2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Ben mama vermiyorm ama benimkinde de var bu. Dun gece yastik kilifima, benim ustume 2 kez, hatta yerlere 2 kez kusmus. Kendi uzerine kustuklarini saymiyorm. Agiz bezi kar etmio cunku fiskirtiyo. Omzumdayken kusuyo dolastirirken yere de gelmis. Cok rahatsiz oluyo. Alttan gazi ayri bi de bununla ugrasiyorm o sekilde uyuyamio cunku. Dun doktora sordm cok reflusu olan bebegin bronslarinda ses olur ciddi bi reflusu yok dedi

Kizlar sorum olacak . Mamayı nasıl yapıyorsunuz ? Bir de suyu ısıtmak için ne Kettle,cezve,çaydanlık ne kullanıyorsunuz ?

Kizlar sorum olacak . Mamayı nasıl yapıyorsunuz ? Bir de suyu ısıtmak için ne Kettle,cezve,çaydanlık ne kullanıyorsunuz ?
Ben termos aldim birde cam sise. Cam sisede kaynamis sogutulmus su tutuyorum. Termosta ise kaynar su. Kaynar suya soguk su katip iliklastiriyorum oyle hazirliyorum mamayi misss

Cezvede önceden kaynamış ılımış suyu ısıtıyorum . Mesela 90 cc yapacaksam 40-50 cc kadar su koyuyorum 3 ölçek mama iyice calkaliyorum sonra açıp 90 cc ye kadar su koyuyorum. Tekrar çalkalayıp veriyorum

Böyle fışkırarak kusan bebekleri asla yatarak yedirmemek gerekiyor.. 45derece açımın altına düşmeden hafif dik pozisyonda emzirmek gerekiyor.. Biberonla besleniyorsa onda da kucakta aynı şekilde yedirilmeli.. Bir hafta dikkat edin 100de yüz olmasa da düzeldiğini görürsünüz.. Yedirme aşamasında ara gazların da alınması gerekiyor..

Kizlar acı şeyler yemiyirsunuz dimi. Pratik olsun diye görüncemin sarıp gönderdiği sarmayı pişirdim aciymis. Çok da lezzetli ama yesem bebeğine huzursuzluk yaratır mı sizce?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…