2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Ya dokunmiym dedm ztn ama 5 saat olmustu nerdeyse ne bileyim kilo almiyo diye stres yapiyodm ztn. Zaten tam bi kabustu dun 2de uyandirinca 4u ceyrek gece geri uyuttm 5te yine uyandi bu sefer bezini iyi baglayamamisim butun ustu yatagi cis olmus sirilsiklam. Onu degistirirken aclik aglamasi bu sefer emdi emdikten snr yine kusma hickirma gaz seanslari ve 7dr geri uyudk 9da yine ac uyandik eskiden emerken uyurdu bu cocuk smdi emdikten snr hep en az 1 saatlik bi seansimiz oluyo uyuduktan snr da 2 saate acikip uyaniyo en azindan emer emmez uyusa ben de 3 4 saat uyusam. Hos uyuyan cocugu da kendim uyandirdim:) doktordan ciktik smdi o da uyuyan bebegi uyandirma uyku da onun icin cok onemli dedi. Dun geceyi basa sarmak ve bebegi uyandirmamayi isterdim:)
Bu arada 3 4 gundur ztn ispanak yiyorm ztn gaz yapmayan tek sebze ispanak ona ramen yetmiyo sut diyodm da simdi tartildik son 9 gunde 400 gr almis gunluk ortalamamiz nerdeyse 40 gr. Benm bebegin de ortasi yok onceki kontrolde ortalamasi 22 gramdi smdi 40 olmus.

Erkek bebek de mi Prima en iyi geldi ama onda bile sizrirabiliyor kızda hiç öyle sorun yaşamadım bunda başima gelmedik kalmadı bugün kendi yüzüne isedi

Benim doktor Yenidoğan sünneti onermedi küçük olduğu icin yeniden yaptırmak zorunda kalabiliyorsun dediler en iyisi 6 aylıkken yaptırın dediler Mayıs sonu gibi bu işi halledicem

Erkek bebek de mi Prima en iyi geldi ama onda bile sizrirabiliyor kızda hiç öyle sorun yaşamadım bunda başima gelmedik kalmadı bugün kendi yüzüne isedi

Benim doktor Yenidoğan sünneti onermedi küçük olduğu icin yeniden yaptırmak zorunda kalabiliyorsun dediler en iyisi 6 aylıkken yaptırın dediler Mayıs sonu gibi bu işi halledicem

Kız bebek oğlumda böyle bir şey olmadı ama onda hep prima kullanmıştım sleepy yeni çıkmıştı o dönem sonra komili kullandık oda iyiydi .Oğlumu 14 gunluk iken sünnet yaptırmıştık çokta kolay iyileşti bazıları öneriyor bazıları önermiyor

Benim de prima dun gece sizmis iste ama ben baglayamadim heralde cunku yarim saat icinde olmus. Pipi bazen kenara dogru kaliyo orada da bi bosluk kaldiysa firliyo disari:)

40 ı beklemeden bugün büyük anneanneyi ziyarete gidicez .Ailenin en büyüğü ve en küçüğü arada 93 yaş fark var
Kızım olursa hayalimdi,anneannemi annemi ben ve kızımı aynı karede buluşturmak bir de annem beni doğurduğunda hastanede çekilmiş bir fotoğraf var anneannem ve teyzem ile beraber onu da aynı şekilde poz verdirerek çektirmek istiyorum bu kez kucakta ben değil kızım olacak

Ee ne guzel haber bu masallah tosbige. Bundan sonra uyandirma sakin benimki aksam 10 ile 1 arasi ayakta 1 de uyuyor yabi sik sik uyaniyor he bide unutma ki artik buyuyorlar uyanik kalma saatleri git gide artacak.
Bu arada seninle yanlis hatirlamiyorsam yakin oturuyorduk doktor olarak nreereye goturuyorsun acibadem demi doktorunuz ?

Doktoru degistirmeyi düşünüyoruzda memnunsan deneyelim dicektim ondan sordum P Positivevibes

Kizlar bide bakirkoy civari oturan vardi ama isim unuttum gorursen bi el at bacim doktor buldunuzmu memnunmusun

Kızlar sizinkilerde de bazen sulu kaka oluyo mu emerken karnı gurul gurul bazen katı geliyo bazen sıvı ishal mi değil mi anlamadım
Bizim hep sıvı. Daha katıya geçmedi. Sıvı olması normal değilmi? daha küçük sonuçta.
Evet canım menapozlu gibi
Streside cabasi
Hic regly olmadan hamile
Kalanlar oluyor cunku
anladım canım. Ben 11 ay rahattım sıkıntı yapmadı bende. Zaten ben normaldede az oluyorum:))
bende gece gaz çıkarmıyorum. Ama bazen yatırınca kusacak gibi sesler çıkarıyor o zaman kaldırıp çıkartmaya çalışıyorum.
bende ne yiyeceğimi şaşırdım. Baklagil gaz yapıyor, karnıbahar brokoli, lahana falan gaz yapıyor.
Hep et türü biraz sebze yapıyorum ama baklagilde benim olmazsa olmazımdı. Gazını alamıyormuyuz bunların yesek artık

Diyetisyen onerisi tencerenin agzini acik sekilde pisirmek ama 0 a indirmez biraz azaltir gaz etkisini dio

Evet orda dogum yapinca ilk kontrole orda bi doktora verdiler kadini da sevince devam ettik simdilik eve de cok yakin cunku

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…