Gündüz neden uyumaz ki bu bebek. Hani gece güzel uyudu desem o da yok
Gece 11den 3 buçuğa kadar uyudu, 5e kadat emzir altını değiştir derken sonra gaz sancıları başladı 8 den sonra uyudu 10 buçukta uyandı şu an daha yeni daldı yani 6 saattir uyumamış
Kızlar anne sütüyle beslenen bebeklerinize emzik verdiniz mi? Ben ileride meme reddi olur diye daha vermedim veren ya da böyle bi durumla karşılaşan var mı?
Gündüz neden uyumaz ki bu bebek. Hani gece güzel uyudu desem o da yok
Gece 11den 3 buçuğa kadar uyudu, 5e kadat emzir altını değiştir derken sonra gaz sancıları başladı 8 den sonra uyudu 10 buçukta uyandı şu an daha yeni daldı yani 6 saattir uyumamış
Bende cok üzülüyorum bu duruma beslenme kadar uykuda cok önemli onlar için koca bebek gibi uyumamasi ilginç zaten aylar ilerledikçe uyuma süreleri zaten kisalacak of offf
İlk defa gaz damlası denicem bakalım bugün aldırdım faydası olacak mı
Doktor önerdi ama içeriğinde kimyon tohumu yağı dereotu yağı falan yazıyor kararsız kaldım.
Benimki biraz biraz ağu ağu die solenmeye basladi ama cok degil. Birazda gulucuk atmaya basladi ama pur dikkat konusmami dinliyor genelde. Bide alt acmayi cok seviyor pijama altini cikarmaya basladigimda ondan mutlusu yok
İlk defa gaz damlası denicem bakalım bugün aldırdım faydası olacak mı
Doktor önerdi ama içeriğinde kimyon tohumu yağı dereotu yağı falan yazıyor kararsız kaldım.
Benimki biraz biraz ağu ağu die solenmeye basladi ama cok degil. Birazda gulucuk atmaya basladi ama pur dikkat konusmami dinliyor genelde. Bide alt acmayi cok seviyor pijama altini cikarmaya basladigimda ondan mutlusu yok
Benimki de canlı renklerden gözünü alamiyor aguluyor ufaktan ama konuşayım ağzımın içine bakıyor susma diye neyse ki ikizler burcuyum da susmak ne bilmiyim
Benimki de canlı renklerden gözünü alamiyor aguluyor ufaktan ama konuşayım ağzımın içine bakıyor susma diye neyse ki ikizler burcuyum da susmak ne bilmiyim
Benim oğlan da en çok ablasına gülüyor. Onun evin içindeki hareketlerini konuşmalarını izliyor gülüyor.
Gel kızım bak kardeşin sana gülüyor hadi konuş diyorum yok ben oyun oynicam diyip kaçıyor. Sanırım bu da kıskançlığın farklı bir versiyonu, görmezden gelmek, yok saymak
Babasına da ee ee diye diye gülüyor
Artık gözleriyle ablasını bizi takip ediyor her zaman olmasada artık bize bilinçli olarak gülümsüyor yavaştan agulamaya başladı birde ben gazını rahat çıkarsın diye altını açıp bacaklarını hareket ettiriyorum bisiklet çevirir gibi hemen gülmeye başlıyor çok hoşuna gidiyor
Kızlar anne sütüyle beslenen bebeklerinize emzik verdiniz mi? Ben ileride meme reddi olur diye daha vermedim veren ya da böyle bi durumla karşılaşan var mı?
Benim bebeğime hem anne sütü veriyorum hem de emZik veriyorum.. İlk çocuğumda da aynı şekildeydi ve emme reddi yaşamadım.. Bunda da yaşamam diye düşünüyorum.. Ayrıca emziksiz asla:)) EmZik harika bir icat bence:) hem bebeklere çok yakışıyor hem de 2 yaşa kadar oral dönemde olan bebekler için uykuya geçişte bulunmaz bir nimet oluyor…
Korse kullanmaya bugün başladım geç kalmadım dimi korsesiz kalan göbek gitmez mi ya süt olsun diye diyet yapamıyorum bu basenleri nasıl eritirim, dün giyecek bir şey bulamadım valla olmuyor
Daha hastanedeyken verdim sonra 15 ye uyu modunda diye kullanmadı bir haftada burnu tıkalıudı vermrdim ama 2 haftadır veriyorum. Oğlumda hemen vermiştim meme reddi ya da o söylenilen olumsuz hiçbir sonuç yaşamadm. Allah razı olsun emziği icad edenden :) kız o olmasa asla kendi kendine durmuyo. Bence bu bir ihtiyaç bebekler emme refleksiyle dünyaya geliyolar ve bütün hırslarını ya ağlayarak ya da emerek atıyolar emzik stresini alıyır o olmasa sen emzik oluyosun o da gaz sancısı döngüsüne neden oluyo
bence de bebek gece uyanmadıkça uyandırma. bebek hem emerek hemde uyuyarak büyüyor sonuçta. benimki acıkınca kendi uyanıyor o zaman alıp emziriyorum. onuna harici kaldırmıyorum. birde geçende söyledim emmeye bile kalksa ben gece bez almıyorum artık. ilk zamanlar alıyordum. biri bana demişti ki nasıl alışırsa öyle gider geceleri bez alma diye . bende almıyorum. aslında gündüz çok bez değiştiriyorum ama gece bıraktım. sabah kaçta uyanırsa o zaman alıyorum.
36 gündeyiz bizde 2 gündür çok fena emiyor gazlanuo beşige koyamıyorim çünkü koyduğum an kızarıp ikiniyo alıyorum kucağıma gazı çıkarıyorum zar zor ikına ıkına peşine emmek istiyor ve yine gaz resmen memeyi emdikce lok lok sesler geliyo midesinde ağlıyo..
Gecemiz gündüzümüz belli değil
İşte bu ben.biz 2 saati zor buluyoruz emzikle falan genelde halen 1 saate bir emiyor .gaz çıkar vs derken yarımsaat uyudun uyumadın.
Bir de ben hastalandım. Dünden beri vücutum ağrıyor ayeşim zor düştü. Bugün de 2 gibi geliyordu ateş .2 parol içtim. demir hapına balladım kabız olacam korkusuyla başlayamamıştım. magnezyumu buradan okudum emzirirken içenler olunca içtim artık.
Dinlenmeden olmayacak ama şartlar....