Biogania probiyotik canım gaz damlası değil. Bizde onu kullanıyoruz memnunum aslında. Kakasını yaptırıyo diye düşünüyorumEvet canım biogaia aldım ama pek bi faydası yok gibi
Ya dokunmiym dedm ztn ama 5 saat olmustu nerdeyse ne bileyim kilo almiyo diye stres yapiyodm ztn. Zaten tam bi kabustu dun 2de uyandirinca 4u ceyrek gece geri uyuttm 5te yine uyandi bu sefer bezini iyi baglayamamisim butun ustu yatagi cis olmus sirilsiklam. Onu degistirirken aclik aglamasi bu sefer emdi emdikten snr yine kusma hickirma gaz seanslari ve 7dr geri uyudk 9da yine ac uyandikAnnem bana uyuyan bebegi asla uyandirma die elletmiodu uykusu bolunur huysuz olur diyor. Doktora da sordum uyuyorsa elleme 4 5 saat uyusun yenidogan degil artik dedi.
Ayrica yukarda okudum sut hic bisi yemessen olmazki tabi he soyle bebek emdikce sut gelir ama depolar dolmaz seni tuketir sen beslenemezsin sen besleniceksinki guclu olasin. He bende resmen sadece tavuk kofte et ve ispanak yiyorum baklagil vs agzima surmedim daha. Uzun zamandir goguslerim dolu olmuuordu dun ispanak yedim sabah gogsum tas gibiydi bi dene istersen
Erkek bebek de mi Prima en iyi geldi ama onda bile sizrirabiliyor kızda hiç öyle sorun yaşamadım bunda başima gelmedik kalmadı bugün kendi yüzüne isediBu arada sleepy bionatural kullanıp sızdırma sorunu yaşayan var mı? Her defasında çiş taşıyor dışarı deli olacam.4 saat durdu bez ona rağmen taşmış gece de başımıza geldi yine anlamadım bende mi problem var bezde mi bilmiyorum
Benim doktor Yenidoğan sünneti onermedi küçük olduğu icin yeniden yaptırmak zorunda kalabiliyorsun dediler en iyisi 6 aylıkken yaptırın dediler Mayıs sonu gibi bu işi halledicemBen prima premium care kullanıyorum kızımda hıc sorun yasamadık ama oglumda sureklı sızdırıyorr anlamadım hatta orijinal mı degıl acaba dıye bıle dusundum. Hemsıre ıle konusurken sordum erkeklerde oluyor sızma sorunu dedı
Buarada erkek anaları sünnet yaptıran olmadı galiba? Bız yenidogan sunnetı dusunuyorduk ama bebegın sarılıgı kılo azlıgı sorunu olunca doktorumuz sımdılık dursun dedı
Aynen fayda etmediEvet canım biogaia aldım ama pek bi faydası yok gibi
Benimki hep sulu ben hiç sorun olarak görmedim amaKızlar sizinkilerde de bazen sulu kaka oluyo mu emerken karnı gurul gurul bazen katı geliyo bazen sıvı ishal mi değil mi anlamadım
Erkek bebek de mi Prima en iyi geldi ama onda bile sizrirabiliyor kızda hiç öyle sorun yaşamadım bunda başima gelmedik kalmadı bugün kendi yüzüne isedi
Benim doktor Yenidoğan sünneti onermedi küçük olduğu icin yeniden yaptırmak zorunda kalabiliyorsun dediler en iyisi 6 aylıkken yaptırın dediler Mayıs sonu gibi bu işi halledicem
Ben tozdan nem kapan biriyim ya hepimizin ki öyleyse derin bi oh çekebilirimBenimki hep sulu ben hiç sorun olarak görmedim ama
Benim de prima dun gece sizmis iste ama ben baglayamadim heralde cunku yarim saat icinde olmus. Pipi bazen kenara dogru kaliyo orada da bi bosluk kaldiysa firliyo disari:)Erkek bebek de mi Prima en iyi geldi ama onda bile sizrirabiliyor kızda hiç öyle sorun yaşamadım bunda başima gelmedik kalmadı bugün kendi yüzüne isedi
Prima premium care kullanıyorum.Sleepy mi?
Pipin mi var derdin var ayolBenim de prima dun gece sizmis iste ama ben baglayamadim heralde cunku yarim saat icinde olmus. Pipi bazen kenara dogru kaliyo orada da bi bosluk kaldiysa firliyo disari:)
Ee ne guzel haber bu masallah tosbige. Bundan sonra uyandirma sakinYa dokunmiym dedm ztn ama 5 saat olmustu nerdeyse ne bileyim kilo almiyo diye stres yapiyodm ztn. Zaten tam bi kabustu dun 2de uyandirinca 4u ceyrek gece geri uyuttm 5te yine uyandi bu sefer bezini iyi baglayamamisim butun ustu yatagi cis olmus sirilsiklam. Onu degistirirken aclik aglamasi bu sefer emdi emdikten snr yine kusma hickirma gaz seanslari ve 7dr geri uyudk 9da yine ac uyandikeskiden emerken uyurdu bu cocuk smdi emdikten snr hep en az 1 saatlik bi seansimiz oluyo uyuduktan snr da 2 saate acikip uyaniyo en azindan emer emmez uyusa ben de 3 4 saat uyusam. Hos uyuyan cocugu da kendim uyandirdim:) doktordan ciktik smdi o da uyuyan bebegi uyandirma uyku da onun icin cok onemli dedi. Dun geceyi basa sarmak ve bebegi uyandirmamayi isterdim:)
Bu arada 3 4 gundur ztn ispanak yiyorm ztn gaz yapmayan tek sebze ispanak ona ramen yetmiyo sut diyodm da simdi tartildik son 9 gunde 400 gr almis gunluk ortalamamiz nerdeyse 40 gr. Benm bebegin de ortasi yok onceki kontrolde ortalamasi 22 gramdi smdi 40 olmus.
