Bende anlamıyorum. Gazı var o rahatsız ediyor diyorum ama gece uyku halinde gayet güzel emiyor. Gaz olsa o zamanda sıkıntı olur diyorum. Gündüz çocuğun doyarak bıraktığını hiç görmedim. O yüzden uyanık olduğunda çok kısa aralıklara emiyor.Bizim de ayni ilk basta mutlu sonra kavga ama sikiyorum gogsumden gicik teyzelerin deyimiyle sut fiskiriyor. Ama bizim minik nedense mutsuz. Bir sure oyalayip tekrar verince aliyor fln. Sagmak da istemiyorum artik sonra memeyi kavrayamiyo cocuk
Devlette epidural hakgetire canim asla yapmiyorlar beb neden aglandim saniosun eb basta sezeryan olayim dieOff 10 saat suniyi nasıl çektin canım ben 2 saat zor dayandım
Bir de nasıl yürek yediysem epidural de istemediğim için konuşmamıştım baştan doktorla
Ama bak onun da faydası olmuyormuş
Ay çok şükür sağlıkla kucağımıza aldık ya öyle ya da böyle
Doğru devamlı süt çıkıyor. Keşke benimkide gündü 15-20 dk emse birkaç dakika sonra kabga etmeye başlıyor mememleBittiğini anlamıyorum aslında bence süt hiç bitmiyo çünkü emerken bile süt üretimi zaten devam ediyor
Bi yerde okumuştum bebek tek memeyi 15-20 dk emdiğinde son sütü de alırmış ben de öyle tahmini değiştiriyorum çünkü bazen birini 10 dk emip uykuya dalıyo o yüzden yine onu veriyorum ya da birini 15-20 dk emdiyse diğerine geçiyorum bu şekilde. Yoksa ne kadar emerse emsin zaten sıktığımda hala süt çıkıyor.
Teşekkür ederim canım. Amin inşallah bütün bebeklerimizin şansı bahtı açık olsunGözün aydın canım bebişin doğum tarihi çok güzel hayatı boyunca şansı bahtı açık olsunAllah sağlıkla büyütmeyi Nasib etsin inşallah
Bizim kızlar gazman bacımYemin ederim bizim kızda ki gaz İpragazın gaz revervini karşılar
Hayır özel hastane de . ALDIRIŞ etmedim canım yanıyordu çünkü. Geçti gitti çok şükürO nasıl bii ebeymiş ya ağzına çarpasım geldidrvlette mi bu ebe? Sanki ilk doğumu sanki insan keyfinden bağırıyor. Hayırlı olsun canım.
Ben Aralık sen şubat anası oldun iyi miTeşekkür ederim canım. Amin inşallah bütün bebeklerimizin şansı bahtı açık olsunminiklerin . Miss kokuların
Gerçekten iyiki olmamışim dedim. Her şey geride kaldı. Doğumhane de çok bağırdım ama ben gerçekten dayanamadım ama kimsede normal yapmadiki şimdi diğerlerinin sesi çıksın hepsi sırayla özel gün diye sezeryan olup çıktılar. İnsan canı acirken nasıl sakin olabilir. Nasılsa onun elindeydim o gün yine biraz sonrasından alttan aldım o ilgilendiği içinAynen canım evet çok sancılı oluyor suniyle. ben de beni sezaryene alın demiştim ama sonra ohh be diyorsun doğumdan sonra iyi ki sezaryen olmamışım diyorsun. Çok şükür her şeye rağmen güzel bi doğum olmuş
Ebenin tutumunu beğenmedim yalnız sen sancı çeken bir gebeye nasıl bağırırsın.
