2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Bizim de ayni ilk basta mutlu sonra kavga ama sikiyorum gogsumden gicik teyzelerin deyimiyle sut fiskiriyor. Ama bizim minik nedense mutsuz. Bir sure oyalayip tekrar verince aliyor fln. Sagmak da istemiyorum artik sonra memeyi kavrayamiyo cocuk
Bende anlamıyorum. Gazı var o rahatsız ediyor diyorum ama gece uyku halinde gayet güzel emiyor. Gaz olsa o zamanda sıkıntı olur diyorum. Gündüz çocuğun doyarak bıraktığını hiç görmedim. O yüzden uyanık olduğunda çok kısa aralıklara emiyor.

Devlette epidural hakgetire canim asla yapmiyorlar beb neden aglandim saniosun eb basta sezeryan olayim die anam agladi anammm cok asiri zordu cokk ama cikinca sok olmustum oha benmiyim bu die o his bambaska aklim olsa gene normal isterdim diom ya

Doğru devamlı süt çıkıyor. Keşke benimkide gündü 15-20 dk emse birkaç dakika sonra kabga etmeye başlıyor mememle

Herkes doğurmadı korlmasınlar diye yazmamıştım ama normal doğumun son 15 dakikası bence herkes sezeryan diye bağırıyor bende dedim beni öldürmek istiyorsunuz, ben bu çatalda ölecem, siz katil mi olacaksınız diyordum ebelere ebelerde doğum başladı kimse seni sezeryana almaz buradan 2 ıkın çıkacak dediler ona da dedim yalan söylüyosunuz sonra doktor geldi 5 dakka sonra bebek geldi, adama diyorum kusura bakmayın, diyo ebelerimi parçalamışsın tazminat alacaz senden, bi baktım yazık kızların üstlerini başlarını mahvetmişim. Çok çok iyilerdi çok dua ettim onlara. Doğar doğmazda unutuyosun iyiki beni dinlemediniz dedim

Gerçekten iyiki olmamışim dedim. Her şey geride kaldı. Doğumhane de çok bağırdım ama ben gerçekten dayanamadım ama kimsede normal yapmadiki şimdi diğerlerinin sesi çıksın hepsi sırayla özel gün diye sezeryan olup çıktılar. İnsan canı acirken nasıl sakin olabilir. Nasılsa onun elindeydim o gün yine biraz sonrasından alttan aldım o ilgilendiği için

Beni de en son çatala alacakları zaman hareket edemiyorum sancıdan.. hadi hadi diyorlar otur artık çatala bak bebek burda mı doğsun yere mi düşsün istiyorsun hadi yürüsene gelsene bekleme. Yaa hareket edemiyorum diyorum sancıdan tekerlekli sandalye getirdiler ona bile zor bindim kilitlendim sanki olduğum yerde. şu an gülüyoruz ama yaşarken hiç komik değildi
Bir de benim doğumuma hasta bakıcısından tut temizlikçisine kadar herkes girdi karşımda 10 kişi rahat vardı. Ben orda sancı çekiyorum millet gülüşüyor doktorla şakalaşıyor falan ay deli oldum. Doktor da kendini övüyor bi yandan, yok çok güzel doğurttum yok çok güzel diktim elime sağlık kocan çok beğenecek falan
Sanki doğumhane değil kadınlar hamamı

Gerçekten suni sancı ile doğum yapanlara Allah yardım etsin. Gerçeğini bilmiyorum belkide o da kötüdür. . Allah'tan açılma gerçekleşti bide o acıyı çekip sezeryana gitmek vardi

ben normal dogurcam derkrn sezeryana aldılar beni cok üzgünüm hala
Aklıma gekdikce sinir oluyorum
Senin adina cok mutlu oldum canim
Saglicakla büyüsün bebis
Çıktınız mi eve
Yaaa Allah kimseye vermesin normal isteyenlere normal nasip etsin. Sezeryanin sonrası kötü diyorlar. Biz öğlen gibi çıktık işitme testi yapıldı . Sonra gönderdiler. Babası çok heyecanlı gidip hemen kimliğini çıkartmış

Ya aslında gücünü bağırmak için tüketmemen gerekiyor bağırmak doğru değil ama ebe bunu daha güzel anlatabilirdi. Neyse gelmiş geçmiş çok şükür sağlıkla almışsın ya kucağını unutulur gider acısı.

bende çatala çıktım gelicek bak kafası gözüküyor diyor. İnanmıyorum bitmiycekmis gibi geliyor. Ben cataldayken ebe değişti o çok iyiydi Valla gelecek dedi 5 dakikan var güzel ikin dedi. Her sancida bir ikindim geldi benimki Oh be ben bu işi yaptım diyorum herkes bir güldü. Öbür ebe evini gidiyodu hakkını helal et dedim . Artık her şey bitmişti öyle rahatladım ki

Son düzenleme:

Kızlar nuna anakucağı kullanıp memnun olan var mı?
Ebebekte indirimde bugün alsam mı karar veremedim 2.çocuk için gereksiz mi olur acaba

baby plus ana kucağı aldım çocuk sevmedi çok. 10 dk duruyor içinde en fazla.

Dışarı çıkmayan bebeği bile 2 günde bir yıkıyoruz. Tozu pisliği bebeği alınca saçına falan sürecek. Zaten her yeri emmeye çalışıyor. İşten kaçıp kucağına almayacaksa almasın tabi duş.

Çok zorlama pes etmede biz gene sağıp veriyoruz hiç sütü olmayanlar var emmezlersede canları sağolsun bende ağlıyordum sürekli bakamıycam emziremiyorum ben anne değilim diye elimden geldiğince çabalıyorum emzirmeye çalışıyorum hatta göbeği kanamıştı emzirmeye zorlayınca ağlamaktan, bazı şeyler bizim elimizde olmuyor kendini yıpratma senin stresin onada yansıyor.

Bende geceleri 1 kez mama veriyorum geçen gece vermedim sabah 7 8 9 10 yok çocuk uyuyamadi ve bende sabah verdim resmen içmediği mamayı gündüz istedi..
Bende bu açlık konusuna çok takıyorum mama yi kestikten sonra bu dediklerin gerceklestiyse aç kalıyodur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…