Kuru dut suyunu içiyorsunuz değil mi doğru anladım tanesini de yiyor musunuz ? Köyden gelen dut kurusundan komposto yapmıştım da tadını çok beğenmedim zorla az az tüketiyorum süt yapıyorsa tencereyi yemeye hazırım şu an
Aynen canım kuru dut suyu tanesimide yiyorum tafı çok tatlı geldiğinden bende beğenmedim ama bir akşam birde sabah içtim memelerim daha dolu eşimde yutkunma sesi burdan duyulur oldu diyor kesin işe yarıyor
Aynen canım kuru dut suyu tanesimide yiyorum tafı çok tatlı geldiğinden bende beğenmedim ama bir akşam birde sabah içtim memelerim daha dolu eşimde yutkunma sesi burdan duyulur oldu diyor kesin işe yarıyor
Mamaya verecegim paradan cok daha ucuza gelir dut kamyonu yigacagim hemen kapiya sakasi bi yana oyle sinirli seyler yiyorum ki sutum artsin die cabaliyorum ayni zamanda gaz yapmasin die
Yediklerine dikkat et canim. Bide memeyi emerken cak cak die ses geliyorsa ucu kavrayamayip hava yutuyordur benimkinde oluyor sag gogsumde solu guzel kavriyor sag hem sut az hemde hava yutuyor emerken
Gaz masajindan sonra kaka yaparken de agladi mi ? Benimki gazdan aglarken kaka yaparsa dahada cok yirtiniyor yaparken yada zorlanmaktan yapiyor kakayi yumurta tavuk misali
Gaz masajindan sonra kaka yaparken de agladi mi ? Benimki gazdan aglarken kaka yaparsa dahada cok yirtiniyor yaparken yada zorlanmaktan yapiyor kakayi yumurta tavuk misali
Benimki çok ağlamıyor. Daha doğrusu annem oyalayabiliyor ben yalnız olunca ortalığı yıkıyor. Kakasını yaparken suratı kıpkırmızı oluyor ıh diyerek çıkarıyor. Kakayı yapınca genelde yüzünde mutlu bir ifade oluyor.
Mamaya verecegim paradan cok daha ucuza gelir dut kamyonu yigacagim hemen kapiya sakasi bi yana oyle sinirli seyler yiyorum ki sutum artsin die cabaliyorum ayni zamanda gaz yapmasin die
Dere otu ve yeşil yapraklı sebzelerde yemeye çalış. Suyu da ne kadar çok içsek o kadar iyi.Annem kahvaltıya bile marul maydonoz koyup yediriyordu bana. Dutu da ben söylemiştim sana bunları da dikkate al tahin helvası, dut pekmezi hurma, kuru incir
Bedavadan az pahali 300 gr aptamil conformil 110 tl 4 gun gidio gitmio normalfe de allahtan az mama veriorum tobe tobe isin sakasi helali hos olsun yavruma elbette ama anne sutu artarsa neden vereyim ki mama sonucta.
Bedavadan az pahali 300 gr aptamil conformil 110 tl 4 gun gidio gitmio normalfe de allahtan az mama veriorum tobe tobe isin sakasi helali hos olsun yavruma elbette ama anne sutu artarsa neden vereyim ki mama sonucta.
Merhaba kızlar bebegım 1haftadır kakasını yapamıyor var ama yapamıyor uyarı verıyorum kulak cubuguyla öyle yapıyor kıpkırmızı oluyor ama genede yapamıyor ıkınmaktan bi hal oluyor beklıyorum yapamıyor bende çözümü kulak cıbuguna zeytın yagla uyarı vermekte buldum öyle yapıyor başına gelen varmı ? Doktora götürmedim pazartesi götürücem