2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Kızlar aylık bebeklerin resmini çekiyorlar ya çeken varmı nasıl bir konsept düşündünüzmü hep çiş kaka mama olmasın geriye güzel hatıralar kalsın

Cok haklisin valahi. 1. Ay geçti bizim ama haal gec kalmis sayilmam dur yarin giydireyim de foto cekeyim ogluma cok klasik bezleri ile 1 yazmistim bunda şal kullanirim sanırım oyle abarti bisiler yapmiyorum ben
Benim kadar böyle şeylere hevessiz içi geçik bir annenin kızı olduğu için ileride beni suçlamaz umarım ilk çocukta zorla bir çikolata yaptırmıştım onuda kuzenim yaptı. Ne doğum fotosu yaptım ne başka tören şölen. Ama kendim fotoğraf çekmeyi çok severim oğluma kendi çekşmlerimden albüm yaptım bebeklikten bu yana 300 den fazla fotoğrafla. Kızıma da yaparım birde kardeş albümü fotoğraf işi mantıklı hatırası hep kalıyor.
Canım benim dr akşam hastaneden çıkmadan baktı sonra bir ay sonra kontrole gittim ben. Ama kendisi 2 hafta sonra çağırmıştı. Alttan bidaha bakmadı. Endişe etme pıhtı ve parça kontrolü yapılmışsa tamamdır.
Olmayınca mı sıkıntı oluyor?

ben artık geceleri değiştirmiyorum bezini. Akşam 11 gibi değişiyorum. Sonra sabaha değişiyorum.
Ben de kaka yapmadıkça gece değiştirmiyorum.

cıksss bu adam hiç birşeyi kontrol etmedi, sabah uğrayıp
kendini nasıl hissediyorsun şu an için iyiym dedim,
tamam hayırlı olsun dedi gitti.

keşke ilk doktorum yetişseydi, hayırlısı ne diyeyim :)

Tartı doğru maalesef. Huzursuzluğu da var mama verince susuyor ama bu kez de kusuyor ne kadar verirsek verelim. Bu besleme olayını hiç anlamadım ya

Acaba sindirim sisteminde problem olabilir mi ? Kusmasi da varmış madem doktora görünseniz iyi olacak sanki .

Ben sezeryan doğum yaptım 40 tan sonra kontrol için çağırdı vajinal muayene ve smear alacak .

Kızlar yarın kırkımız çıkıyor ha doğdu doğacak derken 40 bile çıkıyor ya hu. Ama ben çok şeyleri unutmuşum.
Mesela bu kaka çiş takibini ne zamana kadar yapıyorduk? Bebeklerin emme süresi kaç aylıkken 4 saate falan açılıyordu. Gece uzun yatması kaç aylıkken başlıyordu, bu em uyut işi ne zamana kadardı. Babam böyle pasta yapmayı nerden öğrendi hatırlayanlar aydınlatırsa sevinirim

10 gün sonra kontrole git canım yine ilk doğumda banada yapmadı dr

O gaz olayını hiç anlamıyorum. Bizimkide bazen çok gazlı bazen az. Hayırlısı ile gazlarımız bir bitse. Ama yani gaz olmasın diyede çocuğu da 3 saat bekletemem:))
O kadar sik emince rahatsiz olmuyolar mi
Zaten masallah siz hep bebeklerinizn cok kilo aldiginden bahsediyodnz. Benimki bgn 7bck 8 arasi bi emdi sonra 8.45 gibi yikadim yikandiktan snr hala kusuyodu midesine baski oldu heralde yikarken. Sonra yine aldm banyodan snr emzirdm 9dan beri emdi emdi bi turlu dalamadi uyuyamadi az once anca yatirdm. Uyuyakaliyo memeyi birakiyo yataga birakiyorm kivraniyo hep midesinden fazlasi geliyo sanki oguruyo. Ben kendisi acikip aglamadan emzirmiorm o da 3 saat civari suruyo iste. Ama kilo alimi az cikmisti benimkinin de. Istahsiz mi acaba benimki

Tam olarak merak ettigim sorular:) doktora kalsa artik o acikmadan emzirme diyodu bi ara benimkinin 4 saat emmedigi olmustu gece uykusunda geldi o gunler dedim ama snr degisti yine kendi uyaniyo hep 3 saat. Ben bunu normal saniyodm da smdi arkadaslar 3 saati de cok buldu

