Gazı azaldı bence. Her sabah 5te başlayan ağlamaları yok kullandığımızdan beri devam ederim ben buna. Ama her bebekte her damla işe yarayacak diye bir şey yokmuş.
Doktor bu damlalar şans işi dedi kiminde işe yarıyor kiminde yaramıyormuş.
Kızarıp ellerini yumruk yaparak ağlıyorsa, ayaklarını karnına çekerek koliktir dedi
Benim oğlan da ağlıyor bazen o şekilde inşallah 3.ayda geçer daha fazla uzamaz.
Alfenix duwell damla.
Senin kullandıkların işe yaramıyor mu?
Benimki de sabah 5-6 gibi başlıyor gün içinde de ağladığı oluyor gazdan ama en çok sabahları. Sabah 10dan gece 10a kadar hiç uzun uykusu yok gündüz kucağımda emerken uyuduğu kadar uyuyo bütün gün nasıl dayanıyor uyumadan bu kadar küçükken anlamıyorum. Ama maşallah akşam 10da uyuduğunda sabah 5e kadar kesintisiz uyuyor arada emmek için uyanıyor sadece. Emip devam ediyor.
Günde 8 damla ya tek seferde
Ya da sabah 4 akşam 4 damla olacak şekilde
Bugün çocuk endokrin doktorunda kontrolümüz vardı, o da kendi çocuğunda bu damlayı kullanmış işe yaramıştı diyor.
Kızarıp ellerini yumruk yaparak ağlıyorsa, ayaklarını karnına çekerek koliktir dedi
Alfenix duwell damla.
Alfenix duwell damla.
Solgar brewers yeast adlı vitaminini alacaktin değil mi ? Her zaman alışveriş yaptığım online bir site var ,güvenilir orda 187 tl yazıyor 250 lik tableti eczanede pahalı olursa burdan temin edebilirsin bende düşünüyorum almayı.Solgarin normal b12 sini kullaniyodum ama süt yapıyorsa bira mayalisina geçeyim bende .Denemekte fayda var .
Kuru dut suyunu içiyorsunuz değil mi doğru anladım tanesini de yiyor musunuz ? Köyden gelen dut kurusundan komposto yapmıştım da tadını çok beğenmedim zorla az az tüketiyorum süt yapıyorsa tencereyi yemeye hazırım şu an
Benimki de sabah 5-6 gibi başlıyor gün içinde de ağladığı oluyor gazdan ama en çok sabahları. Sabah 10dan gece 10a kadar hiç uzun uykusu yok gündüz kucağımda emerken uyuduğu kadar uyuyo bütün gün nasıl dayanıyor uyumadan bu kadar küçükken anlamıyorum. Ama maşallah akşam 10da uyuduğunda sabah 5e kadar kesintisiz uyuyor arada emmek için uyanıyor sadece. Emip devam ediyor.
Benim kızımda akşam 10:30- sabah 6 arası emip uyuyor onun dışında meme de, kucakta, sallarsan uyuduğu kadar kesik kesik. Sabah ve akşam belirli saatlerde ağlama krizi
Bugün tiroid kontrolümüz vardı endokrinde tsh değerleri normale dönmüş çok şükür ama ultrasonla tiroit bezlerine bakıldı olması gerekenden daha küçükmüş o yüzden hastalığın kalıcı olma ihtimali daha yüksek dedi doktor. Çok üzgünüm.. ömür boyu ilaç tedavisi görecek.
Masallah iste benimkide gunduz 9 10 gibi uyaniyor emiyor 12 de mama veriyorum uyutuyorum 2.5 3 te uyanip ya emiyor ya mama veriyorum uyutuyorum ama 20 ser dk gibi aralikli uyuyor mesela 15 20 dk uyuyup 1 saat uyanik Sekilde gece 10 a kadar 10 gibi 11 gibi aglama krizi gaz seansi gece 3 e kadar dun gece gene uzanarak emzirdimde uyudu 4 te yatagina yatirdim sabah 8.5 ta uyandi masallah ama annem ( bilir kisi ) uyumasi lazim henuz cok kucuk dio. Az bakinip hopp uyut bebek dedigin dio benim oglum daha kotu uykusuzdu kan kustururdu bide reflusu vardi ve emsede mama da yese gunde belki 10 defa kiyafet degisirdik onluk takardim becerir ustune getirirdi gene fiskirttigi icin
Benimki erken de gitmio ama yine de vermiyorm. Ben 12de bebegi anca yatirip uyudum 2de yine uyandi o uyanirken baktm benim bey anca yatiyo. Ben baha enayiyim. Epeydir bebegin gazini cikartmakla ugrasiyorm beyimin uyumadan once son soyledigi laf amma vurdun yarim saattir cocugun sirtina aptal olacaj cocuk oldu. Hyr bilse gaz cikarmayi vereym cikarsn uyutsn. Korkuyorm daha cok uykusunu acacak snr hic uyutamicaz diye:)
Bu arada gercekten saatlerdir bi gark yaptirmak icin ugrasiyorm bi de benimki illa kusuyo kusmadiysa doymadi demektir. Her gun gecelik pijama.yikiyorm az once yastik kilifima da kusmus
Tabi emerken diğer göğsüme Mochi takıyorum.. Zaten emmeden taktığımda dolmuyor ki.. Bir de pompayla sağarken diğer göğsüme de Mochi yi takıyorum.. Asıl doğru takma şekli moshi nin lastiğini geriye katlıyorsun(kıvırıyorsun) sonra delik bölümü göğüs ucuna yerleştirip katladığın kısmı göğüs kenarlarına yapışacak şekilde düzeltiyorsun.. Bu şekilde yaptığında hiç acıma olmuyor zaten doğru takma şekli budur.. Bir göğüs uyarıldığında diğer göğüsten istemsiz alan sütüm boşa gitmemesi için üretilmiş sonuçta.. Ama ben hızlı dolsun diye vakumlu yapıştırıyorum göğsüme
5 kg dut kurusu var evde anneannem yapmış kim yiyecek bu kadar niye yaptın dedim ,şimdi gidip elini öpeyim vitamin .com yıllardır alışveriş yaparız burdan sorun yaşamadım fiyatı da uygun .
Midesine baktirmak ta ona aci verecegi icin zaten durduruyorum ya kendimi aksam yooo baktirtacagim diye isyan ediyorum cok kotu oldugundan gunduz yok canim neden baktirtayim diorum. Doktoruna da sinir oldum zaten damlayi sordum hala cevap verecek facede durum paylasmaktan bize cevap veremio resmen
Midesine baktirmak ta ona aci verecegi icin zaten durduruyorum ya kendimi aksam yooo baktirtacagim diye isyan ediyorum cok kotu oldugundan gunduz yok canim neden baktirtayim diorum. Doktoruna da sinir oldum zaten damlayi sordum hala cevap verecek facede durum paylasmaktan bize cevap veremio resmen