emerken bile süt üretimi zaten devam ediyorMemede süt bittiğini nasıl anlıyorsun. Ben hep tek meme veriyorum. Zaten benimki 2-3 dk eminde memeyle savaş beriyor. Ağlıyor bağıypr memeyi alıp alıp bırakıyor. Zor emiyor. BıraktığındAda bakıyorum göğsümde süt oluyor.
Hmm bunu bende Yazdım kimse cevap vermedi, sanki boğazında gıcık var gibi ıhıhıhı diyo özellikle gece. Altını açıncada hemen hapşuruyo minnoşKizlar bebekleriniz günde kaç kere hapsuruyor. Çok korkuyorum hasta falan olacak diye. Bı de sanki boğazına kıl kaçmış gibi öğütmek istiyor bazen.Helpp me!
Ya bu adamları her gün niye yıkıyosunuz bende olsam bıkarımValla bu adamı boşayacağım. Adam Eve geliyor elinde telefon çocuğa vay vay diyip oturuyor. Sevmesi o kadar.
İşten geliyor sevmiyorum pis pis çocuğu kucağına veremiyorum. Her gün duşa girmesi için elli kere söyleniyorum onun için kavga ediyoruz. Ya bebeğin var söyletme işte . Her gün ayni şey fenalık geldi.
2 tane mi çocuk bakacağım sinir geldi.
Olur canım benimki 2800 doğdu 4300 çıktı kıyafetle 4200 alalım dedi. Bende anne sütü veriyorm sadece. Kuş kadardı şimdi ele geliyo. En azından sütümüz yetmiş onu anladık. Bazen bende aç mı diye tereddüt ediyordumBu arada bugün asmde bebeğim 4700 gram çıktı çok şaşırdım 3100 doğmuştu bir ayda sadece emzirmeyle bu kadar almış. Ebe 100 gram kıyafeti düşelim dedi bir ayda 1buçuk kilo almış çok iyi dedi. Maşallah
Yalnız ilki hastanedeydi bu asmde bu kadar çıktı farklı yer olduğu için mi böyle çıktı acaba çünkü inanamıyorum bu kadar almasına
O nasıl bii ebeymiş ya ağzına çarpasım geldiHoş bulduk canım artık kalmadı hepimiz doğurduk. Epidural 3 cm açıklıktan sonra yaptılar dayanamadım suni çok agriliydi ya da benim acı eşiğim düşük. Epidural den sonra uyudum 1. 5 saat sancılarimi hafifletti baya . Adet sancısı gibi çektim. Sonra uyandim fena sancıyla ebe baktı 6 cm olmuş. Tekrar epidurali istedim yaptılar faydası olmadı üstüne yine istedimyapmadılar . Baya doğumhanenin anasını ağlattım 10 cm olana . Ebe beni bir tersledi Firezecigim sakin ol burda başka hastalarda var diyor. Ben nasıl sakin olayım çok canım yanıyor diyorum. Benim suçummi sezeryan olsaydın diye yine bağırdı Dedim sezeryan olsam ben niye bu kadar sancı çekeyim . Kapıyı kapattı gel dediğim de gelmedi SONRA gel beni sezeryana al diye bağırmaya başladım almadı hayır doğum başladı diye Ay çok macera atlattım . İyiki normal olmuş diyorum şu an . Her şey geçti.
Aynen canım evet çok sancılı oluyor suniyle. ben de beni sezaryene alın demiştim ama sonra ohh be diyorsun doğumdan sonra iyi ki sezaryen olmamışım diyorsun. Çok şükür her şeye rağmen güzel bi doğum olmuşHoş bulduk canım artık kalmadı hepimiz doğurduk. Epidural 3 cm açıklıktan sonra yaptılar dayanamadım suni çok agriliydi ya da benim acı eşiğim düşük. Epidural den sonra uyudum 1. 5 saat sancılarimi hafifletti baya . Adet sancısı gibi çektim. Sonra uyandim fena sancıyla ebe baktı 6 cm olmuş. Tekrar epidurali istedim yaptılar faydası olmadı üstüne yine istedimyapmadılar . Baya doğumhanenin anasını ağlattım 10 cm olana . Ebe beni bir tersledi Firezecigim sakin ol burda başka hastalarda var diyor. Ben nasıl sakin olayım çok canım yanıyor diyorum. Benim suçummi sezeryan olsaydın diye yine bağırdı Dedim sezeryan olsam ben niye bu kadar sancı çekeyim . Kapıyı kapattı gel dediğim de gelmedi SONRA gel beni sezeryana al diye bağırmaya başladım almadı hayır doğum başladı diye Ay çok macera atlattım . İyiki normal olmuş diyorum şu an . Her şey geçti.
