2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266

Aynen bugün bana da aynisini söyledi daha çok tıkarsin dedi hatta tazyikli olursa .

Kalça ultrasonda normal çıktı çok şükür 1.ay bakim onarım işi bitti

Benim doktor da aspiratörü önermiyordu. Bugün burnu çok tıkalı görünce. Böyle olduğu zaman öneriyoruz dedi.
Çok mu tıkalı az mı tıkalı nerden bileceğimi ben de şaşırdım .

Kızlar 40 güne gelip kanaması drvam eden var mı?
Benim devam ediyor. 25dwn sonra hep sarı akıntı vardı arada damla damla kan oluyordu sadece hatta bi ara beyaz akıntı bile gelmişti ama başa sardı şuan adet kanaması gibi geliyor 45de Dr kontrolüm var

Kızlar bir süredir kontrol etmemiştim dün akşam şok oldum vajina girişinden bir şey sarkmış dışarıya çok korktum rahim mi sarktı acaba nasıl anlarım ne olduğunu bilgisi olan var mı?

Ahmet hoca genel olarak iyi gibiydi. Ama son zamanlarda birkaç şey oldu. O yüzden soğuduk. Sibel hanım bebeğin herşeyine bakıyor ama içim tam bu demiyor. Acıbadem biliyorsun fazla yoğun bir hastane. Bazen sanki doktorlar acele ediyor gibi hissediyorum. Yok bize göz dememişlerdi. Sadece kalça ultrasonu demişlerdi onu yaptırdık. Gözle ilgili birşey denmedi ama sanki o biraz daha ilerde diye hatırlıyorum.
Wellcare verdi doktorumuz.
bizimkide o.

Benim devam ediyor. 25dwn sonra hep sarı akıntı vardı arada damla damla kan oluyordu sadece hatta bi ara beyaz akıntı bile gelmişti ama başa sardı şuan adet kanaması gibi geliyor 45de Dr kontrolüm var
Aynen beni anlattın canım sanki hareketlendikçe arttı

Kızlar bir süredir kontrol etmemiştim dün akşam şok oldum vajina girişinden bir şey sarkmış dışarıya çok korktum rahim mi sarktı acaba nasıl anlarım ne olduğunu bilgisi olan var mı?
O ne kızzz

Bir bilsem zaten vajina girişimi kapatan birşey vardı ama o sarkmıyordu bikaç doktora gittim hepsi kızlık zarı parçası zararı yok yaşantını etkilemiyorsa müdehale etmiyoruz dediler ilk doğumdan sonra olmuştu oda. Akşam bir baktım onun arkasından dışarı sarkmış bişey var

Adet görüyor olabilirsin.
Bende öyle düşündüm ama kan hiç kesilmedi bende damla damlada olsa hep geldi arkasından yoğunlaştı böyle. Büyük kızım hastalandığında 2 3 gün hep hastanedeydik sürekli kucağımda durmak istedi onu çok taşıdım kanama ondan sonra artınca ona bağlamıştım aslında. Birde 40gün içinde gelen kan kesilip tekrar gelsede lohusalıktan sayılıyor

Kızlar selam bugün kontrolümüz vardı. Minik kızım büyüyor 52 cm olmuş boyu kilosu da 3680 . Son 14 günde 500 Gr almış yani boyu da 4 cm uzamış Bizim doktor 2. Ayda çağırdı birdahaki kontrole kalça çıkığına da o zaman bakalım dedi biraz geç değil mi sizin nasıldı?

1 ayı geçiren anneler çocuğunuz hep aynı oranda mı kilo aldı? Mesela 1 haftalık kontroldeki kiloyla 1 aylıktaki hep aynı oranda mıydı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…