- 13 Mayıs 2021
- 3.498
- 5.702
- 108
Benimki aksam ustu 6 dan gece 1 e kadar uyanik sonra 3 te ve 6 da kalkiyor genelde ama uyumadigi gunde var bir rutin yok yani.. heleki o gun gazi varsa aman allahhhh gece 10 ile 11 arasi aglama krizinden bahsetmiyorum bileama ben bebege verdigim rezene cayindan fayda gordum sanki kizlar. Dun 9 gibi 20 cc rezene icti ve 10 daki aglama krizi cok hafif gecti vallahi... Bide ispanak yedigimde daha cok sutum oluyor sanki bilginiz olsun.
Ay masallah nazarim degmesin. Bugune kdr sadece 3 kez 4 saat uyudugu oldu 4 saati gecmesine de ben izin vermedm alip emzirdm cok pismanim. 2 gecedir de ztn gaxdan uyuyamiyo pek. Bi de bence bnmkinde gaz disinda reflu de var. Cok kusuyo hep ogurur gbi sesler yapio. Belki midesi de yaniyodr. Reflu yataginda yatiyoGeceleri 5-6 saat bazen uyuyor. Bugün 1de yatırdım 6 ya gelirken uyandı. Gündüz uyumuyor. 1 saat uyuyup kalkıyor hemen
Ay masallah nazarim degmesin. Bugune kdr sadece 3 kez 4 saat uyudugu oldu 4 saati gecmesine de ben izin vermedm alip emzirdm cok pismanim. 2 gecedir de ztn gaxdan uyuyamiyo pek. Bi de bence bnmkinde gaz disinda reflu de var. Cok kusuyo hep ogurur gbi sesler yapio. Belki midesi de yaniyodr. Reflu yataginda yatiyo
Bi de bnmki gunduz de uyurdu 2 3 saat kdr. 2 gundur onu da uyumuo. Eger karni toksa emmeden uyurdu smdi dalmak ocin hep meme istiyo. Umarim gecicidir pazar gunku bebekle bu gevek baska sanki
Ispanak aldırcam bakalım bende deniycemBenimki aksam ustu 6 dan gece 1 e kadar uyanik sonra 3 te ve 6 da kalkiyor genelde ama uyumadigi gunde var bir rutin yok yani.. heleki o gun gazi varsa aman allahhhh gece 10 ile 11 arasi aglama krizinden bahsetmiyorum bileama ben bebege verdigim rezene cayindan fayda gordum sanki kizlar. Dun 9 gibi 20 cc rezene icti ve 10 daki aglama krizi cok hafif gecti vallahi... Bide ispanak yedigimde daha cok sutum oluyor sanki bilginiz olsun.
Akşam 7-8 gibi gaz krizleri başlıyor 10-11-12 ye kadar sürebiliyor. Gece 2,5 saatte 1 acıkıp uyanıyor. Sabah 7 gibi bir gaz krizi geliyor kucağımda memede kestiriyor 10 gibi uyanıyor. Öğle 1,5-2 gibi zar zor uyutuyorum. Gündüz uykusu pek yok kısa kısa hep. Ya memede ya kucakta dolaşıyor. Gaz olmasa daha iyi uyur ıkınıp duruyor huzursuz oluyorKızlar bebeleriniz en fazla kaç saat uyuyo
Bana da doktorum 2 saatte 1 dedi. Kendi zaten gece 2-2,5 saatte 1 uyanıyor, uyanmasa 3 saati geçirmezdim. Gündüz zaten çok sık emiyor uyumadığı için doğru düzgünNe bilim kiz biri farkli biri farkli hakkaten kime inanicami sasirdim
Ay ne güzel. Dün 40 gezmesine babaannesine gittik yeminle pişman oldum hiç durmadı düzeni bozuldu ne yediğimden ne içtiğimden bir şey anladım. Zaten evden çıkmam mesele pusetiydi yedek kıyafeti bezi çantasıydı fenalık geldi. Önceden giyinip süslenip şipşak çıkardımGünaydın cümleten
Dün aşıydı kontroldü derken hava da güzeldi sahilde dolaştık, yemek bile yiyebildik eşimle ki çok özlemişim kızda uyudu tabi sürekli ama akşam intikamını aldı cadı kızım dışarı çıkarsam olmuyor çıkarmasam olmuyor
Bu benAy Benim ilk çocukta psikolojim çok bozuktu. Her dışarı çıkmak böyle törenle mi olacak diye ağlıyodum. Yok puset, yok ana kucağı, bez çantası. Ben elimi kolumu sallaya sallaya çıkamicakmıyım bidaha diye ağlıyodum. Şimdi başa sardım ama bu sefer geçeceğini bilip ağlamıyorum
36 gündeyiz bizde 2 gündür çok fena2 gecedir gaz sancimiz hat safhada bebek de biz de uyumuyorz. Ne yapsam faydasz okdr da dikkat etmeme ramen
Biz ne yapalim 2 cocuklaBu ben1 kere çıktım daha düşünmüyorum
Bende dikkat ediyorum ama sabah ve akşam belirli saatlerde gaz sancılarını yaşıyoruz. Sancı çekerkende emmek istiyor sürekli sonra kusuyor sancısı artıyor. Böyle bir döngü de kalıyoruz en son uykuya düşüyor2 gecedir gaz sancimiz hat safhada bebek de biz de uyumuyorz. Ne yapsam faydasz okdr da dikkat etmeme ramen
Bu ben1 kere çıktım daha düşünmüyorum
