Mamayla aldıysa diyolardaBana bir önceki oturduğum yerdeki asm hemşiresi anne sütünü azalt dediydi
Giymiyorum hatta tişört bile giymeyeceğim nerdeyse sürekli emmek istiyor aç kapa darlanıyorum2 adet sorum olacak, bir evde sütyen giyiyor musunuz?
İkincisi ise ben 10 gün çnce kontrole gittim dr sorun görmedi rahim toparlamış dedi, 3 gündürde trmizleniyor gibiydim ama bugün ve dün epey hareketim artınca kanama tekrar başladı ilk gebeliğimde 70 gün sürdü bu durum sizde nasıl acaba tekrar dr a gitmek gerekir mi?
Mamayla aldıysa diyolarda
Şuan şoktayım
Ay yok ne sütyeni elimden gelse atleti bile giymicem de sütler akıyo sonra mecbur giyip göğüs pedi koyuyom yoksa onu da sallıcam atcam sürekli aç kapa aç kapa zor2 adet sorum olacak, bir evde sütyen giyiyor musunuz?
İkincisi ise ben 10 gün çnce kontrole gittim dr sorun görmedi rahim toparlamış dedi, 3 gündürde trmizleniyor gibiydim ama bugün ve dün epey hareketim artınca kanama tekrar başladı ilk gebeliğimde 70 gün sürdü bu durum sizde nasıl acaba tekrar dr a gitmek gerekir mi?
Ay çok erken başlamış canım bir doktora sor sen bu günlerdr bizimkiler em uyu modundaydıKızlar Merhaba giremiyorum günlerdir gece uyku savaşları veriyoruz uyumuyor benim bebeğim . Karnimdeki ile alakası yok . Karnimda gece uyurdu gündüz uyumazdi. Benim geçmeyen hatta daha fazla olan ödemim var özellikle bacaklarım ve ayaklarım davul gibi. Ödemli olanlar ne yaptı? Bide Esenyurt Beylikdüzü Avcılar bu civarlarda iyi bir çocuk doktoru arıyorum buralarda giden varmı? Ben bizim hastanenin doktorunu beğenmedim
Bende bunun gibiyimUzay denilen mont içine hirka tabi ustune polar pattaniye ve arabasinin ustune yine kapatan battaniye
Ben baston aldım onlar çok ağır taşıyamadımMerhaba. Bebek arabası ne aldnız acaba? Ben travel ve küçülebilen bir model arıyorum kararsız kaldım da
Manevi olarak sekine duası çok ferahlatıyormerhaba sevgili anneler
öncelikle bebekleriniz hayırlı olsun :))
daha taze anne adayı olarak siz tecrübeli annelerden tavsiye almak isterim.
hamilelik sürecinde nelere dikkat etmek lazım, beslenmeyi nasıl düzenlemek lazım?
spor-hareket kısmında neler tavsiye edersiniz?
mobil gebelik uygulamalarından hangisini tavsiye edersiniz? (daha doktora gitmedim doktora da danışacağım ama tecrübeli annelerden de fikir istiyorum)
ayrıca manevi olarak ekstra bir dua ibadet vs tavsiye eder misiniz gebelik boyunca?
Brnimkide çok yedi tekme korkma bebeklerin yumuşak oluyor daha bıngıldağa gelmrsin yeterSimdi daldi sanki ama suphedeyim ya bide oglum yanimda yatiyor normalde hic deli yatmayan cocuk catt die tekme atti kizin kafasina.. emziriyordum kucagimdaydi bir tekmeyi tek elimle yakaladim ama cat digerini savurdu bisi olmadi ama ben bittim resmen ya olan uykumda kactikizin basini bekliyorum simdi koydum besige.. bisi olsa tepki verirdi dimi ya
Aynen bi ara çok agresifleşiyor iyuvv iyuuvv diye sesler emme sesleri çıkarıyorKızlar gündüz gece normal seyrinde emip bebesi belli saatlerde agrasifleşen var mı akşam 6-10 arası bişey oluyor emme stili değişiyor resmen agresifleşiyor ve doymuyor memeden 1 dakka kafayı ayırırsa canı yanıo gibi aglıyor bu saatler dışında gündüz normal 2 saate bir emip uyuyan bebek…Anlayamıyorum
Ay güldüm kız bende öyle bi gün bayılmışım felç uyandımGünaydın eyyy analar gece artık uykusuzluktan nasıl bayildiysam boynum felç olarak uyandım
Ben o işi emzikle çözdüm çok kurtarıcı oldu 2 saat olunca veriyorum çok çıldırmadıysaDoktor da bana 2 saatte 1 emzir çok sık verirsen çok gazlanır demişti. Gece yine 2,5-3 saat oluyor da gündüz uykusu yok meme istiyor sürekli. En az 2 saat olsun diye kucağımda ev turluyorumsonra da gaz huzursuzluğunu çekiyoruz
Kız maşallah boyu fazla uzunBugün genel muayene, kalça, işitme, göz kontrolü hepsini bi aradan çıkardık hastanede aşağı yukarı yoruldum baya.
