2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Şimdi bacimsular bebeleriniz hala eldiven ve şapka ile mi duruyor? Şapkayı çok oldum cikarali da eldivenleri bugün çıkarayım dedim üşümez herhalde di mi pamukcuk olmuş hep kokuyor bir de havasızlıktan
Ben daha 3 4 gunlukken eldiveni cikardim. Bi eldiven taktim bi sure sonra ustunu degistirirken eldiveni bi cikardim el bembeyaz meger lastigi sikiymis aklim gitti ya farketmeseydim ondan beri tobeliyim asla takmadim eldiven. Sapkasini 2 gunduz cikariyordum yarimda kundak seklinde pazen coft kat pijama alti corap vardi kundagi cikardim tek kat alt giydirdim bugun cocuk yesil kaka yapti annem usutti bu cocuk die basimda tekrardan kundaga sapkaya ve cift alta geri donduk ama eldiven asla

Bende çorap giydirdim eline eldiven tutmuyor elinde hanım

Yatarak korkuyorum boğazına kaçarsa hemen alıp müdahale edemem. Dik tutmaya çalışıyorum o da her zaman işe yaramıyor.

Evet çok yağlı değil. Benimki uzun süre duruyor. 2-3 saat kesin duruyor. Ben de iştahsız mı acaba diyorum.

Annem kızıyor elinde tabakla gezen anneler gibisin diye.

Bugün tartıldım 5600 geldi bezi boş. Kıyafetleri en fazla 200 gram olsa. Bir haftada 300- 400 gram almış. Yetiyor demek ki.
15 gün doğum kilosuna ulaşamadı onun stresi üzerimde. Azıcık emmesin zayıfladı aç kaldı telaş ediyorum .

Haftada aldigi kilo gayet ideal hic canini sıkma benimki memeyi yogun her zaman emmiyor emzik gibi diliyle hafif oynuyor agzinda .

Dün nohut dürüm yedim akşam çatladı yavru
Kıyamam ya
Ben tayzik geldiğinde biraz elimle sağıyorum öyle veriyorum bende yüzünü saçını suluyorum bazen

Çayın paketi nasıl?

Şimdi bacimsular bebeleriniz hala eldiven ve şapka ile mi duruyor? Şapkayı çok oldum cikarali da eldivenleri bugün çıkarayım dedim üşümez herhalde di mi pamukcuk olmuş hep kokuyor bir de havasızlıktan
Ben eldiven hiç takmadım, saçlarımız çok az ince penye bere kullanıyoruz arada, bazen badana takıyorum, uyurken hiç takmıyorum

Baci ben bola bol koydum suyu az oldu tanesi fazla zaten suyu içilecek gibi değil de tanesi yediriyor yine 3 lt lik tencereye yaptım valla ortam yok ya vur diyince gebertiyorum
Ohhh haftalık yapmışsın bacımsu
Afiyet sifa bol sut olsun
Dün nohut dürüm yedim akşam çatladı yavru
Ben unutup
Turp yedim iyi mi bikac dilim
Allahim neydi o oyle ya rabbi
Cocuk sabaha kadar uyumadi

Ben pek takmadim
Arada yuzunu cırıyorsa sinirlenip
O zaman takıyorum
Kendimi hayl ediyorum eldivenli
Sıkıntı basıyor
Benim tarifim bir bardak suya 1,5 yemek kaşığı dut kurusu. 10 dk kaynat
Ha ha teşekkür etmek icin sormuştum
1 bardak suya 1,5 yemek kaşığı dut kurusu. 10 dk kaynat kaçıncı tarif verişim
İns bende de olur bolcanak
Ben çok seviyorum. Sevmediğim şey az galiba
Tabi canımmm ondan zayıfsın
Yedigun seylere bakiyirumda hep sağlıklı
Avakadodur sebzelerdir bende bayılırım
Ama sağlıksız seylerede bayılıyorum
Oyle olunca durum pek ic acici olmuyor

Kaç dakika emiyor? 2 memeyi de veriyor musun tek öğünde

Bu süt tazyik olayi bende de oluyir ama
Her zaman degil ki
Surekli uretemiyorum bikac saat emmediyse sut doluyor
İyi uyudysam filan
Bazen surekli emmek istiyor o zaman bombos oluyor sanki
Zaten ya yiyecek y uyuyacak
Ya da aglayacak
Bu bebeleri ne zaman koyunca duruyorlardı biraz ya

Nasıl tartılıyorsun canım doğru sonuç veriyor mu?

Tam duygularımı yazmışsın ya yiyecek ya ağlayacak ya uyuyacak. Sürekli emincede bende boş gibi hissediyorum aç kalıyor diye stres yapmaya başladım..Kavga ediyor memeyle. Uyuduğumda taş gibi oluyor göğüslerim. Anlamadım valla, süt dolsun diye sürekli uyutmaya mı çalışayım bakamıyorum galiba ben bu çocuğa diyorum bugün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…