- 13 Şubat 2016
- 1.281
- 1.741
- 133
- 35
Bunu bilmiyordum canim iyiki yazdın ben de aralıklı emziririm.beninkide öyle gaz arkasına gaz çocuk devamlı gazlı. bugün doktoru dediki çocuk yediğini sindirmeden tekrar süt verdiğinden oda devamlı gaz yapıyor. bundan sonra 3 saate bir emzir dedi. bu şekilde düzenli beslenirse gazı bu kadar olmazmış. bu arada biz 33 günlük olduk. ama ben yinede çocuk her istediğinde emziririm. yoksa durmaz yıkar ortalığı:)
benim bebeğimde 3 saate falan bir uyanyor sanırım.
Sleepy cok kötü prima kullanıyordum acil sleepy kullanmak zorunda kaldım kakalar yapışmış çişi de taşmış üstü hep ıslaktıBu arada sleepy bionatural kullanıp sızdırma sorunu yaşayan var mı? Her defasında çiş taşıyor dışarı deli olacam.4 saat durdu bez ona rağmen taşmış gece de başımıza geldi yine anlamadım bende mi problem var bezde mi bilmiyorum
Sleepy cok kötü prima kullanıyordum acil sleepy kullanmak zorunda kaldım kakalar yapışmış çişi de taşmış üstü hep ıslaktı
Beni ki de aşırı pimpirik. Mesela bebeğim hapsursa hemen hasta mı acaba muamelesi yapıyor. Zaten büyük oğlum da ne zaman hasta olsa kocam da hastalanıratıyorum boğazi Ağrı'da oglumun hemen kocamın da boğazı ağrımaya başlar. Çocuk ateslense sabah akadar bin kere ateş olcerle nöbet tutar basinda
Herkes çok övüp tavsiye ediyor diye büyük bi beklentiyle başlarda sleepy kullandım, dediğin gibi hep taşırıyordu üstelik pişik de yaptı benim oğlanda. Macera aramaya gerek yok dedim prima aldım pahalı ama en kalitelisi de o. İndirim kovalıyorum sürekli bulduğum an stokluyorum.Bu arada sleepy bionatural kullanıp sızdırma sorunu yaşayan var mı? Her defasında çiş taşıyor dışarı deli olacam.4 saat durdu bez ona rağmen taşmış gece de başımıza geldi yine anlamadım bende mi problem var bezde mi bilmiyorum
Aynı sorun bizde de var. Dün gece 2 kez üstü başı çiş oldu çocuğun. Hem de birinde yeni bağlamıştık. Benim kız henüz 3 kg, ben 2 numara almıştım acaba büyük olduğu için mi sızdırıyor diyordum tam. Senin de çocuğun kilosuna göre büyük mü canım? Prima da çok pahalı ne kullanacağız?Bu arada sleepy bionatural kullanıp sızdırma sorunu yaşayan var mı? Her defasında çiş taşıyor dışarı deli olacam.4 saat durdu bez ona rağmen taşmış gece de başımıza geldi yine anlamadım bende mi problem var bezde mi bilmiyorum
Gecen haftasonu ilk kez annemi gönderip kendimiz kalmayı denemek istedik daha öncesinde annem olduğu için eşim hic gece bakmak zorunda kalmadı biraz oda alışsın istedik bizim kız sanki hissetmiş gibi bütün gece agladı mızırdandı sabaha karşı eşim dayanamadı ben beşiğin yanında yatayım sallarım sen biraz uyu dediBenim eşim bebek doğduğundan beri daha hiç uykusuz kalmadı. Yatak odasında rahat rahat uyuyor. Biz annemle bebek oturma odasında uyuyoruz. Hatta gece bebek ağladığında sabah soruyorum duydun mu sesini diye yoo diyor. Baba olmak varmış bu hayatta
Biz de biliyoruz onu da bu bebek 3 saat emmeden durmaz ki 2 saat yine durmaz. Benimki neredeyse uyanık olduğu her an memede. Sabah tiroid ilacını veriyorum ilaçtan sonra 15 dk emmemesi gerekiyor her sabah aynı terane o 15 dk bana zulüm gibi geliyor çocuk ağlıyor yırtınıyor 3 saat mümküm değil dayanamaz ilerde olur o anca.beninkide öyle gaz arkasına gaz çocuk devamlı gazlı. bugün doktoru dediki çocuk yediğini sindirmeden tekrar süt verdiğinden oda devamlı gaz yapıyor. bundan sonra 3 saate bir emzir dedi. bu şekilde düzenli beslenirse gazı bu kadar olmazmış. bu arada biz 33 günlük olduk. ama ben yinede çocuk her istediğinde emziririm. yoksa durmaz yıkar ortalığı:)
Ben prima premium care kullanıyorum kızımda hıc sorun yasamadık ama oglumda sureklı sızdırıyorr anlamadım hatta orijinal mı degıl acaba dıye bıle dusundum. Hemsıre ıle konusurken sordum erkeklerde oluyor sızma sorunu dedıAynı sorun bizde de var. Dün gece 2 kez üstü başı çiş oldu çocuğun. Hem de birinde yeni bağlamıştık. Benim kız henüz 3 kg, ben 2 numara almıştım acaba büyük olduğu için mi sızdırıyor diyordum tam. Senin de çocuğun kilosuna göre büyük mü canım? Prima da çok pahalı ne kullanacağız?
