2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
3-4 ay arası düşünüyoruz canım
Yaptıracaklar özelde mi yaptırırsınız? Devlette yaptırmak için erken randevu almak gerekiyormuş sanırım 2 ay sonraya falan randevu veriyorlarmış çünkü.
Devlette bu kadar küçük bebeğe sünnet yapıyorlar mı bnde erken yaptırmak istiyorum sünneti ama aklıma hiç devlet hastanesi gelmemişti ozeldekilerin fiyatını araştırıyorum devlet yapıyorsa özele bissuru para bayilmaya ne gerek war

Benim bebeğim 3400g Doğdu 250tane 1numara bez kullandım 25 günlükten sonra 3numara beze geçtim… Tavsiyem 1numara bezden 200tane alsan da yeter.. iki paket 2 numara beZ al sonra zaten 3numaraya geçer..
Bende 180 tane 1 numara kullandım bitti şimdi son 70 lik paket açtım o bitince geçecem 2 ye.. 30 günü geçtik iste. Ama premium care diğer bezlere göre büyük hala 1 numara oluyo bize

Annem bana uyuyan bebegi asla uyandirma die elletmiodu uykusu bolunur huysuz olur diyor. Doktora da sordum uyuyorsa elleme 4 5 saat uyusun yenidogan degil artik dedi.
Ayrica yukarda okudum sut hic bisi yemessen olmazki tabi he soyle bebek emdikce sut gelir ama depolar dolmaz seni tuketir sen beslenemezsin sen besleniceksinki guclu olasin. He bende resmen sadece tavuk kofte et ve ispanak yiyorum baklagil vs agzima surmedim daha. Uzun zamandir goguslerim dolu olmuuordu dun ispanak yedim sabah gogsum tas gibiydi bi dene istersen

Kızlar sizinkilerde de bazen sulu kaka oluyo mu emerken karnı gurul gurul bazen katı geliyo bazen sıvı ishal mi değil mi anlamadım

Kızlar sizinkilerde de bazen sulu kaka oluyo mu emerken karnı gurul gurul bazen katı geliyo bazen sıvı ishal mi değil mi anlamadım
Benimki de gurul gurul bazen sulu bazen katı benim oğlanın Bi huyu var altını açınca kakasını yapıyor açıyorum bezini tekrar hafif bağlıyorum yok illa açık duracak her tarafımız boka bulanacak

Benimki de gurul gurul bazen sulu bazen katı benim oğlanın Bi huyu var altını açınca kakasını yapıyor açıyorum bezini tekrar hafif bağlıyorum yok illa açık duracak her tarafımız boka bulanacak

Benim ki geçen alt değiştirme esnasında 10 saniyelik iş yani eski bezi al yenisi tak o ara uzun menzil fırlattı kakayi yerdeki hali sifonyer ne varsa sarı sarı leke nasıl basınçlıysa artık

Bizimkinin karnı hep gürül gürül. Sesle birlikte yapıyor kakasını. Hep bir ıkınma hali sürekli gaz çıkartıyor. Gazı var. Çıkaramazsa ıkınıyor ayağını çekip duruyor. Ayağını sürekli karnına doğru itiyorum. Gaz çıkarıyor öyle.

Kakasının sıvı olması gerekmiyor mu? Hep sıvı kakası.

Benim ki geçen alt değiştirme esnasında 10 saniyelik iş yani eski bezi al yenisi tak o ara uzun menzil fırlattı kakayi yerdeki hali sifonyer ne varsa sarı sarı leke nasıl basınçlıysa artık

Bizimki sesli yapıyor. Değiştirirken sesi bir duydum, tıkadım popuyu elimdeki pamukla. Annem de tıkaç tak istersen çocuğun götüne dedi. Nasıl korktuysam tıkadım popoyu

Bizimki de sıvı ama yine pütürlüydü bu karın guruldaması acaba ishal mi dedirtti ilk kez oldu çünkü

Ayy o yüzlerindeki tatlı ifade kaka yaparken tüm ev kaka olsa gene kızmıyosun hatta zevk alıyorum ohh kabız değil yaptı diye yarın bokuna bile sevineceksin demişler di doğruymuş vallayerim onların dötünü

Bizimki de sıvı ama yine pütürlüydü bu karın guruldaması acaba ishal mi dedirtti ilk kez oldu çünkü
Yenidogan bebeklerde bağırsak hareketleri disardan rahatlıkla duyulabilir demisti doktorumuz aynı zamanda beslerkende bağırsak seslerini duyabilirsiniz normaldir

Bizimki sesli yapıyor. Değiştirirken sesi bir duydum, tıkadım popuyu elimdeki pamukla. Annem de tıkaç tak istersen çocuğun götüne dedi. Nasıl korktuysam tıkadım popoyu

Tıka tika yoksa batiyor her yer
Yüzleri gevşiyor hemen valla gaz olayı büyük nimet gerçekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…