2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Eve geldik 2. Gundu
Bir sıçradı ytaktan bebk yooook diye
Ödüm koptu
Yatağında yatıyordu bebek
Onlarda kendi çapında bi alemler

Sleepy bende gıcık oldum artık ne kullansam bilmiyorum belinden yukarı çıkıyor taşıyor. 1 saat bile tutmadığım halde oldu. Gece zaten en fazla 4 saat

Yerim onu ben bnm kızda sürekli kucağıma ver fotoğraf çek dio cekiorum dur öperken de çek dio :))

Kızlar aylık bebeklerin resmini çekiyorlar ya çeken varmı nasıl bir konsept düşündünüzmü hep çiş kaka mama olmasın geriye güzel hatıralar kalsın
Cok haklisin valahi. 1. Ay geçti bizim ama haal gec kalmis sayilmam dur yarin giydireyim de foto cekeyim ogluma cok klasik bezleri ile 1 yazmistim bunda şal kullanirim sanırım oyle abarti bisiler yapmiyorum ben

Tartinin doğruluğundan emin oldunuz mu ? Yani mama +memeye göre çok az almış. Huzursuzluğu filan var mı aç olsa durmaz. Doktoruna danışın derim.
Tartı doğru maalesef. Huzursuzluğu da var mama verince susuyor ama bu kez de kusuyor ne kadar verirsek verelim. Bu besleme olayını hiç anlamadım ya

Evet sleepy sizdiriyo ben ilk bebekte denedim primadan ona geçeyim dedim sürekli sızdırdı saat hesabı yapıyodim 2 saatte değişmek gerekiyodu.. Hemde pişik yaptı tabi..
Ben primadan memnunum gece uzun süre kalıyor sızmıyor

Cok haklisin valahi. 1. Ay geçti bizim ama haal gec kalmis sayilmam dur yarin giydireyim de foto cekeyim ogluma cok klasik bezleri ile 1 yazmistim bunda şal kullanirim sanırım oyle abarti bisiler yapmiyorum ben
Bende abartı yapmam canım hatta fikir hoşuma son 5 6 tane 1 numara bezimiz kaldı onlarla çekeyim bende yarın

merhabalar kızlar, ben şubat annesi olacakken ocak annesi oldum
doğum olalı bir hafta oldu, doğumum normal oldu

ilk cocukta doğumdan sonra doktorum sabah gelip altan muayene edip karnıma bastırıp
pıhtıları kontrol etmişti, 1 hafta sonra muayeneye çağırıp
ultrasyonla muayene edip pıhtı falan kaldı mı diye bakmıştı

yine aynı doktorda takibim yapıldı ama maalesef hastaneye varır varmaz
doğumum gerçekleştiği için başka doktor beni doğurtmak zorunda kaldı
o da hiç sabah muayene etmedi , sonrasına çağırmadı, siz muayene oldunuz mu

Aynen bende doktora birşey demedim ama bende bekletmem 3 saat . Çocuk dursada benim içim rahat etmez.
ben sünneti 2. Ay bitmeden yaptırmayı düşünüyorum. İlk oğlumdada tam 60. Günde yaptırmıştım. Be çok memnun kaldım. Hiç sünnet olduğunu anlamadım.

Evet dogru sanirim dun hep tek meme 1 ssat snr diger meme seklinde gttk heralde benm tek memeyle doymuyo oyle olunca da gazlandi
Gerci bgn de gazli devam ediyorz
O gaz olayını hiç anlamıyorum. Bizimkide bazen çok gazlı bazen az. Hayırlısı ile gazlarımız bir bitse. Ama yani gaz olmasın diyede çocuğu da 3 saat bekletemem:))

Kızlar aylık bebeklerin resmini çekiyorlar ya çeken varmı nasıl bir konsept düşündünüzmü hep çiş kaka mama olmasın geriye güzel hatıralar kalsın
Canım o bebekleri tüllere sardıkları falan var ya yenidoğan çekimi diye geçiyor. İlk 10 gün öneriyorlarmış. Max. 15 günlükken çekeriz dediler. Sonra çekmiyorlarmış.

Precious diye bir uygulama var, bebeğin çektiğiniz fotolarını orada düzenleyebilirsiniz bayağı güzel arka planlar var. 1 haftalık/5 aylık falan da yazabiliyorsunuz.

Ya ben olmadim
Ki cok
Sıkıntı oluyor
Olmayınca mı sıkıntı oluyor?
Sleepy bende gıcık oldum artık ne kullansam bilmiyorum belinden yukarı çıkıyor taşıyor. 1 saat bile tutmadığım halde oldu. Gece zaten en fazla 4 saat
ben artık geceleri değiştirmiyorum bezini. Akşam 11 gibi değişiyorum. Sonra sabaha değişiyorum.

Sleepy 2 bizimde taşıyordu, primadan kokuyu muhafaza etmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…