Canım lütfen dün ilk kakasını yapmış ayakları sırtına kadar babannesi ile babası temizlediyok cisten başlayalım lütfen
Gozunaydin canım
Beni de en son çatala alacakları zaman hareket edemiyorum sancıdan.. hadi hadi diyorlar otur artık çatala bak bebek burda mı doğsun yere mi düşsün istiyorsun hadi yürüsene gelsene bekleme. Yaa hareket edemiyorum diyorum sancıdan tekerlekli sandalye getirdiler ona bile zor bindim kilitlendim sanki olduğum yerde.Herkes doğurmadı korlmasınlar diye yazmamıştım ama normal doğumun son 15 dakikası bence herkes sezeryan diye bağırıyorbende dedim beni öldürmek istiyorsunuz, ben bu çatalda ölecem, siz katil mi olacaksınız diyordum ebelere ebelerde doğum başladı kimse seni sezeryana almaz buradan 2 ıkın çıkacak dediler ona da dedim yalan söylüyosunuz sonra doktor geldi 5 dakka sonra bebek geldi, adama diyorum kusura bakmayın, diyo ebelerimi parçalamışsın tazminat alacaz senden, bi baktım yazık kızların üstlerini başlarını mahvetmişim. Çok çok iyilerdi çok dua ettim onlara. Doğar doğmazda unutuyosun iyiki beni dinlemediniz dedim
Gerçekten suni sancı ile doğum yapanlara Allah yardım etsin. Gerçeğini bilmiyorum belkide o da kötüdür. . Allah'tan açılma gerçekleşti bide o acıyı çekip sezeryana gitmek vardiİlk dogumumda 16 saat yiktim ortaligi bagra bagira yalvardim sezeryana alin die 10 saat kesintisiz bagirdim esim disardan bana bagirdi ben icerde ciglik cigliga devlet hastanesiydi ilk dogummi die sordular hep ve asla kimse terslemedi aksine bebek gibi ilgilendiler o nasil ebeymis oyleee
Yaaa Allah kimseye vermesin normal isteyenlere normal nasip etsin. Sezeryanin sonrası kötü diyorlar. Biz öğlen gibi çıktık işitme testi yapıldı . Sonra gönderdiler. Babası çok heyecanlı gidip hemen kimliğini çıkartmışben normal dogurcam derkrn sezeryana aldılar beni cok üzgünüm hala
Aklıma gekdikce sinir oluyorum
Senin adina cok mutlu oldum canim
Saglicakla büyüsün bebis
Çıktınız mi eve
Ya aslında gücünü bağırmak için tüketmemen gerekiyor bağırmak doğru değil ama ebe bunu daha güzel anlatabilirdi. Neyse gelmiş geçmiş çok şükür sağlıkla almışsın ya kucağını unutulur gider acısı.Gerçekten iyiki olmamışim dedim. Her şey geride kaldı. Doğumhane de çok bağırdım ama ben gerçekten dayanamadım ama kimsede normal yapmadiki şimdi diğerlerinin sesi çıksın hepsi sırayla özel gün diye sezeryan olup çıktılar. İnsan canı acirken nasıl sakin olabilir. Nasılsa onun elindeydim o gün yine biraz sonrasından alttan aldım o ilgilendiği için
bende çatala çıktım gelicek bak kafası gözüküyor diyor. İnanmıyorum bitmiycekmis gibi geliyor. Ben cataldayken ebe değişti o çok iyiydi Valla gelecek dedi 5 dakikan var güzel ikin dedi. Her sancida bir ikindim geldi benimki Oh be ben bu işi yaptım diyorum herkes bir güldü. Öbür ebe evini gidiyodu hakkını helal et dedim . Artık her şey bitmişti öyle rahatladım kiHerkes doğurmadı korlmasınlar diye yazmamıştım ama normal doğumun son 15 dakikası bence herkes sezeryan diye bağırıyorbende dedim beni öldürmek istiyorsunuz, ben bu çatalda ölecem, siz katil mi olacaksınız diyordum ebelere ebelerde doğum başladı kimse seni sezeryana almaz buradan 2 ıkın çıkacak dediler ona da dedim yalan söylüyosunuz sonra doktor geldi 5 dakka sonra bebek geldi, adama diyorum kusura bakmayın, diyo ebelerimi parçalamışsın tazminat alacaz senden, bi baktım yazık kızların üstlerini başlarını mahvetmişim. Çok çok iyilerdi çok dua ettim onlara. Doğar doğmazda unutuyosun iyiki beni dinlemediniz dedim
