2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Benim kocam da aşırı panik gece kaldirmamaya çalışıyorum çalışıyor diye ,kiz mık diyince ani şekilde kalkıyor beni de kalk kalk acikmis kızım diyip dürtüklüyor korkuyla kalkıyorum bir şey mi oldu diye halbuki o esnada kız uyuyor oluyor diyorum ki ağlamadan varma başına ruya görüyor olabilir diyorum ama kime diyorum. Evden çalıştığı için gündüz vakit buldukça yardım ediyor en azindan oğlum evde şimdi onunla ilgili, kahvaltı yemek filan hazırlar.
Ortasi yok bu kocalarin

Bebeğim sabah 6 dan beri ayakta. Totalde bir saat belki uyumustur. Az önce emzirdim umutsuz bir şekilde kanepeye bıraktım birden uyuyakaldı. Cesaretim yok kanepeden alıp beşiğine koymaya yürek yemedim

Mekan değişikliği arıyorlar bende her yerde uyutuyorum napim mübah başına da abiyi dikiyorum

Bebeğim sabah 6 dan beri ayakta. Totalde bir saat belki uyumustur. Az önce emzirdim umutsuz bir şekilde kanepeye bıraktım birden uyuyakaldı. Cesaretim yok kanepeden alıp beşiğine koymaya yürek yemedim
Ya bizimki de yatagında uyumuyor, bızım yatakta ya da Anakucagında uyuyor neden acaba sefil gıbı buldugu yerde rahat ediyor

Ben yatağına muska koydum kv verdi hamileyken bana yaptırmıştı bebek doğunca ona takacaksın dedi. Ben de bebeğe takamam dedim iğneyle falan o yüzden yatağında başucuna koydum. Şu gebeliğimde yaşadığım bebekle ilgili sıkıntılardan dolayı yaptırmış. Neyse annem diyor ki muska mı ağır geliyor acaba ondan mı uyumuyor yatağında, olabilir mi böyle bir şey?

Bence koyma kucuk bir kuran al koy basina bide babasinin gomlegini koy yanina kirki cikana kadar ve isikta uyut 40 cikinca isik kapanabilir gomlek kalkar ama ben kurani hala kaldirmadim duruyor mesela kucuk bisi

Kixlar bide islak mendil +6 ve +24 ay elimde stoklu var oglum icin kullaniyorum elini silmek icin vs unibaby nin kiza kullansam poposuna agirmi gelir bugune kadar hep yenidogan kullandim ama bitti alacagim ama almasammi diorum

Bence koyma kucuk bir kuran al koy basina bide babasinin gomlegini koy yanina kirki cikana kadar ve isikta uyut 40 cikinca isik kapanabilir gomlek kalkar ama ben kurani hala kaldirmadim duruyor mesela kucuk bisi

Kixlar bide islak mendil +6 ve +24 ay elimde stoklu var oglum icin kullaniyorum elini silmek icin vs unibaby nin kiza kullansam poposuna agirmi gelir bugune kadar hep yenidogan kullandim ama bitti alacagim ama almasammi diorum

Yeni dogan değiller artık ya büyüdüler 1 Aydan sonra yeni dogan sayilmazlarkokusuz mu ?
Bende kocaman yasin kitabı koydum yatagin kenarına

Yeni dogan değiller artık ya büyüdüler 1 Aydan sonra yeni dogan sayilmazlarkokusuz mu ?
Bende kocaman yasin kitabı koydum yatagin kenarına
Bende oyle diorumda esim kizio. Deneyeyim en azindan . Kokulu sleppy de yenidogan kokuluyfu mesela ama unibaby yenidogan kokusuz ama ay buyuyunce koku eklenio malesef

Bizde tam tersi yatak odasını işgal ettik, eşim çocuk odasında yatıyor, benim bi yanımda oğlum Bi yanımda kızım ama artık düzene girmemiz lazım
Aynen bizde oyleyiz hatta ogluma da bahce besigini acip yatirasim var ben sahsen kocami yanimda istiyorum hamileykende son aylar oglum ayri yatmadigi icin 3 muz sigamadik aylardir ayri yatiyoruz...

Mekan değişikliği arıyorlar bende her yerde uyutuyorum napim mübah başına da abiyi dikiyorum
Oğlun kaç yaşında cnm nasıl güveniyorsunuz büyük cocuklariniza benim kız tuvalete gitmemi fırsat bilip hemen başına koşuyor öpüyor mıncıklıyor güvenip bırakamıyorum çocuğu yanlız tuvalete giderken büyüğünü de alıp götürerek çözümü buldum en sonunda ben

Bende buyugu yanimda tasimakta bildum careyi benimki pek rllemiyor ama cocuktur 4 yasinda belli olmaz arada kucagina veriyorum ben tutarak hafif agirligini birakiyorum asiri mutlu oluyor ama biraz once anne birak yaaa tel izleyelim kardesimle bana birak onu sen is yap dio

8 e girmek üzere, hiç öpmeye yeltenmedi gidip gelip kokluyor sadece .Gururunu okşayıcı şekilde konuştum hep ,aşırı sorumluluk da yüklemeden sorumluluk verdik üstüne.Kucağına almaya bile çekiniyor, korkuyor.

Canım seni çok iyi anlıyorum benimde 2.çocuk ve büyukle ilgineneme çok zoruma gidiyor.. Gün içinde mama verdiğinde eğer daha rahat duruyo ve uyuyorsa ver diyebilirim ben.. O aradada kendin yersin kızına yedirirsin ilgilenirsin sürekli memede gerçekten olmuyo
Keşke emzik tutabilsede seni biraz biraksa yada başka da seçenek yok zaten

beninkide öyle gaz arkasına gaz çocuk devamlı gazlı. bugün doktoru dediki çocuk yediğini sindirmeden tekrar süt verdiğinden oda devamlı gaz yapıyor. bundan sonra 3 saate bir emzir dedi. bu şekilde düzenli beslenirse gazı bu kadar olmazmış. bu arada biz 33 günlük olduk. ama ben yinede çocuk her istediğinde emziririm. yoksa durmaz yıkar ortalığı:)
benim bebeğimde 3 saate falan bir uyanyor sanırım.

Bu arada sleepy bionatural kullanıp sızdırma sorunu yaşayan var mı? Her defasında çiş taşıyor dışarı deli olacam.4 saat durdu bez ona rağmen taşmış gece de başımıza geldi yine anlamadım bende mi problem var bezde mi bilmiyorum

Beni ki de aşırı pimpirik. Mesela bebeğim hapsursa hemen hasta mı acaba muamelesi yapıyor. Zaten büyük oğlum da ne zaman hasta olsa kocam da hastalanır atıyorum boğazi Ağrı'da oglumun hemen kocamın da boğazı ağrımaya başlar. Çocuk ateslense sabah akadar bin kere ateş olcerle nöbet tutar basinda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…