2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
2 adet sorum olacak, bir evde sütyen giyiyor musunuz?
İkincisi ise ben 10 gün çnce kontrole gittim dr sorun görmedi rahim toparlamış dedi, 3 gündürde trmizleniyor gibiydim ama bugün ve dün epey hareketim artınca kanama tekrar başladı ilk gebeliğimde 70 gün sürdü bu durum sizde nasıl acaba tekrar dr a gitmek gerekir mi?

Harika gidiyorduk
Bu gece merhabalar gazlı hayat hosgeldin modundaydık
Sabah s.ocagina gittik kilo almışız şükür
Benden de kan aldılar
Tansiyon ölçüldü
Gaz olayı ne kötü ya
Gazlı bebelerin anaları Allah hepimize yardım etsin

Giymiyorum hatta tişört bile giymeyeceğim nerdeyse sürekli emmek istiyor aç kapa darlanıyorum

Ay yok ne sütyeni elimden gelse atleti bile giymicem de sütler akıyo sonra mecbur giyip göğüs pedi koyuyom yoksa onu da sallıcam atcam sürekli aç kapa aç kapa zor

Ay çok erken başlamış canım bir doktora sor sen bu günlerdr bizimkiler em uyu modundaydı
Uzay denilen mont içine hirka tabi ustune polar pattaniye ve arabasinin ustune yine kapatan battaniye
Bende bunun gibiyim
Merhaba. Bebek arabası ne aldnız acaba? Ben travel ve küçülebilen bir model arıyorum kararsız kaldım da
Ben baston aldım onlar çok ağır taşıyamadım
Manevi olarak sekine duası çok ferahlatıyor
Brnimkide çok yedi tekme korkma bebeklerin yumuşak oluyor daha bıngıldağa gelmrsin yeter
Aynen bi ara çok agresifleşiyor iyuvv iyuuvv diye sesler emme sesleri çıkarıyor
Günaydın eyyy analar gece artık uykusuzluktan nasıl bayildiysam boynum felç olarak uyandım
Ay güldüm kız bende öyle bi gün bayılmışım felç uyandım

Ben o işi emzikle çözdüm çok kurtarıcı oldu 2 saat olunca veriyorum çok çıldırmadıysa
Bugün genel muayene, kalça, işitme, göz kontrolü hepsini bi aradan çıkardık hastanede aşağı yukarı yoruldum baya.
Bebem de 59 cm, 4815 gr olmuş kıyafetsiz, bezi çişliydi ama
Kız maşallah boyu fazla uzun siz de mi öylesiniz diye
Kızlar göbeği düştü ama dibinde kuru kuru var bir şeyler onlar ne zaman geçiyo sizin nasıl oluyo düşünce direk bizimki gibi olmuyo dimi
Öyle olur yara kabuğu gibi zamanla temizlenecek
Kiz hatta mamayi kestim 2 max 3 kez veriyorum baska versemde cocuk istemio pek meme emio o yanaklarinin tosbikligi flan hep gitti hele gece alisti asla mama kabul etmio
E verme canm sende zaten mamanın tosbikliği çabuk gidiyo dert etme

Robot gibiyim dönemiyorum ilaçta alamıyorum eyvahlar olsun

Hamilelikte giyemedim daraldım sarkıyor
Şimdi kalkan taktığım için mecbur sütyen giyiyorum. Yaz olsa sürekli üstsüz gezeceğim emzir yıka temizle süt aktı sil o bile iş oluyor.
Kalkan 20 g0nden sonra takmadım ben görevi bitti

Kızım göz kapağı iltihabı ile doğdu ve maalesef geçmedi damlaya rağmen göz doktoruna gitmemiz gerekecek yaşayan var mı nasıl geçicem göz pınarına masaj da yapıyorum ama akıyo hala iltihap

Ücretleri ne kadar her birine ayrı mı alıyorlar yoksa sadece muayene ücreti mi
Sadece işitmeye ödemedim.
Ben değil de baba uzun, kızım da uzun yaşıtlarına göre.

Mamadan dolayı mı öyle dedi acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…