Bebem de 59 cm, 4815 gr olmuş kıyafetsiz, bezi çişliydi ama
Öyle olur yara kabuğu gibi zamanla temizlenecekKızlar göbeği düştü ama dibinde kuru kuru var bir şeyler onlar ne zaman geçiyo sizin nasıl oluyo düşünce direk bizimki gibi olmuyo dimi
E verme canm sende zaten mamanın tosbikliği çabuk gidiyo dert etmeKiz hatta mamayi kestim 2 max 3 kez veriyorum baska versemde cocuk istemio pek meme emio o yanaklarinin tosbikligi flan hep gittihele gece alisti asla mama kabul etmio
Giymiyorum hatta tişört bile giymeyeceğim nerdeyse sürekli emmek istiyor aç kapa darlanıyorum
Bende öyleyimde sanki sarkıyorlarAy yok ne sütyeni elimden gelse atleti bile giymicem de sütler akıyo sonra mecbur giyip göğüs pedi koyuyom yoksa onu da sallıcam atcam sürekli aç kapa aç kapa zor
Robot gibiyim dönemiyorum ilaçta alamıyorum eyvahlar olsunAy çok erken başlamış canım bir doktora sor sen bu günlerdr bizimkiler em uyu modundaydı
Bende bunun gibiyim
Ben baston aldım onlar çok ağır taşıyamadım
Manevi olarak sekine duası çok ferahlatıyor
Brnimkide çok yedi tekme korkma bebeklerin yumuşak oluyor daha bıngıldağa gelmrsin yeter
Aynen bi ara çok agresifleşiyor iyuvv iyuuvv diye sesler emme sesleri çıkarıyor
Ay güldüm kız bende öyle bi gün bayılmışım felç uyandım
Ben o işi emzikle çözdüm çok kurtarıcı oldu 2 saat olunca veriyorum çok çıldırmadıysa
Kız maşallah boyu fazla uzunsiz de mi öylesiniz diye
Öyle olur yara kabuğu gibi zamanla temizlenecek
E verme canm sende zaten mamanın tosbikliği çabuk gidiyo dert etme
Bende öyleyimde sanki sarkıyorlar
Kalkan 20 g0nden sonra takmadım ben görevi bittiHamilelikte giyemedim daraldım sarkıyor
Şimdi kalkan taktığım için mecbur sütyen giyiyorum. Yaz olsa sürekli üstsüz gezeceğim emzir yıka temizle süt aktı sil o bile iş oluyor.
Sadece işitmeye ödemedim.Ücretleri ne kadar her birine ayrı mı alıyorlar yoksa sadece muayene ücreti mi
Ben değil de baba uzun, kızım da uzun yaşıtlarına göre.Ay çok erken başlamış canım bir doktora sor sen bu günlerdr bizimkiler em uyu modundaydı
Bende bunun gibiyim
Ben baston aldım onlar çok ağır taşıyamadım
Manevi olarak sekine duası çok ferahlatıyor
Brnimkide çok yedi tekme korkma bebeklerin yumuşak oluyor daha bıngıldağa gelmrsin yeter
Aynen bi ara çok agresifleşiyor iyuvv iyuuvv diye sesler emme sesleri çıkarıyor
Ay güldüm kız bende öyle bi gün bayılmışım felç uyandım
Ben o işi emzikle çözdüm çok kurtarıcı oldu 2 saat olunca veriyorum çok çıldırmadıysa
Kız maşallah boyu fazla uzunsiz de mi öylesiniz diye
Öyle olur yara kabuğu gibi zamanla temizlenecek
E verme canm sende zaten mamanın tosbikliği çabuk gidiyo dert etme
Mamadan dolayı mı öyle dedi acabaKixlar gunaydin. Sizin bebeler 1 aylik 5 kg olmus ve genelde doktor iyi denis benimkine asm 4950 oldu die kiyamet kopardi yok mamayi kes yok organlari yaglanir yok sekeri cikar vs 1 aylikken anlamadim wala bu isi
Bu arada her birine ayri ayri tuu tuuu masallahhh
Ama ne alaka yani bilemedim belkide mama dan kaynakli ula sut gelse bebe dursa zaten mama nie verem para batio mu ben bayiliyormuyum haftada nerdeyse 150 tl vermeyeMamadan dolayı mı öyle dedi acaba
Maşallah Allah'ım esirgesinBugün genel muayene, kalça, işitme, göz kontrolü hepsini bi aradan çıkardık hastanede aşağı yukarı yoruldum baya.
Bebem de 59 cm, 4815 gr olmuş kıyafetsiz, bezi çişliydi ama
Ama ne alaka yani bilemedim belkide mama dan kaynakli ula sut gelse bebe dursa zaten mama nie verem para batio mu ben bayiliyormuyum haftada nerdeyse 150 tl vermeye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?