2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Ocean gaz yapiyor mu sence biz bulamadigimiz icin wellcare aldikta acaba sanci yi tetikliyormus die dusunuyorum bazi d vitaminleri yapabiliyormus
Yine gozleri kor eden beyin yakan bir cumle ile karsinizdayim hayir normal hayatimda benim kadar duzgun konusup yazan var midir acaba ama klavye ozurlusuyum resmen

Ocean gaz yapiyor mu sence biz bulamadigimiz icin wellcare aldikta acaba sanci yi tetikliyormus die dusunuyorum bazi d vitaminleri yapabiliyormus
Yeni sormuştum doktora karın ağrısı yapıyormuş diye, her bebekte karın ağrısı yapmaz dedi. Zaten gazlı ekstra bir şeyini görmedim Wellcare daha mı iyi?

Ağlardı sanırım

Geri uyudu gibi yatağına koymaya cesaret edemiyorum
Bir de kaç gecedir şunu fark ediyorum geceleri emme arası açıldığı için sanki gazı da azalıyor. sabah başlıyor bizim gaz 6 gibi. Keşke gündüz de emme arası açılsa biraz 2 saate çıksa razıyım
Gece 11e kadar uyumak nedir bilmedi, uyuyamadıkça sürekli emdi, emdikçe de gazdan uyuyamadı böyle bi kısır döngü.

Kızlar gündüz gece normal seyrinde emip bebesi belli saatlerde agrasifleşen var mı akşam 6-10 arası bişey oluyor emme stili değişiyor resmen agresifleşiyor ve doymuyor memeden 1 dakka kafayı ayırırsa canı yanıo gibi aglıyor bu saatler dışında gündüz normal 2 saate bir emip uyuyan bebek…Anlayamıyorum

Artık uykusuzluktan ıflas etti beynim bendeki uyku su yavruda olsa keske
Yataga alıyorum yatarak emzırıyorum ırı ve sarkık gogsun faydaları
Fikkat et aynisindan bende de var evvelsi gun burnunu tikamisim cocugun alhtan dalgin uyumuyorum da actim gozumu bidaha da yatirmam ben yanima emmeye

Günaydın kızlar benim bebeğin gözünün biri çok çapaklanmış ya açamıyo yavrum neden acaba bir de ne yapmak lazım bir şey sürmeli miyim?

Günaydın kızlar benim bebeğin gözünün biri çok çapaklanmış ya açamıyo yavrum neden acaba bir de ne yapmak lazım bir şey sürmeli miyim?
Kızımda doğduğundan beri çapak sorunu var göz doktoruna götürdüm gözyaşı kanalı tıkanıklığı çıktı kaynamış şu ile temizleyebilirsin. Damlada fayda etmedi kanal tıkalı olursa hep capaklanir dedi doktor masaj gösterdi onu yapıyorum 1 yaşına kadar açılmazsa ameliyat olacakmış mesajla buyuk ölçüde açılır süt falan sık gözüne diyen olacaktır mikrop kapabilir daha çok doktor sakın yapma öyle birsey dedi

Yeni dogduklarinda ozellikle gece daha aktif oluyolar demisti hemsire benimki 12 13 gun gece uyumadi devamlj emip kucagmda uyuyodu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…