2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Bugün başladık bakalım bize yarayacak mı olmadı hipp deneriz

Aaaa. Ay cok guzel yorumlar okudum oysaki umut doluydum yikildim suan esimede 1 kutu al deneyelim diorum adam 2 3 kutu aliyor her bebekte farkli etki ediyormus aslinda hip conforbiotik mi normalimi rahat ettirdi seninkini ?
Bizim kullandigimiz ekteki. Normali yani. Trendyoldan almistim.
Her bebekte farkli olur tabi size yarayabilir. Olmazsa aklinizda olsun diye yazdim.

Eklentiler

• 20220212_125158.webp
    10,9 KB · Görüntüleme: 48
Bir de eger bebekte fazla gaz/kaka sorunu yoksa gazli bebekler icin olan mamalar fazla geliyor gibi yani comformil ve combiotik gibi. Yani bagirsaklari fazladan calistiriyor sanki. Belki de comformil bize o yuzden iyi gelmedi. Mesela burda da gazli bebekler icin olan bir mama almistik o da ishal gibi sulu kaka yaptirdi. Simdi normaline gectik. Bakalim bu nasil olacak.

Selam bayanlar. Bebe için kitap arıyorum. Harika Haftalar kitabını mı yoksa Bebekler Ne İster kitabını mı alsam? Sizin önereceğiniz var mı?
Harika haftaların telefona uygulamasını satın almanı öneririm kitapta Bebeğinizin İlk yılında sizi neler bekler diye bir kitap almıştım kızımda ben çok faydalı bilgiler vardi tavsiye ederim

Kizlar bugün kontrolümüz vardı. Doktor üç saate bir emzirmemi söyledi. 3 saat çok değil mi ya. Benimki yıkar ortalığı onu sakinlentiremem de.
Bebeğin emme gücüne ve süresine göre değişir o aralık bence.. Benim oğlan hala 2saati bir dakika bile geçemedi iki beslenme arası.. Bu arada bizde de uzamış anne sütü sarılığı vardı ve doktor 24saat anne sütünü kesmemizi istedi.. O süre zarfında oğlumu mamayla beslerken bir taraftan da sütümü sağıp biriktirdim.. Bu arada benim sütüm sadece bebeğime yetebiliyor yani başka bir bebek gelse ona damla kalmaz öyle düşün.. Çünkü emzirdikten sonra sağım yaptığımda 10ml süt bile çıkaramıyorum.. Ama 24 saat beni emmediği süre zarfında 10poşet 120 ml süt topladım.. O da sağma pompası manuel olduğu için oğlum gibi de boşaltamamış haliyle..

Kizlar 40im cikti ama psikolojim pek duzelmedi. Gecen pazardan beri bebegin huyu suyu degisik gunduz pek uyumuyo. Bu ara gaz sancilari gece tuttugu icin gece uykusuz kalinca o huzursuzlukla gunduz de uyumuyo diye dusunuyodm. Pzt sali carsamba ayni gecti ki pzt de carsamba da annem bendeydi gordu cocuhun halini. Neyse Persembe bu sefer biz anneme gttk orda kaldik sansa o gece gazsiz guzel gecti. Dun ogleden snr ben dondum. Dun de sabaha karsi yine gaz sancisi basladi az uyuduk. Bgn gunduz de o gaz sancilari devam etti bi kere yarim saat uyudu gazla uyandi snr bi kere de 1 saat uyudu uyandi snr emip kucagmda omzumda uyuyakaldi. O sirada en yakin arkadasm vardi 2 cocuk buyuttu sohbet ediyorz nasilsa dedm yatagna yatirma riskini almadm 1 saat de kucagmda uyuttm en son 6da uyandi o saat bu saat uyutmaya ugrasiyorm. Annem ariyo naptiniz dio iste boyle boyle oldu diorm hani asla olabilir bebegin gunu gununi tutmaz demiyo hep sebep benim. Annemde bebek gaz olmuyomus cnk annem cocugu sicak tutuyoms. Sanki ben ciplak soyup pencere onune birakiyorm. Ne bileyim iste uyumuoms acaba ben stres yapiyorm benm stresimi mi alioms. Gaz oldu kesin benm yedigm bisey dokundu dikkat etmedm ya da usuttm. Zaten yetersizlik hissi, yorgunluk. Tamam annem canim yani cok ii bakio bize o olmasa napardm ama bu laflardan da cok yoruldm. Kapamak istiorm diyip gomdum telefonu artik.

Benimki de şimdiye kadar maksimum 2 saat emmeden durmuştur. Geceleri ve gunduzleri hiç 2 buçuk saat uyuduğunu bilmem. Ben şimdiye kadar hiç sütumu sağma dim. Geçen birinci çocuğumdan kalan renz süt sağma makinemle bir sağlayım dedim makinenin fişini bulamadım hayal kırıklığı yaşadım. İnternetten makinenin fiyatina baktım 750 TL olmuş içim cizzz dedi şimdi olsa o parayı verip almam ama zamanında almıştım. Sarılık konusunda Dr üç aya geçer sıkıntı yok dedi bana.

Anne sütü ve mama mamadada 7gün zaten doktor öyle demıstı ama ıkınıp kıpkırmızı uyku uyumayınca bende yardım edıuorum ne bılım yanlıs bısey yapmıyorumdur ıns
Canım gaz için nurse harveys aldık, ishal gibi yaptı dün gece, başkasına yaptımı bilmiyorum ama istersen Bi dene heö gazına iyi gelir belki kakasında çözer

Kızlar bugün e bebeke uğradım promalt içeceklerden denemek için iki tane aldım, görevli bayan dedi ki, kendi arkadaşı denemiş ve gerçekten faydasını görmüş, şuan kampanya varmış 24 tanesi yarı fiyatınaymış, ben ilk defa denicem iki tane aldım fayda görürsem alırım, birde önümüzdeki günlerde tüm bebek bezleri indirime girecekmiş bilgilerinizeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…