2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Kızlar benim sütümü haşlama çorbası cogaltti etli yaptırmıştım içine patates havuç koyduk bide terbiye yaptırdım yoğurtlu unlu çok güzel sütüm geldi sıcak sıcak içince o bitince tavuklu yaptık değişiklik olsun diye . Ben sulu sıcak yemekler yiyince sütüm çoğalıyor deneyebilirsiniz . Akşamları da kaynar suya bal ekleyip içiyorum bide Humana çayı aldık onun faydası oldumu bilmiyorum
Ne yerseniz yiyin sıcak yiyince teyzelerin dediği gibi fışkırıyor sütünüz

Son düzenleme:
Maşallah ne yiyip içiyorsun

Humana kimyonlu- rezene olan mı

Ayni sey bende de var tek meme emiyo bosaltmio bile ama cikarip duruyo onced3n 2 meme emer kusmazdi napsam bilemedm olsa dert olmasa dert. Sanirim reflusu azalinca bitecek bu da. Emzirdikten snr uyuturken cok zorlaniyorm gaz cikartmadan yatiraym cocuk sizdi desem yattiktan 5 dk sonra ogurerek aglamaya basliyo.

Şimdi bacimsular bebeleriniz hala eldiven ve şapka ile mi duruyor? Şapkayı çok oldum cikarali da eldivenleri bugün çıkarayım dedim üşümez herhalde di mi pamukcuk olmuş hep kokuyor bir de havasızlıktan
Şapkayı çıkardım eldiveni henüz çıkarmadın gazı çok bir de tırnaklarını kesmedim

Gaz çıkarma ile ilgili bir video izledim.
Normalde emzirdikten sonra gaz çıkarıyoruz.
Tazyikli süt geliyorsa daha çok gaz yapıyor bu yüzden ara verip sürekli gaz çıkarmak gerekiyormuş.
Emerken biraz gazını çıkartıp tekrar devam etmek gerekirmiş.
Öyle yapıyorum 2 gündür. Umarım iyi gelir.

Üzülmeyin geçer inşallah tiroid düzenli tedavi ile geçebilen bir rahatsızlık ki daha bebiş 6 aylık bile olmadı bir bakmışsınız geçmiş gitmiş olacak yaşına gelinceye kadar

Ben dutu şu şekilde tuketiyorum kuru kayısı ve kuru dut kaynatıyorum şeker atıyorum tad olsun die her yemekte bir kase içiyorum hem rahat tuvaletini yapıyor hemde süt oluyor birde aktardan ben süt arttırıcı Çay aldım gerçekten o çok işe yarıyor dün içmedim göğüslerim hiç şişmedi akşam da çocuk çok gazlandi hem gazını rahat cikartsin diye hemde süt olsun die tavsiye ederim aktara mutlaka sorup alin

Anam tazyikli demekki benimde sol gogsumle bahce sula nerdeyse normal akis 0 yatar pozisyonda emzirmeye calis rahat edersin... Meme terbiye olunca geciyormus ama benim bebe bu meme ile doymuyor mesela emzirsem 10 dk sonra gene gozu donmus somali fukarasi gibi saldırıyor memeye yag orani az heralde gercekten bende. 2 3 saat duruyormu senin ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…