2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
isine karismak gibi olmasin yanlis anlama ama bana da fazla takiyosn koronayi gibi gelio hep fazla sakinanlarda daha cok cikiyo. Benim esim de eve geliyo elini yikiyo veriyorm cocugu kucagina. Onlar bzm gibi karninda tasimadilar ki bag kurmak icin zamana ihtiyaclari var sen her aksam yikan fln dersen de usenip bu sefer bebegi sevmemeye baslar bu da bagini kuvvetlendrmez. Biraz desteklemek lazim esleri bence, bebege bakmasinicin tesvuk etmek lazim yapamasa da olsun yapmissin demek lazim diye dusunuyorm. Ben babamla da sk sk gorusuyorm merak ediyo torununu onu da yikamak fln hic aklima gelmedi veriyorm kucagina. Belki pek cok kisiye ben fazla rahat gelebilirim ama ne zaman bitecegi de mechul ve bebeklere tutunamayan bi hastalik icin babasindan yakinlarndan bebegi ne kdr mahrum edebilirim ki. Uc ay bes ay 10 ay ztn uzak durduk hep ama artik asimz ar hastalik rahat seyrediyo bi yerde saldim

Kac gundur sabahlıyorduk bugun cıldırdım artık uyumam laızm diye! Eşşm emzikle uyutmus nolurdu Babalarda da bır meme olsa 1 saattir ıhhh ıhhh ama olsun 3 saat uyumuşum kım tutar beni

Gaz damlası olarak ne kullanıyorsunuz kızlar? Daha önceden konuşuldu ama geceleri ıkınmaya başladı oğlum ondan da uyuyamıyor

Kac gundur sabahlıyorduk bugun cıldırdım artık uyumam laızm diye! Eşşm emzikle uyutmus nolurdu Babalarda da bır meme olsa 1 saattir ıhhh ıhhh ama olsun 3 saat uyumuşum kım tutar beni
Benim esim de dun hic uyanmadi sabaha kdr kesntisiz 8 saatten fazla uyudu dokunmadim. Bgn bebek gazdan sancilanip ikiniyo ses yapiyo diye uyuyamadi beyefendi soyleniyo uyku yok diye. Bundan snr gt salonda yat ozaman diye soylendm. Bgn uyuyamadin yrn yine uyursn nedir yani ben napaym. Bu erkekler ana gibi asla olamaz ya allah hicbi cocugu anasiz birakmasn valla bi de benim adam iclerinde iyisi. Simdi aldm bebegi kendim gectm salona beyefendi uyusun

Merhaba kızlar sizde durumlar nasıl annelik nasıl gidiyor ? Ben artık aklımı yitircem sanırım, yardımcı olan gelen yemek yapan biri yok zaten. Oğlumda doymuyor mu sizin bebeklerde mi aynı bilmiyorum 2 dk dinleniyor geri emiyor ama bu şöyle söyleyim sabah 11de başlıyoruz akşam 9a kadar benden bir saniye kopmuyor. Kızım acıktım diye aglıyor ben kahvaltı degil su degil bir lokma atamıyorum ağzıma. Doktor kilo almış mamaya geçmeyelim diyor ama psikolojim bozuldu sizlern bebeklerdemi aynı

Çok haklısın ama memeyi görür görmez ağlayınca çok üzülüyorum. Sanki bir yerine zarar veriyormuşum gibi içli içli ağlıyor. Anne olmak çok zormuş gerçekten. Dediğin gibi buna da şükür. İnşallah daha da iyiye gittikleri günleri görürüz

Aynisi bizde de oluyor canim..oglak gibi ses yapiyor..bazen ihmm..ihmm zdie ikiniyor gibi yapiyor kizariyor o anda

Canım sadece bezi 100 gram gelir eğer doluysa kiyafetle ölçüm doğru sonuç vermiyor.. Bezini bile bosken ölçmen lazım.. O yüzden fark olur tabi

Akşama kadar zort zort hayır doğru düzgün bişeyde yemiyorum ki onunla uğraşmaktan
Habire zart zort gerçekten ne sütmüş bu diyorum
Canım bnde sakındım, kimsede gelmedi evde oturduğum zaman korona oldum üstelik ben pozitif, eşim negatif çıktı. Bende ona sürekli her yere gitme korona var diye söyleniyordum. Artık bakan bile açıkladı hastalık gücünü kaybetti diye, bende saldım gitti. Tedbirimizi aldık hamileyken onca soru işaretiyle aşı olduk daha napacağız evde mi kalalım artık 2 sene daha
Ya bu emzik olayı beni de tereddüte sokuyor. Emziksiz kendi kendine asla durmuyor hep ağlamaklı ama emzikle durduğu yerde surup etrafa bakıyor ağlaması duruyor, eşim de hep onla susturuyo. İyi mi kötü mü bilemedim
Canım senin çok yeni bak bir 20 gün daha dayan biraz rayına giriyor. Ama tabi ilk 20 gün birileri yemekte yardımcı olsaydı sana çok daha iyi hissederdin. Bendr ilk 30 gün sadecr bebeğe bakabildim. Şimdi emziğe alıştı arada kendi durunca kalkıp yemek yapıyorum. 40 çıkınca biraz daha rahatlıyorsun sende alışıyorsun

Kızlar 2 gündür beyaz akıntım geldi sanırım bitti benim lohusalığım, sizin bitti mi 40 ta

Kesinlikle katılıyorum canım anne gıbı olamazlar. Dun uyumasına yardım ettı sagolsun sonra da salona gecmıs uyumak ıcın daha ıyı oldu. Her iş bende oldugu ıcın artık isyan ettim sadece bırkac saat uyumak istiyorum diye.. Baktı moka saracak isler lutfetti
Kızımın dogumdan sonra hıc yardım etmemıstı bunda zorluyorum.
Benım en garibime giden mesela cocuk hasta oluyor baba uyumaya devam ediyor annene kadar endıse etmiyor hıcbır hastalıga.
Cocuk yemek yemiyor anne cırpınıyor ama baba kendı işkembesinin derdinde bı de anneye akıl verıyor yemezse yemesin zorlama ac olsa yer dıye nasıl olsa kendi karnı tok

Emzik candır yoksa bızı emzik olarak kullanıyor mınnos lar

Hepimiz aynıyız bacım yalnız değilsin günleri günlerini tutmuyor inan ki .Emziğe alıştırsan biraz oyalansa en azindan soluk alırsın sende biraz .Diğer kız küçük mü?

Hepimiz aynıyız bacım yalnız değilsin günleri günlerini tutmuyor inan ki .Emziğe alıştırsan biraz oyalansa en azindan soluk alırsın sende biraz .Diğer kız küçük mü?
Kızım 5 yaşında canım, alışmıyor ki emziğe emzik olarak beni istiyor resmen. Destek olacak kimsede yok gurbetteyim. Eşimde yoğun çalışma temposu gelip kalıp yardım edecek kimsemde olmadı başta eşim bi 7 gün izin aldı öyle idare ettik ama şuan resmen bitiklerdeyim. Göğüslerimin acısı uykusuzluk açlık halsizlik,kızımla ilgilenemiyor olmak mahvetti psikolojim altüst oldu. Böyle hayal etmemiştim kızım mamayla beslendi emmemişti böyle olmadığı için bir tecrübemde yok bu konuyla alakalı ama mental olarak bitmiş durumdayım. Ne yapacağımı şaşırdım her gün ağlıyorum gözyaşım dinmiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…