Ya ben ona hiç bakmıyorm artık ne gelirse o. İlk zamanlr pamuk ve ılık suyla siliyordum.Kixlar bide islak mendil +6 ve +24 ay elimde stoklu var oglum icin kullaniyorum elini silmek icin vs unibaby nin kiza kullansam poposuna agirmi gelirbugune kadar hep yenidogan kullandim ama bitti alacagim ama almasammi diorum
Oğlun kaç yaşında cnm nasıl güveniyorsunuz büyük cocuklariniza benim kız tuvalete gitmemi fırsat bilip hemen başına koşuyor öpüyor mıncıklıyor güvenip bırakamıyorum çocuğu yanlız tuvalete giderken büyüğünü de alıp götürerek çözümü buldum en sonunda ben
Benimki az kaldı 5 olacak sürekli istiyor oynasın kucağuna alsın. Bende tutarak veriyorum dün beşiğini salldı yarım saat baktım uyutmuşBende buyugu yanimda tasimakta bildum careyi benimki pek rllemiyor ama cocuktur 4 yasinda belli olmaz arada kucagina veriyorum ben tutarak hafif agirligini birakiyorum asiri mutlu oluyor ama biraz once anne birak yaaa tel izleyelim kardesimle bana birak onu sen is yap dio
Bunu bilmiyordum ama 3 saat durmaz ki çocuk. Her saat başı mık mık. Deek akşam gaz sancısı ondan daha çok oluyır gün içinde birikip birikipbeninkide öyle gaz arkasına gaz çocuk devamlı gazlı. bugün doktoru dediki çocuk yediğini sindirmeden tekrar süt verdiğinden oda devamlı gaz yapıyor. bundan sonra 3 saate bir emzir dedi. bu şekilde düzenli beslenirse gazı bu kadar olmazmış. bu arada biz 33 günlük olduk. ama ben yinede çocuk her istediğinde emziririm. yoksa durmaz yıkar ortalığı:)
70 gün lohusalığım 9 ay da olmadığım olmuştu. Bakalım bunda ne görecezbende ilkinde tam 11 ay olmamıştım. gerçekten büyük rahatlık :))
Bu arada sleepy bionatural kullanıp sızdırma sorunu yaşayan var mı? Her defasında çiş taşıyor dışarı deli olacam.4 saat durdu bez ona rağmen taşmış gece de başımıza geldi yine anlamadım bende mi problem var bezde mi bilmiyorum
Bunu bilmiyordum canim iyiki yazdın ben de aralıklı emziririm.
Ya ben primayla başladım baktım pahalı slepy aldım o sızdrdı eşim bimin bezinden getirdi, inanırmanz hepsinden iyi geldi oAynı sorun bizde de var. Dün gece 2 kez üstü başı çiş oldu çocuğun. Hem de birinde yeni bağlamıştık. Benim kız henüz 3 kg, ben 2 numara almıştım acaba büyük olduğu için mi sızdırıyor diyordum tam. Senin de çocuğun kilosuna göre büyük mü canım? Prima da çok pahalı ne kullanacağız?
Evet durmuyorlar 3 saat anca geceBiz de biliyoruz onu da bu bebek 3 saat emmeden durmaz ki 2 saat yine durmaz. Benimki neredeyse uyanık olduğu her an memede. Sabah tiroid ilacını veriyorum ilaçtan sonra 15 dk emmemesi gerekiyor her sabah aynı terane o 15 dk bana zulüm gibi geliyor çocuk ağlıyor yırtınıyor 3 saat mümküm değil dayanamaz ilerde olur o anca.
Evet dogru sanirim dun hep tek meme 1 ssat snr diger meme seklinde gttk heralde benm tek memeyle doymuyo oyle olunca da gazlandibeninkide öyle gaz arkasına gaz çocuk devamlı gazlı. bugün doktoru dediki çocuk yediğini sindirmeden tekrar süt verdiğinden oda devamlı gaz yapıyor. bundan sonra 3 saate bir emzir dedi. bu şekilde düzenli beslenirse gazı bu kadar olmazmış. bu arada biz 33 günlük olduk. ama ben yinede çocuk her istediğinde emziririm. yoksa durmaz yıkar ortalığı:)
Aynı sorun bizde de var. Dün gece 2 kez üstü başı çiş oldu çocuğun. Hem de birinde yeni bağlamıştık. Benim kız henüz 3 kg, ben 2 numara almıştım acaba büyük olduğu için mi sızdırıyor diyordum tam. Senin de çocuğun kilosuna göre büyük mü canım? Prima da çok pahalı ne kullanacağız?
Tartinin doğruluğundan emin oldunuz mu ? Yani mama +memeye göre çok az almış. Huzursuzluğu filan var mı aç olsa durmaz. Doktoruna danışın derim.Kızlar bebeğim doğalı 22 gün oldu. Küvözde 100 gr vermişti. Eve geleli de 12 gün oldu bugün. Sadece 100 gr almış. Çok az değil mi? Hem anne sütü alıyor hem günde üç kere falan mama veriyoruz.
Bugün kakayı sabah yaptı 10 gibi değiştim gündüz daha kaka yapmadı brnde değişmeyi unuttum 4 gibi değiştim, bez tam çiş dolmuş sızdırmamıştı. 6 saatte sızdırma yapmadı yani bence iyi.Azizinsan
Bimin bezini öven çok evet belli değil olmaz herseyi marka değil onu da deneyeyim bakalım bir de baby turco var ama onunda 2 numara küçük 3 numara çok büyük
T tulperde
Valla kafam atmiyor değil alayım kafam rahat olur oğlumda kullandım hiç sızma yapmadi kaç saat dururdu bez bisiy olmazdi .İndirim olursa haber verir misin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?