Yok kilosu iyiyse 3 saat normal canım. Ben de artık ne zaman kendi isterse o zaman veriyorum. Bazen saat başı oluyor bazen 3 saat

Kendisi istemiyosa verme zaten 3 saat ara çok değil. Ben benim bebeğim için öyle dedim benimki mümkün değil 3 saat beklemez gerçekten çok obur yani sürekli aranma hareketi yapıyor, kucağıma alıyorum omuzlarımı emmeye çalışıyor elleri zaten sürekli ağzında, yakası değsin anında başlıyor aranmaya, vermezsem beni döver saronun dediği gibi mecbur emziriyorum. İstemese ağlamasa ben de vermem.

Bana da doğum yaptım ertesi sabah taburcu olmadan geldi hiç muayene etmedi nasılsın ağrın sızın var mı diye sordu sadece, 3 gün sonra kontrole çağırdı, gittim sadece alttan baktı dikişlere baktı pansuman yaptı, bir daha da kırkından sonra gel dedi.

Acaba sindirim sisteminde problem olabilir mi ? Kusmasi da varmış madem doktora görünseniz iyi olacak sanki .

Ben sezeryan doğum yaptım 40 tan sonra kontrol için çağırdı vajinal muayene ve smear alacak .
Angelo bende bugün tarttirdim asmde gecen haftada 3.900 cikmisti bugünde 3.900 çıktı bir haftadır anne sütü ile ne kilo almis ne kilo vermiş asabım bozuldu acaba tartı mi yanlış off...

Angelo bende bugün tarttirdim asmde gecen haftada 3.900 cikmisti bugünde 3.900 çıktı bir haftadır anne sütü ile ne kilo almis ne kilo vermiş asabım bozuldu acaba tartı mi yanlış off...
Evde tartsan bir de ne çıkacak .Yani beslenemiyorsa kilo kaybı olur, bebek huzursuz olur beslense az da olsa gr alır bilemedim bende

Evde tartsan bir de ne çıkacak .Yani beslenemiyorsa kilo kaybı olur, bebek huzursuz olur beslense az da olsa gr alır bilemedim bende
Evdede 4.100 gram cikti sağlık ocağında 4.015 gram cikti 150 gram kıyafetleri olsa 3.850 3.900 arasındadır dedi hemsire. Valla gazı oluyor alttan gaz atıyor uykuya dalsa bile gaz ile uyanıyor yavrum yediğinin fazlasinida çıkarıyor bugun 3 kez kaka yapti ve cisli bezleride agir asiri hareketli bi bebek elleri ayakları hic durmuyor surekli bi dönme cabasi içerisinde tek başına bırakamıyorum kanepede yakıyor mu ne zilli

Ya ben cok üzülüyorum hala sezeryn olduguma
Benden baska bu kadar uzulen yoktur
Resmen 10 da giris yaptim 12.5 gibi dogum gerceek üzereydi olmadi diye bi saat icinde kestiker beni
Ne mutlu sana
Esimde artik
Uzulme diyip duruyor ama
Dr uma
Cok huveniyorudum ama
Uğraşmadı sanki benimle

Ben simdi
Kıyamadım ama 40 imiz
Çıksın istiyorum

Sutun de var demek ki cnm masallah. Benimki okdr emmek istese heralde benim sut cikmazdi. Doktor sagip ver dedi diye o emdikten sonra sagiyorm normalde 3 saatken emme vakti o benim sagimimdan 2 saat snr uyaniyo bu sefer sagimla bosalttigim memeler 2 saatte dolmuyo. dun doymadi bu sekilde ben de sagdigimi verdim hep e ne anladim ben o isten. Yani sagdigim zaman yerine hemen yenisi gelmedi guya sut artsin diye sagiyorz. Az once de sagdm 45 ml cikti eskiden 70 80 cikardi. Ne bileyim ben de mamaya baslicam gibi duruyo dr baslama dedi diye daha baslamadim ama yrn kontrol var belli olack. Yine kilo almadiysa ve mama verme sag derse kabul etmicem olmuyo cunku. Gaz yapmasin diye hicbisey yemiyorm ondan mi acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…