2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266

Akşam üstü ne derdi oluyorsa beni de yoruyor.akşam 7-8 gibi uyanıyor gece 1-2 ye bazen 3 e kadar 1 dk bile uyumuyor.

Geceleri 5-6 saat bazen uyuyor. Bugün 1de yatırdım 6 ya gelirken uyandı. Gündüz uyumuyor. 1 saat uyuyup kalkıyor hemen
Ay masallah nazarim degmesin. Bugune kdr sadece 3 kez 4 saat uyudugu oldu 4 saati gecmesine de ben izin vermedm alip emzirdm cok pismanim. 2 gecedir de ztn gaxdan uyuyamiyo pek. Bi de bence bnmkinde gaz disinda reflu de var. Cok kusuyo hep ogurur gbi sesler yapio. Belki midesi de yaniyodr. Reflu yataginda yatiyo
Bi de bnmki gunduz de uyurdu 2 3 saat kdr. 2 gundur onu da uyumuo. Eger karni toksa emmeden uyurdu smdi dalmak ocin hep meme istiyo. Umarim gecicidir pazar gunku bebekle bu gevek baska sanki

2 gündür benimki de kusuyor. Reflü bizimkinde de olabilir. Gece uyuyor sadece akşamları kabus.
İnşallah gece uyumayı bırakmaz tek dinlenebildiğim geceleri . Gece de yorgun düşüp uyuyor sanki. Akşamları uyumadığı için.
Akşam ağlamaları fenalık getiriyor. Sürekli emse de ağlamasa keşke.

Ispanak aldırcam bakalım bende deniycem

Kızlar bebeğin kakasında sürekli uzam uzam bir şeyler görüyorum. Tam anlatabildim mi bilmiyorum ama. Uzayan yapılar var kakasında. Dün doktor kontrolü vardı akıllı gibi sormadım. Aranızda hiç böyle bir durumla karşılaşan oldu mu, normal midir acaba?

Kızlar bebeleriniz en fazla kaç saat uyuyo
Akşam 7-8 gibi gaz krizleri başlıyor 10-11-12 ye kadar sürebiliyor. Gece 2,5 saatte 1 acıkıp uyanıyor. Sabah 7 gibi bir gaz krizi geliyor kucağımda memede kestiriyor 10 gibi uyanıyor. Öğle 1,5-2 gibi zar zor uyutuyorum. Gündüz uykusu pek yok kısa kısa hep. Ya memede ya kucakta dolaşıyor. Gaz olmasa daha iyi uyur ıkınıp duruyor huzursuz oluyor

Ay ne güzel. Dün 40 gezmesine babaannesine gittik yeminle pişman oldum hiç durmadı düzeni bozuldu ne yediğimden ne içtiğimden bir şey anladım. Zaten evden çıkmam mesele pusetiydi yedek kıyafeti bezi çantasıydı fenalık geldi. Önceden giyinip süslenip şipşak çıkardım Ama sabaha kadar arabayla gezdir durur

Son düzenleme:
Bu ben 1 kere çıktım daha düşünmüyorum

2 gecedir gaz sancimiz hat safhada bebek de biz de uyumuyorz. Ne yapsam faydasz okdr da dikkat etmeme ramen
36 gündeyiz bizde 2 gündür çok fena emiyor gazlanuo beşige koyamıyorim çünkü koyduğum an kızarıp ikiniyo alıyorum kucağıma gazı çıkarıyorum zar zor ikına ıkına peşine emmek istiyor ve yine gaz resmen memeyi emdikce lok lok sesler geliyo midesinde ağlıyo..
Gecemiz gündüzümüz belli değil

2 gecedir gaz sancimiz hat safhada bebek de biz de uyumuyorz. Ne yapsam faydasz okdr da dikkat etmeme ramen
Bende dikkat ediyorum ama sabah ve akşam belirli saatlerde gaz sancılarını yaşıyoruz. Sancı çekerkende emmek istiyor sürekli sonra kusuyor sancısı artıyor. Böyle bir döngü de kalıyoruz en son uykuya düşüyor

Ya bu kusmaları üzüyor beni. Emiyor bütün yediği çıkıyor. Hızlı geliyor süt ondan mı oluyor.

Üff hemşirelerde saçmalamış ya
Benim kız kurulu saat gibi 2 saat diyince hemen hık mık ediyo uyanıyo max 10 dakka emip bayılıyo
Vitamin d veriyorum arada çinko ama öksürük ayrı bir olaya dönüştü
E kaka yapmıyo mu benim 2 kere yapıyo vazen gece
Akşam üstü ne derdi oluyorsa beni de yoruyor.akşam 7-8 gibi uyanıyor gece 1-2 ye bazen 3 e kadar 1 dk bile uyumuyor.
Bizimde aynı 1 olmasads 11 e kadar kesin
Aha aynı biz de böyleyiz.

Sağıp vermeye başladım daha rahat ettim. Ne kadar içtiğini gördüm 40 cc veriyorum içip uyuyor. İlk başta emince gücü yetmiyormuş yorulup uyuyormuş ben doydu sanıyordum
Sen yinede hep emzir canım emdikce sütün artacak sagma ne kadar kuvvetli olursa olsun bebeğin çekimi kadar olamaz..
Sen sağlarken 40 geliyo bebek cekerken ondan çok daha fazlasıdır

Ah ah biz ne yapalım iki bebe oldu şimdi anneanneme giderken birinin cantasini ben diğerini esim hazırladı aracımız büyük normalde ama yazın bu arabaya da sığamayiz pusetti bisikletti masaydi sandalyeydi derken bakalım napacaz

Korse kullanmaya bugün başladım geç kalmadım dimi korsesiz kalan göbek gitmez mi ya süt olsun diye diyet yapamıyorum bu basenleri nasıl eritirim, dün giyecek bir şey bulamadım valla olmuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…