2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Sık emiyorsa süt kalmaz diye bir şey yok canım bence bebek ne kadar çok emerse o kadar çok süt iniyor. Daha emmeye başlarken hissediyorum sütün indiğini memelerim baya sızlıyor.
Doktor neden sağıp ver dedi çoğalsın diye mi, bebek yeteri kadar ememediği için mi?
Yani kilo alımı yeterli değilse mamayla destekle tabi ama o da bana göre kısır bi döngü bu sefer de mama aldığı için 3-4 saat acıkmicak, haliyle emmeyecek ve emmediği için süt artmayacak
Ben açıkçası her şeyi yiyorum yani sen sakındığın halde gazlı diyorsun, bi dene bakalım yediğin halde gazı artacak mı? Dengeli beslenme de çok önemli hem süt üretimi hem de kalitesi için özellikle kalsiyumdan kısmamak gerekiyor bence.

Benim bebeğim 3400g Doğdu 250tane 1numara bez kullandım 25 günlükten sonra 3numara beze geçtim… Tavsiyem 1numara bezden 200tane alsan da yeter.. iki paket 2 numara beZ al sonra zaten 3numaraya geçer..

3-4 ay arası düşünüyoruz canım
Yaptıracaklar özelde mi yaptırırsınız? Devlette yaptırmak için erken randevu almak gerekiyormuş sanırım 2 ay sonraya falan randevu veriyorlarmış çünkü.

Benim bebeğim 3400g Doğdu 250tane 1numara bez kullandım 25 günlükten sonra 3numara beze geçtim… Tavsiyem 1numara bezden 200tane alsan da yeter.. iki paket 2 numara beZ al sonra zaten 3numaraya geçer..
bu sayıları ilk okuduğumda bu kızlar napıyorda. Bu kadar bez kullanıyorlar diyordum
Simdi anladım bal gibi kullanılıyormuş

Dr bebegin cenesi guclu olmadigi icin cekemiyodur uyuyakaliyodr dusuncesiyle boyle dedi ama artik guclendi bence baya emiyo eskisi gbi degil. Dedigin dogru mama da kisir dongu ama iste bende artmadi sagimla bile. Diyorm ya sagdiktan 2 saat snr cocuk uyandi emdi doymadi demek geri dolmadi memeler. Ben de boyle olunca takiyorum ister istemez. Annem de mama ver diyip duruyo

Sütün dolmadığına emin misin, elinle sıkınca çıkmıyo mu, bebek emerken yutkunmuyo mu?

Bunları bende merak ediyorum bu gaz çıkarma işi ne zaman bitiyordu?? her emzirmeden sonra çıkartamıyorum valla özellikle de uyuduysa. Bazen de aman uyanmasın diye direk yatırıyorum, bunu bir ben yapmıyorumdur sanırım Gece kendi uyanıyor max 3 saat uyanması o şekilde emziriyorum, gündüz daha çok uyanık ve istedikçe emziriyorum. (Ya da 2 saatte bir) Doktor gaz olayından dolayı 2 saatte 1 emzir daha sık emzirme dedi bana. Bezini sürekli doldurduğu için hiç takip yapmadım.

Kız burnun mu alıştı nasıl duymuyorsun Bi kez çiş yapsa bile kokuyor bide bez dolunca kıyafetin üstünden toto kısmı nemli oluyor, Allah Allah bir bana mı öyle geliyor
Banada çiste kakada kokuyor tazı oldum mübarek anneme soruyorum kokmuyor diyo bi açıyoruz ki kaka yapmış pismesin diye paranoyak oldum surekli popo koklamaktan analık

Q Queen of the North rezene- anason karışımından fayda gördün mü? Bir yakınımda söyledi onu bana bende deneyeceğim sabah- akşam 1 fincan

Sanırım görüyorum aman aman gazlı değil kızım .Bende dikkat ediyorum yediğime ictigime ve kendime .Ben şimdi sade rezene aldım tohum şeklinde o da iyi sütüm de arttı gibi .

Ya cocuk 3 saatte bir uyanip emiyo dedm nazar mi ettm bgn de uyanmayasi tuttu. 9da emzirmeye basladim dalsn diye uzun uzun emzirdm 10da yatirdm en sonunda ben de 11bck gibi yattm bekliyorm smdi uyanir diye uyanmadi 1 oldi 2 oldu sonunda ben aldm emzirdm smdi de uyutamiyorm. Uyurken mis gibi gaz cikariyodu emdi yine kivranmaya basladi delircem ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…