Bize doktor israrla evolvia oneriyorKızlar mama olarak ne kullanıyorsunuz ? Ben aptamil kullanıyorum ama bitince değiştirmek istiyorum. Hipp’i öneriyorlar ama bilemedim hiçbir fikrim yok mama konusunda
Teşekkür ederim kaka konuşmaya başlarım artık
Benim dediğim 60 kiloya kadar taşıyormuşYa ben başından beri istiyorum aslında ama almadım ne bileyim lazım değil çok kullanmazsın falan dediler hep 9 kiloya kdr taşıyor ya. İlk çocuğum evet. Sen hangisini diyosın bana fikir versen
İlk dogumumda 16 saat yiktim ortaligi bagra bagira yalvardim sezeryana alin die 10 saat kesintisiz bagirdim esim disardan bana bagirdi ben icerde ciglik cigliga devlet hastanesiydi ilk dogummi die sordular hep ve asla kimse terslemedi aksine bebek gibi ilgilendiler o nasil ebeymis oyleeeHoş bulduk canım artık kalmadı hepimiz doğurduk. Epidural 3 cm açıklıktan sonra yaptılar dayanamadım suni çok agriliydi ya da benim acı eşiğim düşük. Epidural den sonra uyudum 1. 5 saat sancılarimi hafifletti baya . Adet sancısı gibi çektim. Sonra uyandim fena sancıyla ebe baktı 6 cm olmuş. Tekrar epidurali istedim yaptılar faydası olmadı üstüne yine istedimyapmadılar . Baya doğumhanenin anasını ağlattım 10 cm olana . Ebe beni bir tersledi Firezecigim sakin ol burda başka hastalarda var diyor. Ben nasıl sakin olayım çok canım yanıyor diyorum. Benim suçummi sezeryan olsaydın diye yine bağırdı Dedim sezeryan olsam ben niye bu kadar sancı çekeyim . Kapıyı kapattı gel dediğim de gelmedi SONRA gel beni sezeryana al diye bağırmaya başladım almadı hayır doğum başladı diye Ay çok macera atlattım . İyiki normal olmuş diyorum şu an . Her şey geçti.
Aaa aparatsız sallanmıyor mu o zaman ne anlamı var ben sallasın istiyorumBenim dediğim 60 kiloya kadar taşıyormuşcanım nuna zaten ebebekte şu an sadece o indirimde
Ama sallansın istiyosan ayrıca aparat alman gerekiyor o şekilde 2buçuğu buluyor fiyatı.
Eşim beni ikna etti almıyorum
Hoş bulduk canım artık kalmadı hepimiz doğurduk. Epidural 3 cm açıklıktan sonra yaptılar dayanamadım suni çok agriliydi ya da benim acı eşiğim düşük. Epidural den sonra uyudum 1. 5 saat sancılarimi hafifletti baya . Adet sancısı gibi çektim. Sonra uyandim fena sancıyla ebe baktı 6 cm olmuş. Tekrar epidurali istedim yaptılar faydası olmadı üstüne yine istedimyapmadılar . Baya doğumhanenin anasını ağlattım 10 cm olana . Ebe beni bir tersledi Firezecigim sakin ol burda başka hastalarda var diyor. Ben nasıl sakin olayım çok canım yanıyor diyorum. Benim suçummi sezeryan olsaydın diye yine bağırdı Dedim sezeryan olsam ben niye bu kadar sancı çekeyim . Kapıyı kapattı gel dediğim de gelmedi SONRA gel beni sezeryana al diye bağırmaya başladım almadı hayır doğum başladı diye Ay çok macera atlattım . İyiki normal olmuş diyorum şu an . Her şey geçti.
Canım sütün fışkırıyorsa bebek ondan da rahatsız oluyor ben de daha önce yazmıştım tazyikli sütüm diye bebeğim emerken homurdanıp bırakıyor. Memeni makas şeklinde tutarak emzir süt akışını yavaşlatır ya da farklı bi pozisyon var o şekilde emzir burda paylaşmıştım daha önce.Bizim de ayni ilk basta mutlu sonra kavga ama sikiyorum gogsumden gicik teyzelerin deyimiyle sut fiskiriyor. Ama bizim minik nedense mutsuz. Bir sure oyalayip tekrar verince aliyor fln. Sagmak da istemiyorum artik sonra memeyi kavrayamiyo cocuk
Canım neden sezaryene aldılar seni yazmış mıydın görmedim kusura bakma?ben normal dogurcam derkrn sezeryana aldılar beni cok üzgünüm hala
Aklıma gekdikce sinir oluyorum
Senin adina cok mutlu oldum canim
Saglicakla büyüsün bebis
Çıktınız mi eve
Off 10 saat suniyi nasıl çektin canım ben 2 saat zor dayandımİlk dogumumda 16 saat yiktim ortaligi bagra bagira yalvardim sezeryana alin die 10 saat kesintisiz bagirdim esim disardan bana bagirdi ben icerde ciglik cigliga devlet hastanesiydi ilk dogummi die sordular hep ve asla kimse terslemedi aksine bebek gibi ilgilendiler o nasil ebeymis oyleee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?