Doktoru degistirmeyi düşünüyoruzda memnunsan deneyelim dicektim ondan sordum P PositivevibesEe ne guzel haber bu masallah tosbige. Bundan sonra uyandirma sakinbenimki aksam 10 ile 1 arasi ayakta 1 de uyuyor yabi sik sik uyaniyor he bide unutma ki artik buyuyorlar uyanik kalma saatleri git gide artacak.
Bu arada seninle yanlis hatirlamiyorsam yakin oturuyorduk doktor olarak nreereye goturuyorsun acibadem demi doktorunuz ?
Bizim hep sıvı. Daha katıya geçmedi. Sıvı olması normal değilmi? daha küçük sonuçta.Kızlar sizinkilerde de bazen sulu kaka oluyo mu emerken karnı gurul gurul bazen katı geliyo bazen sıvı ishal mi değil mi anlamadım
anladım canım. Ben 11 ay rahattım sıkıntı yapmadı bende. Zaten ben normaldede az oluyorum:))Evet canım menapozlu gibi
Streside cabasi
Hic regly olmadan hamile
Kalanlar oluyor cunku
bende gece gaz çıkarmıyorum. Ama bazen yatırınca kusacak gibi sesler çıkarıyor o zaman kaldırıp çıkartmaya çalışıyorum.Bunları bende merak ediyorumbu gaz çıkarma işi ne zaman bitiyordu?? her emzirmeden sonra çıkartamıyorum valla özellikle de uyuduysa. Bazen de aman uyanmasın diye direk yatırıyorum, bunu bir ben yapmıyorumdur sanırım Gece kendi uyanıyor max 3 saat uyanması o şekilde emziriyorum, gündüz daha çok uyanık ve istedikçe emziriyorum. (Ya da 2 saatte bir) Doktor gaz olayından dolayı 2 saatte 1 emzir daha sık emzirme dedi bana. Bezini sürekli doldurduğu için hiç takip yapmadım.
bende ne yiyeceğimi şaşırdım. Baklagil gaz yapıyor, karnıbahar brokoli, lahana falan gaz yapıyor.Annem bana uyuyan bebegi asla uyandirma die elletmiodu uykusu bolunur huysuz olur diyor. Doktora da sordum uyuyorsa elleme 4 5 saat uyusun yenidogan degil artik dedi.
Ayrica yukarda okudum sut hic bisi yemessen olmazki tabi he soyle bebek emdikce sut gelir ama depolar dolmaz seni tuketir sen beslenemezsin sen besleniceksinki guclu olasin. He bende resmen sadece tavuk kofte et ve ispanak yiyorum baklagil vs agzima surmedim daha. Uzun zamandir goguslerim dolu olmuuordu dun ispanak yedim sabah gogsum tas gibiydi bi dene istersen
Diyetisyen onerisi tencerenin agzini acik sekilde pisirmek ama 0 a indirmez biraz azaltir gaz etkisini dioBizim hep sıvı. Daha katıya geçmedi. Sıvı olması normal değilmi? daha küçük sonuçta.
anladım canım. Ben 11 ay rahattım sıkıntı yapmadı bende. Zaten ben normaldede az oluyorum:))
bende gece gaz çıkarmıyorum. Ama bazen yatırınca kusacak gibi sesler çıkarıyor o zaman kaldırıp çıkartmaya çalışıyorum.
bende ne yiyeceğimi şaşırdım. Baklagil gaz yapıyor, karnıbahar brokoli, lahana falan gaz yapıyor.
Hep et türü biraz sebze yapıyorum ama baklagilde benim olmazsa olmazımdı. Gazını alamıyormuyuz bunların yesek artık
Evet orda dogum yapinca ilk kontrole orda bi doktora verdiler kadini da sevince devam ettik simdilik eve de cok yakin cunkuEe ne guzel haber bu masallah tosbige. Bundan sonra uyandirma sakinbenimki aksam 10 ile 1 arasi ayakta 1 de uyuyor yabi sik sik uyaniyor he bide unutma ki artik buyuyorlar uyanik kalma saatleri git gide artacak.
Bu arada seninle yanlis hatirlamiyorsam yakin oturuyorduk doktor olarak nreereye goturuyorsun acibadem demi doktorunuz ?
Bnmkinin hep sulu ve puturlu canimKızlar sizinkilerde de bazen sulu kaka oluyo mu emerken karnı gurul gurul bazen katı geliyo bazen sıvı ishal mi değil mi anlamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?