Benim 33 gun oldu hala kanamam oluyo. Lohusa kanamasi 40 gun icinde her an tekrar gelebilir. Sariya donunce bitti demek degil. Ben de az once yine orkid taktm biktm artik ped takmaktan hakkaten
Ayy beniöde aynı günlerde koronayım diyr başlamıştı ama götürsende dr ciğeri dinliyor ciğer temizse sorun yok canm sende bak hırıltı ateş falan olursa dr a götür
Bu arada gazdan yakınan anneler zeytinyaği içirin oda cok iyi geliyor gaza ben mamanın ıcıne atıyorum yada çay kaşığıyla verıyorum benım bebeden daha gazlı bebek varmı bılmemde uykudan yakınan annelerede bu şurup sabah öğle aksam çay kaşığıyla uyku yapıyor gazada iyi geliyor gibi benım bebek o kadar gazlıkı denemedıgımız yol kalmayınca tecrubeleniyor ınsan kaka seruvenımız değişti hergün yapmıyoruz artk 3güne cıktı kendine yiyor artk sanırım
Ve bugün eşime beyaz dut kurusu aldırdım. 200 ml suya 1,5 yemek kaşığı koyup 10 dk kaynattım ılınınca içtim. 1 saat sonra diyeyim faydası oldu. Bol su tüketmeye çalış fırsat bulabiliyorsan uyu az da olsa. Ben yine denedikçe etiketlerim seni canını sıkma kilo aldıysa sıkıntı yok yetiyordur sütün
Kızlar biz bugün ailecrk dışarı çıktık. 4 kişilik aile olmayı kabullenmek biraz zor galiba çıktım geldim ama epey yorulmuşum, müzeye gittik birde markete. Ama açık hava müzesi epey soğuktu. Şimdi sorum siz dışarı çıkarken bebeklere ne giydiriyorsunuz?
Kızlar biz bugün ailecrk dışarı çıktık. 4 kişilik aile olmayı kabullenmek biraz zor galiba çıktım geldim ama epey yorulmuşum, müzeye gittik birde markete. Ama açık hava müzesi epey soğuktu. Şimdi sorum siz dışarı çıkarken bebeklere ne giydiriyorsunuz?
Benim de en buyuk derdim bu. Bi astronot tulum almistm 66 cm mis benimki anca yeni 54 cm oldu icinde kayboluyo. Bebekler dogmadan once insanin gozune kucuck gelen seyler bebek dogduktan snr kocaman kaldi. Sonra bi arkadasim kendi kullandigi pelus astronotunu verdi o da sanki kucuk geldi. Ikinip sikildi benimki icinde bacaklar oldu da kolunu zor gecirdim bi de oyle seyler giydirip pusete alinca puset de sikisik, kemerini de takiyorm kapusonlar fermuarlar agzina suratina geliyo. Sevmio bizimki. Kundak battaniye denedm de o da tek battaniye hani cok icime sinmedi. Bi becersem ben de her gun bebek arabasina atip yuruyuse cikicam
Sling ile gezdirebiliriz kendi montumuzu da slingi icine alip ilikleriz. En garantisi o:)
Acil durum resmen sutum gidio gibi. Goguslerim gece veya sabah uyaninca sert olurdu iki gundur cok yumusak bebek de Mutsuz bu durumdan.. noldu ne degisti anlamiyorum qma.gecici bisi diye kendimi teselli etmek istiyorum.. dereotu, hurma yiyorum. Suya da dikkat etmem.lazim galiba. Bir de gazimiz basladi sonunda cocuk kivraniyor resmen.
Ahmet korcegize niye devam etmediniz ayrilmis mi? Sibel hanimdan memnun kalmadiniz mi?
Tijen hanim ilgili gibi geldi bana bir iki kere telaslanip whatsapptan sacma sorular sordm biri sabah 8bckta digeri pazar gunuydu hemen cevapladi. Bi de diger doktorlar nasi bilmiorm ama hep elle muayene ediyo bebegi
Bu arada 1 ay snr goz testi olacak denmisti bize ama 1. Ay muayenesnde goze bakmadilar sadece kalca ultrasonu muayenesi vermisler siz goze baktirdiniz mi
Acil durum resmen sutum gidio gibi. Goguslerim gece veya sabah uyaninca sert olurdu iki gundur cok yumusak bebek de Mutsuz bu durumdan.. noldu ne degisti anlamiyorum qma.gecici bisi diye kendimi teselli etmek istiyorum.. dereotu, hurma yiyorum. Suya da dikkat etmem.lazim galiba. Bir de gazimiz basladi sonunda cocuk kivraniyor resmen.
La Leche League, emzirmek isteyen kadınlara, destek, bilgi ve eğitim vermeye kendini adamış, kâr amacı gütmeyen uluslararası bir örgüttür.
www.lllturkiye.org
Bunu oku canım.
Yarın eşine beyaz dut kurusu aldır. 200 ml suya 1,5 yemek kaşığı 10 dk kaynat ve iç dutlarını da ye tabii.. bugün denedim 1 saat sonra fayda etti. Rezene anason çayı yapıyorum. Tahin helvası kuru incir hurma dere otu, kayısı hoşafı badem ceviz bulgur pilavı dut pekmezi
Dünde aralık annelerinden biri e bebekte ki malt içeçeği söyledi bana
Benim de en buyuk derdim bu. Bi astronot tulum almistm 66 cm mis benimki anca yeni 54 cm oldu icinde kayboluyo. Bebekler dogmadan once insanin gozune kucuck gelen seyler bebek dogduktan snr kocaman kaldi. Sonra bi arkadasim kendi kullandigi pelus astronotunu verdi o da sanki kucuk geldi. Ikinip sikildi benimki icinde bacaklar oldu da kolunu zor gecirdim bi de oyle seyler giydirip pusete alinca puset de sikisik, kemerini de takiyorm kapusonlar fermuarlar agzina suratina geliyo. Sevmio bizimki. Kundak battaniye denedm de o da tek battaniye hani cok icime sinmedi. Bi becersem ben de her gun bebek arabasina atip yuruyuse cikicam
Sling ile gezdirebiliriz kendi montumuzu da slingi icine alip ilikleriz. En garantisi o:)
Benimde 40 çıktı bitmişti bugün yine kırmızı geldi.. ilki 70 gün sürdü böyle umarım öyle olmaz
Ayy beniöde aynı günlerde koronayım diyr başlamıştı ama götürsende dr ciğeri dinliyor ciğer temizse sorun yok canm sende bak hırıltı ateş falan olursa dr a götür
Kız yeter askere gidecekler yatsın yatağında alıştır
Annemde diyor ama bilemedim yağ içirmekte
Evde dut kurusu var bari cebizle falan onuda yiyim
La Leche League, emzirmek isteyen kadınlara, destek, bilgi ve eğitim vermeye kendini adamış, kâr amacı gütmeyen uluslararası bir örgüttür.
www.lllturkiye.org
Bunu oku canım.
Yarın eşine beyaz dut kurusu aldır. 200 ml suya 1,5 yemek kaşığı 10 dk kaynat ve iç dutlarını da ye tabii.. bugün denedim 1 saat sonra fayda etti. Rezene anason çayı yapıyorum. Tahin helvası kuru incir hurma dere otu, kayısı hoşafı badem ceviz bulgur pilavı dut pekmezi
Dünde aralık annelerinden biri e bebekte ki malt içeçeği söyledi bana
Tamam dut kurusunu hemen halledeyim. Malt almam ama ilk cocukta sadece kilo aldirdi. Kasalarca ictim sifir fayda..
Diger yazdigini da deberim duttan sonra cok sagol