Bende dikkat ediyorum ama sabah ve akşam belirli saatlerde gaz sancılarını yaşıyoruz. Sancı çekerkende emmek istiyor sürekli sonra kusuyor sancısı artıyor. Böyle bir döngü de kalıyoruz en son uykuya düşüyor
Gündüz gayet güzel uyuyo derin uykuya geçiyor gece derin uykuya asla geçemiyorAynı durumdayım seninle. Gece uyumuyor memede kalmak istiyor. Ayırıp yatağına koyunca kıyamet kopuyor
Üff hemşirelerde saçmalamış yaKizlar selam. Asm de kilo kontrolu vardi ama yagmur yagiyor die cikmadim aradim dedim mamayi gunde 2 kez verdim ama cizli bezleri azaldi gece1 bez aliyordum gunduz kaka yapmadikca da 1 bez aliyordum ooo cok az demek sut yemiyor dedi dedim evet doktoru mamayi arttir dedi bende artitirdim gece 3 3.5 saatte bir kalkiyor genelde ve 5 dk emiyor sadece dedim birakiyor memeyi... 3 3.5 saat cok fazla dedi 2 saatte bir emzirmelisin 3 aylik olana kadar dedi sut uretimi gece olur gunduz daha cok sutun olur bu sekilde yaparsan dedi ama doktoru gece uyudugu kadar uyusun elleme sen dinlenip uyursan sutun olur dedi yani hemsirenin tam tersi gene benim ayarlar bozuldu
Benim kız kurulu saat gibi 2 saat diyince hemen hık mık ediyo uyanıyo max 10 dakka emip bayılıyoGece uyandırmıyorum ben ya. Bazen yatakta mırın kırın ediyor alıyorum kucağıma uyumaktan emmiyor geri koyuyorum ben de emzirmeden. Zaten gündüz doğru düzgün uyumuyor bari gece uyusun. Dün doktoru da uyandırma dedi uyuyorsa.
Bazı bebekler gece çiş yapmazmış diye hatırlıyorum sanki
Bi de gece az emdikleri için haliyle bezleri daha az oluyor.
Vitamin d veriyorum arada çinko ama öksürük ayrı bir olaya dönüştüCanim ben kış geldi geleli yani Ekim ayında takviyeye başlıyorum vitamin olarak ,okula da gittiği için mecbur bağışıklık sistemi güçlü olmak zorunda .
Dün bize 3.kisi daha lazımmış kiş günü eşya çok bir emzirme yapacam mont bir yerde çanta bir yerde kıyafetler kalın zaten seremoni seklinde oldu hersey
Tırnak henüz kesmedim kendiliğinden kopan oluyor ya da sallanıyorsa onları alıyorum.
E kaka yapmıyo mu benim 2 kere yapıyo vazen gecebence de bebek gece uyanmadıkça uyandırma. bebek hem emerek hemde uyuyarak büyüyor sonuçta. benimki acıkınca kendi uyanıyor o zaman alıp emziriyorum. onuna harici kaldırmıyorum. birde geçende söyledim emmeye bile kalksa ben gece bez almıyorum artık. ilk zamanlar alıyordum. biri bana demişti ki nasıl alışırsa öyle gider geceleri bez alma diye . bende almıyorum. aslında gündüz çok bez değiştiriyorum ama gece bıraktım. sabah kaçta uyanırsa o zaman alıyorum.
Bizimde aynı 1 olmasads 11 e kadar kesinAkşam üstü ne derdi oluyorsa beni de yoruyor.akşam 7-8 gibi uyanıyor gece 1-2 ye bazen 3 e kadar 1 dk bile uyumuyor.
Aha aynı biz de böyleyiz.Akşam 7-8 gibi gaz krizleri başlıyor 10-11-12 ye kadar sürebiliyor. Gece 2,5 saatte 1 acıkıp uyanıyor. Sabah 7 gibi bir gaz krizi geliyor kucağımda memede kestiriyor 10 gibi uyanıyor. Öğle 1,5-2 gibi zar zor uyutuyorum. Gündüz uykusu pek yok kısa kısa hep. Ya memede ya kucakta dolaşıyor. Gaz olmasa daha iyi uyur ıkınıp duruyor huzursuz oluyor
Çok emdiği zaman ya da gazını çıkartamadığında kusuyor kızım. Hatta bugün gaz yüzünden öyle emdi ki burnundan bile geldiYa bu kusmaları üzüyor beni. Emiyor bütün yediği çıkıyor. Hızlı geliyor süt ondan mı oluyor.
Sen yinede hep emzir canım emdikce sütün artacak sagma ne kadar kuvvetli olursa olsun bebeğin çekimi kadar olamaz..Sağıp vermeye başladım daha rahat ettim. Ne kadar içtiğini gördüm 40 cc veriyorum içip uyuyor. İlk başta emince gücü yetmiyormuş yorulup uyuyormuş ben doydu sanıyordum
Ay ne güzel. Dün 40 gezmesine babaannesine gittik yeminle pişman oldum hiç durmadı düzeni bozuldu ne yediğimden ne içtiğimden bir şey anladım. Zaten evden çıkmam mesele pusetiydi yedek kıyafeti bezi çantasıydı fenalık geldi. Önceden giyinip süslenip şipşak çıkardımAma sabaha kadar arabayla gezdir durur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?