Aynen canım kuru dut suyu tanesimide yiyorum tafı çok tatlı geldiğinden bende beğenmedim ama bir akşam birde sabah içtim memelerim daha dolu eşimde yutkunma sesi burdan duyulur oldu diyor kesin işe yarıyor
Dere otu ve yeşil yapraklı sebzelerde yemeye çalış. Suyu da ne kadar çok içsek o kadar iyi.Annem kahvaltıya bile marul maydonoz koyup yediriyordu bana. Dutu da ben söylemiştim sana bunları da dikkate al tahin helvası, dut pekmezi hurma, kuru incir
Allah razi olsun evet ise yariyor bence de. Hurma yiyorum her gun. Yesillik baslarda cok yiyodum dereotu ozellikle..ama benim k.valide yesillik yikamaya usenio ben de bisi diyemiyorum tabi.
Bedavadan az pahali 300 gr aptamil conformil 110 tl 4 gun gidio gitmio normalfe de allahtan az mama veriorum tobe tobe isin sakasi helali hos olsun yavruma elbette ama anne sutu artarsa neden vereyim ki mama sonucta.
Bizde Aptamil comformil e geçtik dün gece gazdan acile gittik de kilosunu az buldu sma kullaniyordum aptamile başlayın dedi nasıl bir mama endişelerim var dakilo aldırıyor mu ve gaz yapar mi kaldiki halihazirda dünden beri gazla cebellesiyoruz.
Merhaba kızlar bebegım 1haftadır kakasını yapamıyor var ama yapamıyor uyarı verıyorum kulak cubuguyla öyle yapıyor kıpkırmızı oluyor ama genede yapamıyor ıkınmaktan bi hal oluyor beklıyorum yapamıyor bende çözümü kulak cıbuguna zeytın yagla uyarı vermekte buldum öyle yapıyor başına gelen varmı ? Doktora götürmedim pazartesi götürücem
Merhaba. Sureklilik kazanirsa bu durum aliskanlik haline gelebilir demisti doktor bana zamaninda bilgin olsun. Mamasina saf zaytinyagi katmayi denedinmi ? Yada direk 2 damla zeytinyagi icirmek ?
Olabilir kan yapsa da yeter faydali bisi aldirayim
Terlik'den sonra baslikta en cok kullanilan kelime Dut oldu.
Allah razi olsun evet ise yariyor bence de. Hurma yiyorum her gun. Yesillik baslarda cok yiyodum dereotu ozellikle..ama benim k.valide yesillik yikamaya usenio ben de bisi diyemiyorum tabi.
Bizde Aptamil comformil e geçtik dün gece gazdan acile gittik de kilosunu az buldu sma kullaniyordum aptamile başlayın dedi nasıl bir mama endişelerim var dakilo aldırıyor mu ve gaz yapar mi kaldiki halihazirda dünden beri gazla cebellesiyoruz.
Ben oglumdada aptamil kullandim topac gibiydi simdi kizimda da normal alptamil kullandim cok gazli bahsettigim gibi doktor onerisi ile conformile gectik bugun midesi faha rahat gibi sanki kilo aldirmasi acisindan henuz bilemiyorum sadece mama mi besleniyor ? Bu arada en basta sma aldik aman allahim cocuk mahvoldu sonra donduk aptamile
Aaaa. Ay cok guzel yorumlar okudum oysaki umut doluydum yikildim suan esimede 1 kutu al deneyelim diorum adam 2 3 kutu aliyor her bebekte farkli etki ediyormus aslinda hip conforbiotik mi normalimi rahat ettirdi seninkini ?
Ben oglumdada aptamil kullandim topac gibiydi simdi kizimda da normal alptamil kullandim cok gazli bahsettigim gibi doktor onerisi ile conformile gectik bugun midesi faha rahat gibi sanki kilo aldirmasi acisindan henuz bilemiyorum sadece mama mi besleniyor ? Bu arada en basta sma aldik aman allahim cocuk mahvoldu sonra donduk aptamile
Sma bize sıkıntı yapmadı ama kilo alımına destek olmamış Dr dedi de önerdi bize de Aptamil i içeriğinde gaz için rahatlatıcı diyor ins öyledir ins bizede yarar sağlar ek olarak mama teşekkürler
Dün çok kötüydü gazını çıkarana kadar karnını ovdum ayaklarını kalçasına doğru ittirdim.
Normalde hep ayaklarını o şekilde ittirdiğimde hemen gazını çıkarır, tuvaletini yapardı.Uzun bir süre ıkındı bu sefer.
Dün çok kötüydü gazını çıkarana kadar karnını ovdum ayaklarını kalçasına doğru ittirdim.
Normalde hep ayaklarını o şekilde ittirdiğimde hemen gazını çıkarır, tuvaletini yapardı.Uzun bir süre ıkındı bu sefer.
Süt için su çok önemli.
Her emzirmeden sonra 2 bardak su içiyorum muhakkak. Görev edindim onu.
Böyle yapınca günlük 3-3,5 litre su içmiş oluyorum. Yoksa unutuyorum içmeyi.
Aynen canım kuru dut suyu tanesimide yiyorum tafı çok tatlı geldiğinden bende beğenmedim ama bir akşam birde sabah içtim memelerim daha dolu eşimde yutkunma sesi burdan duyulur oldu diyor kesin işe yarıyor
Merhaba. Sureklilik kazanirsa bu durum aliskanlik haline gelebilir demisti doktor bana zamaninda bilgin olsun. Mamasina saf zaytinyagi katmayi denedinmi ? Yada direk 2 damla zeytinyagi icirmek ?