2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Benimkinin cantasi hep hazir duruyo onu tavsiye ederim. Icinde hep 3 4 bez, alt acma ortusu, yedek kiyafetler muslin agiz bezi, benim emzirme onlugm, pisik kremi ve emzigi duruyo. Ben simdiye kdr 2 kere anneme gttm oraya gidince babami da bekliyorz isten donmesini o da gormek isteyecegi icin oyle olunca da gec olcak diye 2 kere orda kaldk. Cantasi puseti bzm cantamiz bunin yatagi benim sut sagma makinem fln kavimler gocu gibj:)

Korse kullanmaya bugün başladım geç kalmadım dimi korsesiz kalan göbek gitmez mi ya süt olsun diye diyet yapamıyorum bu basenleri nasıl eritirim, dün giyecek bir şey bulamadım valla olmuyor

Korsesiz de gider bence. Bir ara dümdüz olmuştu karnım fazla zayıflamıştım. Şimdi yağlı ne bulursam zararlı şeyleri yiyorum göbek yaptım.
Diyetle gider ancak karın. 3. Ayda egzersizlere başlayacağım ufaktan. Karın egzersizleri olmasa da diğerlerini. Dikişlerden korkuyorum içerde ne var belli değil.

Ne zamandan beri geceleri uyandırmıyorsunuz

Kızlar anne sütüyle beslenen bebeklerinize emzik verdiniz mi? Ben ileride meme reddi olur diye daha vermedim veren ya da böyle bi durumla karşılaşan var mı?
İlk 15 gün meme reddi olmaması için emzik vermeyin dedi benim doktorum. Ben henüz vermedim ama yıpranmaya başladığım için bugün denemeyi düşünüyorum.

Kızlar anne sütüyle beslenen bebeklerinize emzik verdiniz mi? Ben ileride meme reddi olur diye daha vermedim veren ya da böyle bi durumla karşılaşan var mı?

Ben veriyorum ama sadece yeterince emmisse ve hık mik ediyorsa o ara veriyorum oyalıyor bir müddet zaten keyfi olmadan mümkün değil almıyor. Meme reddi de olmadı ama her bebek farklı şimdi ne desem bilemedim

Not: Çok erken zamanda başladım 15 günlük yoktu daha

O kadar uyuması bütün gün uyumadığının bayılması oluyor aslında
Yani çok tatlı bir bebek değil
Bende yalnızım sanıyordum tabiri yerindeyse uykusuzluktan bayılıyor gündüz yarım saat bile uyutamiyorum dun onu uyutucam diye koynuma alıp yattım sıpa beni uyutmus gözümü bi actim bana bakıyor böcür böcür sesini de çıkarmamış zaten kulağımın dibinde ağlasa aklım çıkardı net öylede cazgır bir kız kendisi

Benimki almıyor, avent deniyorum ağzına alınca yüzünü ekşitiyo diliyle itiyo, evde bide ucuz marka var onuda denedim onu hele hiç almadı, ben emzik oldum keşke alsa biraz rahatlatır

Kızlar bebeklerinizin 1 ayda gelişimi nasıl mental açıdan farklı yaptıkları şeyler oluyor mu?
Benimki banyoya girecegini anlamaya basladi kuvete egildigm zaman gomlegime ya da sacima siki siki sariliyo:) off zor mor ama su kucucuk buyume gostergesi bile insana dunyalari veriyo ya minik adamim benim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…