2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Anne sütü ve mama mamadada 7gün zaten doktor öyle demıstı ama ıkınıp kıpkırmızı uyku uyumayınca bende yardım edıuorum ne bılım yanlıs bısey yapmıyorumdur ıns
Yok bende bugün zeytinyağı sürdüm çok az poposuna sırtına kadar kaka oldu
Bebeğin kilosu 4 u geçince 3 saate bir emzirmek gerekiyormuş fakat bizde mümkün değil. Bebeğim karnını tam doyurmuyor ve bu yüzden siksik emmek istiyor
Alla alla. Çocuk ağlarsa açım diye napcakmışız. Bence boşver ver memeyi gitsin.

Ben gazı çıkmadığına yatırıyorum bikaç dk içşnde rahatsız oluyor zaten belli ediyor hemen geri kaldırıyorum iki pıt pıt yapınca çıkıyor birde sırtını ortasını hafif bastırarak ovmakda işe yarıyor bazen. Emzirdikten sonra omza ilk aldığında parmaklarını açarak parmak uçlarınla 1dk kadar pıt pıt yapıp önce gazı dağıtırsanda daha kolay çıkıyor. Tabi her yöntem her zaman işe yaramıyor
Benim kızımda yapamıyor kakasını. İlk başlarda çok güzeldi sonra bi 6gün yapmadı hiç müdehale etmedim kendi yaptı. Sonrası giderek kötüleşti dün bütün akşam kakasını yapmaya çalıştı bizde masajlarla destekledik parmak ucu kadar bişey yapabildi devamı gelmedi en son herkes yorgunluktan bayıldı bugün yine yok gelen. Ben 1kez uyardım poposunu tekrar denemedim çünkü sürekli uyarmak sıkıntı. Bikaç gün düzenli z. Yağı içirdim kendi yaptı 1kez ama onuda çok veremiyorum bağırsak florasını bozmamak için. En son ne zaman yapmıştı hatırlamıyorum inan. Bizim kaka katı malesef ama kabızdır diyebilmek içşn keçi kakası gibi kuru sert tane tane olması gerekirmiş. Offf öyle bunaldım ki anlatamam. Çocuk kaka yapınca evde bir bayram havası oluyor artık

Son düzenleme:
Selam arkadaşlar, doğum sonrası ilk tartildiginizda kaç kilonuz gitmişti?
Benim 10 kilo gitmişti(bebeğim 2 kilo doğmasına rağmen). Zaten 15 kilo almıştım hamilelikte, kalan kilolar da bebe peşinde koşturmaktan gitti bile 2 ayda.

Canım bu günler geçiyor, benimki de 3.ayına girdi hala uykuları bi değişik. 4.ay bitene kadar sabredeceğim. Bir kitap var uyku, güvenli bağlanma ve bebeğiniz diye bana çok iyi geldi yenidoğan uzmanı psikolog bir anne yazmış. Ben artık iyi yönden bakmaya çalışıyorum şükürler olsun diyorum i, aman uyumayayım napayım ona feda olsun diyorum. Ki uyku benim kırmızı çizgimdie işyerimde bile mesai içinde kapımı kitleyip uyuyan bir insandım. Yetersizlik hissi malesef bitmiyor hala hergün ağlıyorum ama geçecek inanıyorum buna. Bir de evde yalnızım bebekle anneler kendini naza çekiyor. Napayım gelecek yıllar dostum olacak oğlumu yetiştiriyorum ben de yalnız başıma. Bebeklerim uykuları 4.ayda oturmaya başlar şimdi istediğin yöntemleri uygula faydasız. Ama gece gündüzü ayırt etmek için yöntemlere şimdiden başlayabilirsin. Gündüz salonda gürültüde uyusun, gece de karanlıkta sessizlikte uyusun. Yavaş yavaş çözecekler inşallah

Suan derdimz uyku duzeni ya da gece gunduz degil ki cnm suan yatiyo derin uyuyo yarim saat snr kalkio gazla fln bagiris cagiris onu susturana kdr tekrar acikip emmek istio 2 gecedir uyumuorz

Yok bende bugün zeytinyağı sürdüm çok az poposuna sırtına kadar kaka oldu

Alla alla. Çocuk ağlarsa açım diye napcakmışız. Bence boşver ver memeyi gitsin.
Öyle yaoacam valla yoksa benimki ortalığı ayağa kaldırır zaten sinirlenecek yer arıyor miniğim ona fırsat vermeyeeyim

Maşallah yarasın bebeye ,sütümüze zeval gelmesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…