2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Benim 33 gun oldu hala kanamam oluyo. Lohusa kanamasi 40 gun icinde her an tekrar gelebilir. Sariya donunce bitti demek degil. Ben de az once yine orkid taktm biktm artik ped takmaktan hakkaten
Benimde 40 çıktı bitmişti bugün yine kırmızı geldi.. ilki 70 gün sürdü böyle umarım öyle olmaz
Kızlar benim kız 13 günlük oldu bugün ve ilk kez öksürdü birkaç kez. Tedirgin oldum, normal mi sizce? Doktora götüreyim mi?
Ayy beniöde aynı günlerde koronayım diyr başlamıştı ama götürsende dr ciğeri dinliyor ciğer temizse sorun yok canm sende bak hırıltı ateş falan olursa dr a götür
Ay masallah benimkide 4 yasinda odasinda yatmio wala... Bende yamacimda olsun benim olsun
Kız yeter askere gidecekler yatsın yatağında alıştır
Annemde diyor ama bilemedim yağ içirmekte
Evde dut kurusu var bari cebizle falan onuda yiyim

Kızlar biz bugün ailecrk dışarı çıktık. 4 kişilik aile olmayı kabullenmek biraz zor galiba çıktım geldim ama epey yorulmuşum, müzeye gittik birde markete. Ama açık hava müzesi epey soğuktu. Şimdi sorum siz dışarı çıkarken bebeklere ne giydiriyorsunuz?

Anakucaginin içine battaniye seviyorum kıyafet 2 kat alt 2 kat üst 2 katta çorap şapka ve üste battaniye ne cokmus sayinca farkettim

Benim de en buyuk derdim bu. Bi astronot tulum almistm 66 cm mis benimki anca yeni 54 cm oldu icinde kayboluyo. Bebekler dogmadan once insanin gozune kucuck gelen seyler bebek dogduktan snr kocaman kaldi. Sonra bi arkadasim kendi kullandigi pelus astronotunu verdi o da sanki kucuk geldi. Ikinip sikildi benimki icinde bacaklar oldu da kolunu zor gecirdim bi de oyle seyler giydirip pusete alinca puset de sikisik, kemerini de takiyorm kapusonlar fermuarlar agzina suratina geliyo. Sevmio bizimki. Kundak battaniye denedm de o da tek battaniye hani cok icime sinmedi. Bi becersem ben de her gun bebek arabasina atip yuruyuse cikicam
Sling ile gezdirebiliriz kendi montumuzu da slingi icine alip ilikleriz. En garantisi o:)

Acil durum resmen sutum gidio gibi. Goguslerim gece veya sabah uyaninca sert olurdu iki gundur cok yumusak bebek de Mutsuz bu durumdan.. noldu ne degisti anlamiyorum qma.gecici bisi diye kendimi teselli etmek istiyorum.. dereotu, hurma yiyorum. Suya da dikkat etmem.lazim galiba. Bir de gazimiz basladi sonunda cocuk kivraniyor resmen.

Hayır genç değil heralde 50 civarıdır. Ben ilk çocuğum ahmet körceğize gidiyorduk. Şimdi sibel hanıma vermişler. Sizin doktorada bakayım.
Ahmet korcegize niye devam etmediniz ayrilmis mi? Sibel hanimdan memnun kalmadiniz mi?
Tijen hanim ilgili gibi geldi bana bir iki kere telaslanip whatsapptan sacma sorular sordm biri sabah 8bckta digeri pazar gunuydu hemen cevapladi. Bi de diger doktorlar nasi bilmiorm ama hep elle muayene ediyo bebegi
Bu arada 1 ay snr goz testi olacak denmisti bize ama 1. Ay muayenesnde goze bakmadilar sadece kalca ultrasonu muayenesi vermisler siz goze baktirdiniz mi

Bunu oku canım.

Yarın eşine beyaz dut kurusu aldır. 200 ml suya 1,5 yemek kaşığı 10 dk kaynat ve iç dutlarını da ye tabii.. bugün denedim 1 saat sonra fayda etti. Rezene anason çayı yapıyorum. Tahin helvası kuru incir hurma dere otu, kayısı hoşafı badem ceviz bulgur pilavı dut pekmezi
Dünde aralık annelerinden biri e bebekte ki malt içeçeği söyledi bana

Bendeki astronotta anca yazın olır kıza bide chicco nun astronotu resmen boşa gitti. Sling mantıklı aslında bi denemek lazım

Patlamış mısır yıyorum umarım cocuga gaz olmaz amin cok canım cekti yeter da onu yeme bunu yeme nedir ya adamlar her sey yıyor onlarda yemesın

Doktora sordum ama ben içir göğsüne sür mamaya kat poposuna sür farketmez dedi onaylandı sende sor istersen

Tamam dut kurusunu hemen halledeyim. Malt almam ama ilk cocukta sadece kilo aldirdi. Kasalarca ictim sifir fayda..
Diger yazdigini da deberim duttan sonra cok sagol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…