2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Bunu bilmiyordum canim iyiki yazdın ben de aralıklı emziririm.

Sleepy cok kötü prima kullanıyordum acil sleepy kullanmak zorunda kaldım kakalar yapışmış çişi de taşmış üstü hep ıslaktı

Onları saymadım bile esim de öyle milyon kat giydircek elinden gelse

Herkes çok övüp tavsiye ediyor diye büyük bi beklentiyle başlarda sleepy kullandım, dediğin gibi hep taşırıyordu üstelik pişik de yaptı benim oğlanda. Macera aramaya gerek yok dedim prima aldım pahalı ama en kalitelisi de o. İndirim kovalıyorum sürekli bulduğum an stokluyorum.

Aynı sorun bizde de var. Dün gece 2 kez üstü başı çiş oldu çocuğun. Hem de birinde yeni bağlamıştık. Benim kız henüz 3 kg, ben 2 numara almıştım acaba büyük olduğu için mi sızdırıyor diyordum tam. Senin de çocuğun kilosuna göre büyük mü canım? Prima da çok pahalı ne kullanacağız?

Gecen haftasonu ilk kez annemi gönderip kendimiz kalmayı denemek istedik daha öncesinde annem olduğu için eşim hic gece bakmak zorunda kalmadı biraz oda alışsın istedik bizim kız sanki hissetmiş gibi bütün gece agladı mızırdandı sabaha karşı eşim dayanamadı ben beşiğin yanında yatayım sallarım sen biraz uyu dedi sabah yine bir ağlama ile kalktık eşim diyor ki Deva sen bize ne yaptın böyle kızım yaaa ben 1 aydır her gece bunu yaşıyorum bide bonus olarak emzirmede var bizde dedim

Biz de biliyoruz onu da bu bebek 3 saat emmeden durmaz ki 2 saat yine durmaz. Benimki neredeyse uyanık olduğu her an memede. Sabah tiroid ilacını veriyorum ilaçtan sonra 15 dk emmemesi gerekiyor her sabah aynı terane o 15 dk bana zulüm gibi geliyor çocuk ağlıyor yırtınıyor 3 saat mümküm değil dayanamaz ilerde olur o anca.

Ben prima premium care kullanıyorum kızımda hıc sorun yasamadık ama oglumda sureklı sızdırıyorr anlamadım hatta orijinal mı degıl acaba dıye bıle dusundum. Hemsıre ıle konusurken sordum erkeklerde oluyor sızma sorunu dedı
Buarada erkek anaları sünnet yaptıran olmadı galiba? Bız yenidogan sunnetı dusunuyorduk ama bebegın sarılıgı kılo azlıgı sorunu olunca doktorumuz sımdılık dursun dedı

Kixlar bide islak mendil +6 ve +24 ay elimde stoklu var oglum icin kullaniyorum elini silmek icin vs unibaby nin kiza kullansam poposuna agirmi gelir bugune kadar hep yenidogan kullandim ama bitti alacagim ama almasammi diorum
Ya ben ona hiç bakmıyorm artık ne gelirse o. İlk zamanlr pamuk ve ılık suyla siliyordum.

Benimki az kaldı 5 olacak sürekli istiyor oynasın kucağuna alsın. Bende tutarak veriyorum dün beşiğini salldı yarım saat baktım uyutmuş ama arada bana diyor sen benimle ilgilenmiyorsn, bide çok ağlamaya başladı sanırım bunlr kabul sancıları.
Bunu bilmiyordum ama 3 saat durmaz ki çocuk. Her saat başı mık mık. Deek akşam gaz sancısı ondan daha çok oluyır gün içinde birikip birikip
bende ilkinde tam 11 ay olmamıştım. gerçekten büyük rahatlık :))
70 gün lohusalığım 9 ay da olmadığım olmuştu. Bakalım bunda ne görecez

Bunu bilmiyordum canim iyiki yazdın ben de aralıklı emziririm.

Ya ben primayla başladım baktım pahalı slepy aldım o sızdrdı eşim bimin bezinden getirdi, inanırmanz hepsinden iyi geldi o 3 pakettir onu kullanıyorum ne sızdırma oldu ne pişik aman dedm zaten çöpe gidiyor onu kullanıyorum.
Evet durmuyorlar 3 saat anca gece

Evet dogru sanirim dun hep tek meme 1 ssat snr diger meme seklinde gttk heralde benm tek memeyle doymuyo oyle olunca da gazlandi
Gerci bgn de gazli devam ediyorz

Kızım 4 kg üstüne çıkmıştır muhtemelen 3600 dogdu ,10.gun 3750 olmuştu 2 numara tam oluyor sıkmıyor da bol da gelmiyor ama hep taşıyor

Azizinsan
Bimin bezini öven çok evet belli değil olmaz herseyi marka değil onu da deneyeyim bakalım bir de baby turco var ama onunda 2 numara küçük 3 numara çok büyük

T tulperde
Valla kafam atmiyor değil alayım kafam rahat olur oğlumda kullandım hiç sızma yapmadi kaç saat dururdu bez bisiy olmazdi .İndirim olursa haber verir misin

Kızlar bencilimde biraz hırıltı vardı normal da 1. Ay da giyecektik kontrole şükür ciğerlerini falan dinledi temiz çıktı 2780 doğmuştu ama 2635e düşmüştü 3500 olmuş doktor kilo alımı iyi dedi sizce nasıl ?

Kızlar bebeğim doğalı 22 gün oldu. Küvözde 100 gr vermişti. Eve geleli de 12 gün oldu bugün. Sadece 100 gr almış. Çok az değil mi? Hem anne sütü alıyor hem günde üç kere falan mama veriyoruz.

Tartinin doğruluğundan emin oldunuz mu ? Yani mama +memeye göre çok az almış. Huzursuzluğu filan var mı aç olsa durmaz. Doktoruna danışın derim.

Bugün kakayı sabah yaptı 10 gibi değiştim gündüz daha kaka yapmadı brnde değişmeyi unuttum 4 gibi değiştim, bez tam çiş dolmuş sızdırmamıştı. 6 saatte sızdırma yapmadı yani bence iyi.

büyük bez her zaman iyi sanırım. Şu an 4,5 kilo prima 2 numara bez kullanıyoruz. Elimizdekileri bitirelim 3 numaraya geçeriz 1 ay sonra.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…