Ya aslında gücünü bağırmak için tüketmemen gerekiyor bağırmak doğru değil ama ebe bunu daha güzel anlatabilirdi. Neyse gelmiş geçmiş çok şükür sağlıkla almışsın ya kucağını unutulur gider acısı
işte ilk doğumum gerçekten neyin ne olduğunun farkında olmadan gittim . Bide ben kahvaltı bile yapmamıştım sezeryana alırlarsa diye hiç bişey yedirmediler . 5 saat beklemek zorundasın diye . Su istedim vermediler . Annem peceteyi ıslatıp ağzıma sürdü. 9 cm açıkken 5 DKK annem beni yurutsin ,çomeltsin diye içeri aldi
Kızlar nuna anakucağı kullanıp memnun olan var mı?
Ebebekte indirimde bugün alsam mı karar veremedim 2.çocuk için gereksiz mi olur acaba
Hmm bunu bende Yazdım kimse cevap vermedi, sanki boğazında gıcık var gibi ıhıhıhı diyo özellikle gece. Altını açıncada hemen hapşuruyo minnoş
Ya bu adamları her gün niye yıkıyosunuz bende olsam bıkarımelini yüzünü yılasa üstünüde değişiyodır zaten ne gerek var. Bence biraz sende sal canım rahat edersiniz. Koronadan korkuyosan inan onu el getiriyor yel getiriyor nasıl geldiğini anlamıyosn. Duş falan hikaye
Olur canım benimki 2800 doğdu 4300 çıktı kıyafetle 4200 alalım dedi. Bende anne sütü veriyorm sadece. Kuş kadardı şimdi ele geliyo. En azından sütümüz yetmiş onu anladık. Bazen bende aç mı diye tereddüt ediyordum
Akşama kadar zort zortBizim kızlar gazman bacım
Çok zorlama pes etmede biz gene sağıp veriyoruz hiç sütü olmayanlar var emmezlersede canları sağolsun bende ağlıyordum sürekli bakamıycam emziremiyorum ben anne değilim diye elimden geldiğince çabalıyorum emzirmeye çalışıyorum hatta göbeği kanamıştı emzirmeye zorlayınca ağlamaktan, bazı şeyler bizim elimizde olmuyor kendini yıpratma senin stresin onada yansıyor.Ne bileyim canım her şeye bir şey diyor ya ebeler. Son denemediğim bir silikon uç bir de göğüs ucu çıkarıcı kaldı. Göğüs uçlarım var aslında ama belki de bebek biberona alıştığı için ve biberon uçları uzun olduğu için yetersiz mi geliyor dedim. Yarın silikon göğüs ucu ile uç çıkarıcı deneyeceğim inşallah işe yarar artık çok yıprandım gerçekten.
Bende geceleri 1 kez mama veriyorum geçen gece vermedim sabah 7 8 9 10 yok çocuk uyuyamadi ve bende sabah verdim resmen içmediği mamayı gündüz istedi..1 haftadır günde bir kez geceleri verdiğim mamayi kestim yarın sağlık ocağına gidip tarttıracağım bakalim kilo durumu ne alemde? Sanırım atak döneminde gündüzleri neredeyse hiç uyumuyor ve gaz sancısı var sürekli ayaklarini buzusturup alttan gaz atıyor ve aglıyor.. Acaba sahiden ac mi kalıyor diyorum ama çiş ve kaka durumu iyi annelik gercekten kendini her yönden yetersiz hissetmekmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?