Benim 10 kilo gitmişti(bebeğim 2 kilo doğmasına rağmen). Zaten 15 kilo almıştım hamilelikte, kalan kilolar da bebe peşinde koşturmaktan gitti bile 2 ayda.
Canım bu günler geçiyor, benimki de 3.ayına girdi hala uykuları bi değişik. 4.ay bitene kadar sabredeceğim. Bir kitap var uyku, güvenli bağlanma ve bebeğiniz diye bana çok iyi geldi yenidoğan uzmanı psikolog bir anne yazmış. Ben artık iyi yönden bakmaya çalışıyorum şükürler olsun diyorum i, aman uyumayayım napayım ona feda olsun diyorum. Ki uyku benim kırmızı çizgimdie işyerimde bile mesai içinde kapımı kitleyip uyuyan bir insandım. Yetersizlik hissi malesef bitmiyor hala hergün ağlıyorum ama geçecek inanıyorum buna. Bir de evde yalnızım bebekle anneler kendini naza çekiyor. Napayım gelecek yıllar dostum olacak oğlumu yetiştiriyorum ben de yalnız başıma. Bebeklerim uykuları 4.ayda oturmaya başlar şimdi istediğin yöntemleri uygula faydasız. Ama gece gündüzü ayırt etmek için yöntemlere şimdiden başlayabilirsin. Gündüz salonda gürültüde uyusun, gece de karanlıkta sessizlikte uyusun. Yavaş yavaş çözecekler inşallah