2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Şurubu nasıl keşfettin eczane de var mı

Dün gece baya araştırdım emzirme ile ilgili bu yazıyı okudum, herkesin okumasını tavsiye ederim. “Yetersiz Süt Üretimi mi ?” Giriş Dersi

Ve bugün eşime beyaz dut kurusu aldırdım. 200 ml suya 1,5 yemek kaşığı koyup 10 dk kaynattım ılınınca içtim. 1 saat sonra diyeyim faydası oldu. Bol su tüketmeye çalış fırsat bulabiliyorsan uyu az da olsa. Ben yine denedikçe etiketlerim seni canını sıkma kilo aldıysa sıkıntı yok yetiyordur sütün

Kara lahanayı sarma olarak mı yedin çiş çiğ mi

Ne faydalı bir yazı olmuş. Burda da bir kaç kez yazdım herkesin sütü yetiyor ,mamaya karşı değilim elbet gerekli olduğunda verilir ama süt varken mama vermekte doğru değil ,sütü arttırmak için neler yapılabilir bunlara bakmak lazım bir de en önemlisi olumlu olma sütüm yetmiyor dendiği vakit zaten baştan kaybediyoruz.

Bunu eşime ben de söyledim gidelim mi diye sosyete işi o para tuzağı dedi benim adamın içi geçmiş

Bu anneler kayınvalideler niye böyle devamlı moral bozmak zorundalar ya. Hepsi süt uzmanı maşallah. Benim sütüm başta daha fazlaydı ama kayınvalidemin çenesi yüzünden azaldı bence. Sırf birkaç günü kaldı eşimle aramız bozulmasın diye susuyorum. Yoksa al çok biliyorsan sen emzir diye lafı yapıştırıcam ağzına o olacak.

Hahah ben kaynanamla doktora gittim doktor bana kıloyu az almıs hemen mama artı süt dedi kaynanam ızın vermıyor dedm yanında doktorda gel sen otur teyze istersen burda si cok bılıyorsunuz dedi azarladı ayy ıcımın yağlrı eridi o gün

Surekli cikolata tatli yiyen var mi benim gibi?? Normalde yemem pek sevmem ama su an yemekten sonra deli gibi sekerli seyldr yiyorum cocuk gibi
Bende kek poğaça çok yiyroum. Aslında gelen giden çok oldu . Onlara yapıncada evde kalıyor. Bende görünce yiyorum. Aslında yemesem kilo veririm ama şun kilom sabit kaldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…