2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Ne asisi oldu ki? Biz 1. Ayin kontrolunde hepatit asisini kendi doktorunda olduk. Ilk dozu da ztn dogunca hastanede yapmislardi. 2. Ayda asm'de verem asisi olacaksiniz dediler. Baska asi da olmadik

Verem aşısı o canım her asm de haftanın bir günü açılır ve o güne çağrılır 2 aylık bebekler..
Bi asm de salıyken digerinde perşembe olabilir ama haftada bir gün açıyorlar

Maşallah kaç kilo doğmuştu miniğin bir de neyle besleniyor

Günaydın kızlar benim bebeğin gözünün biri çok çapaklanmış ya açamıyo yavrum neden acaba bir de ne yapmak lazım bir şey sürmeli miyim?

Masaj ve kaynamış ılıtılmış suyla pamukla silmek gerekiyor.
Bir de dikkat ettim burnu tıkalı olduğu zaman gözü de çapaklanıyor.
Geçmişti çapağı burnu tıkandı yine çapak oldu.

Verem aşısını haftada bir gün yapıyorlarmış o yüzden.
Maşallah senin kuzu küçük doğmuştu galiba.
Bugün aylık kontrole gittik , biz de 5 kilo geldik.

Doktor da bana 2 saatte 1 emzir çok sık verirsen çok gazlanır demişti. Gece yine 2,5-3 saat oluyor da gündüz uykusu yok meme istiyor sürekli. En az 2 saat olsun diye kucağımda ev turluyorum sonra da gaz huzursuzluğunu çekiyoruz

Bizde de sadece cuma sabahları aşı oluyormuş. Kaç kilo doğmuştu canım

Ne asisi oldu ki? Biz 1. Ayin kontrolunde hepatit asisini kendi doktorunda olduk. Ilk dozu da ztn dogunca hastanede yapmislardi. 2. Ayda asm'de verem asisi olacaksiniz dediler. Baska asi da olmadik

Verem aşısı o canım her asm de haftanın bir günü açılır ve o güne çağrılır 2 aylık bebekler..
Bi asm de salıyken digerinde perşembe olabilir ama haftada bir gün açıyorlar

Maşallah kaç kilo doğmuştu miniğin bir de neyle besleniyor

Bizde de sadece cuma sabahları aşı oluyormuş. Kaç kilo doğmuştu canım

Bizim oraya özel uygulama sandım demek öyleymiş her yerde. 1.Ay kontrolü bugün oldu ama aşıyı asm yaptı. Kızım 3600 dogdu ,3470 hastane çıkışı bugün 5075 gr geldi boyu da 56 cm olmuş 51 cm doğmuştu anne sütü sadece. Kalça usg çekilecek 13 te.
Doktora dedim ki bazen göğüslerim boş oluyor yetmiyor mu süt diye endişe ediyorum ama yine de emziriyorum dedim,sütün kalitesi artacak zamanla bol bol emzir ama yetiyor gayet dedi .Göğüslerin boş olması süt olmayacağı anlamına gelmez dedi.Haberler böyle

Ay çok pardon yanlış yazmışım hepatit oldu bugün 9 Mart verem için randevu vermişti onun da uygulaması dediğim sekildeymis ama herkesin öyle sistem bu demek ki

Anakucaginin içine battaniye seviyorum kıyafet 2 kat alt 2 kat üst 2 katta çorap şapka ve üste battaniye ne cokmus sayinca farkettim
Bende aynısı ben doktor dışında çıkmadım çıkamadım çok kar vardı burda mecbur öyle giydiriyor ama evde incelttim üstümü çünkü yatmıyor kalın olunca altta tek donu bide çorap üstte zıbın tek üst hafifçe kundak yapıyorum yavrum nasıl rahat uyuyor. Erkek bebekler çok sıcak sevmezmiş benimki öyle

Kızlar göbeği düştü ama dibinde kuru kuru var bir şeyler onlar ne zaman geçiyo sizin nasıl oluyo düşünce direk bizimki gibi olmuyo dimi

Bugün genel muayene, kalça, işitme, göz kontrolü hepsini bi aradan çıkardık hastanede aşağı yukarı yoruldum baya.
Bebem de 59 cm, 4815 gr olmuş kıyafetsiz, bezi çişliydi ama
Ücretleri ne kadar her birine ayrı mı alıyorlar yoksa sadece muayene ücreti mi

Kixlar gunaydin. Sizin bebeler 1 aylik 5 kg olmus ve genelde doktor iyi denis benimkine asm 4950 oldu die kiyamet kopardi yok mamayi kes yok organlari yaglanir yok sekeri cikar vs 1 aylikken anlamadim wala bu isi
Bu arada her birine ayri ayri tuu tuuu masallahhh

Bana bir önceki oturduğum yerdeki asm hemşiresi anne sütünü azalt dediydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…