2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Bu arada yaziyi da okudum gercekten cok faydali herkes okusun derim

Kızlar Merhaba giremiyorum günlerdir gece uyku savaşları veriyoruz uyumuyor benim bebeğim . Karnimdeki ile alakası yok . Karnimda gece uyurdu gündüz uyumazdi. Benim geçmeyen hatta daha fazla olan ödemim var özellikle bacaklarım ve ayaklarım davul gibi. Ödemli olanlar ne yaptı? Bide Esenyurt Beylikdüzü Avcılar bu civarlarda iyi bir çocuk doktoru arıyorum buralarda giden varmı? Ben bizim hastanenin doktorunu beğenmedim

Uzay denilen mont içine hirka tabi ustune polar pattaniye ve arabasinin ustune yine kapatan battaniye

Senin avcılar hospital değil miydi hastane

Alabilirsin için rahat eder yorumlarıda oku
Valla acile götürmüştüm 17saat uyumayınca doktor verdi gazasa iyi gelir uykuda yapar dedı yorumları okudum gündüz olanıda varmıs onu denemedm bunu denedım
Ney o uyku yapn

Bende etik life da doğum yaptım, doktorumdan memnun kaldım. Oranın çocuk doktoruna gidiyorum, adam soğuk geldi bana ama iyi doktor. 1 aylık kontrolümüzde göğsünü dinledi kalbinde üfürüm olabilir özele gidecekseniz yönlendiririm dedi orda çocuk kardiyolojisi yoktu çünkü. B.düzü kolan hast. profesör doktora gittik gerçekten varmış kalbinde 2 delik küçükmüş ama kapanır dedi takip edilecek. Bu olaydan sonra değiştirmedim doktoru. Muayene ücreti 90 tl. Öyle para için gereksiz şeyler de istemiyor

merhaba sevgili anneler
öncelikle bebekleriniz hayırlı olsun :))
daha taze anne adayı olarak siz tecrübeli annelerden tavsiye almak isterim.
hamilelik sürecinde nelere dikkat etmek lazım, beslenmeyi nasıl düzenlemek lazım?
spor-hareket kısmında neler tavsiye edersiniz?
mobil gebelik uygulamalarından hangisini tavsiye edersiniz? (daha doktora gitmedim doktora da danışacağım ama tecrübeli annelerden de fikir istiyorum)
ayrıca manevi olarak ekstra bir dua ibadet vs tavsiye eder misiniz gebelik boyunca?

Simdi daldi sanki ama suphedeyim ya bide oglum yanimda yatiyor normalde hic deli yatmayan cocuk catt die tekme atti kizin kafasina.. emziriyordum kucagimdaydi bir tekmeyi tek elimle yakaladim ama cat digerini savurdu bisi olmadi ama ben bittim resmen ya olan uykumda kacti kizin basini bekliyorum simdi koydum besige.. bisi olsa tepki verirdi dimi ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…