2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Suan derdimz uyku duzeni ya da gece gunduz degil ki cnm suan yatiyo derin uyuyo yarim saat snr kalkio gazla fln bagiris cagiris onu susturana kdr tekrar acikip emmek istio 2 gecedir uyumuorz
Aynı sorunları her bebek yaşıyor canım, midesi minicik, bağırsakları pipet kadar. Masajla falan çıkarana kadar saatler geçiyor, tam gaz çıkıuor yine beslenme saati geliyor, beslenme sonrasında aynı döngü. Sıfır gece uykusuyla geçti ilk 2 ay. Bebeğin büyüdüğünü beklemekten başka çare yok 2.ay bittiğinde bu sorun kalmadı bizde, bu sefer de reflü, ağız gazı geğirtme dönemi başladı. Ama bu çok daha basit popo gazına göre. Sizin dönemde biz doktor önerisiyle forbiome probiyotik kullanıyorduk, bir de nurde harveys gaz damlası iyi geldi. Probiyotiğin etkileri 2 hafta kullanım sonrası çıkıyor. Gaz çıkarma masajı çok daha etkili. Bir de zaman bundaki tek ilaç büyümesinş beklemek. Ne yalan söyleyeyim o günleri bile özlüyorum şeker oğlumun çok hızlı büyüyorlar

Kucuk yastan beri tedavi goruyorum. Yaklasik 11 yasindaydim sanirim cok sayida irili ufakli nodullerim mevcut 25 yasindaydim ilaci biraktirdilar ve gebeligime kadar kullanmadim dusun. Ayni sekilde teyzem de yillardir bu hastaliga sahip ancak oda suan ilaci kullanmiyor yani demem o ki duzenli olac kullanimi ve takip ilr bu hastaliktan kurtulmak mumkun canim

Ohh Maasallah! Bunlar hep basari hikayesidir! Insallah full memeye de gecersiniz cnm!

Dut kurucular kac tane atmak gerekiyor
1 bardak suya
Baktım ama geride kalmış galiba
Kimin tarifiydi bu
Hele bi kere daha deyiverde

Baci ben bola bol koydum suyu az oldu tanesi fazla zaten suyu içilecek gibi değil de tanesi yediriyor yine 3 lt lik tencereye yaptım valla ortam yok ya vur diyince gebertiyorum

Dün sütüm taştı farklı bişi de yemedim ama bazen fazla bazen az geliyor. Dut var üşeniyorum resmen. Kızı yıkadım daha kalkmaz dedim vıkırdamaya başladı

Bakarsın büyüdükçe onlarda büyür Üzülme canm bende kullanıyorum o ilacı bakarsın zamanla başka çareleride çıkar. Tıp ilerliyor.

Şimdi bacimsular bebeleriniz hala eldiven ve şapka ile mi duruyor? Şapkayı çok oldum cikarali da eldivenleri bugün çıkarayım dedim üşümez herhalde di mi pamukcuk olmuş hep kokuyor bir de havasızlıktan

Doktor eldivenlerini çıkarsın keşfetsin artık kullanmayın dedi.
Gerçekten de elleriyle çok güzel tutmaya tokat atmaya başladı.

Bazı şeyleri kınamak faydalı olabiliyor demek ki biraz daha dik tutarak emzirsen ya da meme ucunu makas gibi yapıp hızını kesebilirsin belki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…