2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Okul formalarını ütüledim bu saate is bırakmış bir ana
Sallanan dugmeleri sağlamlaştırdım
Artık uyumam lazım
Bebek dogmadan once ben bakarim diyen babamız simdi habire
Uyumanin derdinde
Cocuk
Doğururken kimseye guvenmemek lazım
Yine bakıyor sagolsun ama bekledigim performans yok malesef
Yarın oglumla
Yalnızız bakalım
Ev isi yemek yapabilecek miyim?

Sma optipro cok iyi bir mama ama feci gaz yapıyor bugun gittim sma comfort aldım gaz sorununa iyi geliyormuş deneyimledikten sonra yazarım yine inşallah gaz yapmaz. Sizinki optipro mu?

Memede çok kalıyor ama yutkunma sesi pek gelmiyor dimi ?
Yutkunma sesi geliyor ama şöyle her 30 veya 45 dk da uyanınca benim sütüm o kadar dolmuyor meme ve doymadigini düşünüyorum bazen durup durup içtiği için. Şimdi mesela 60 CC sağıp verdim hemen içti doydu. Sende istersen sütünü sağ ver öyle olunca hem biraz fazla uyur hem sende dinlenirsin hem sütun de o süreçte gelir yoksa bunlar meme sömürücü

Kızlar benim kızın gaz sancısı var. Akşamları durmaksızın ağlıyor, mama verince susuyor ama aç değil biliyorum hep kısır döngü. Bebek sakinlessin diye calpol veya fitil veren var mı ?

Ateşi yoksa ilaç verilmeli mi bilmiyorum. Verem aşısından sonra ağrısı olursa calpol vereceğim.

Sağım yapıyorum bende bosaltamadigi için anne sütü alsında nasıl alırsa alsın modundayim zaten bu aralar kendimi böyle rahatlatıyorum ama inşallah sütlerimiz bollasir bebeler de güzelce emerler , çok aminn

Baya bi su içmekte lazım. En az 2,5-3 litre

Söylediklerinin aynısını yaşıyorum bende peki sizin kilo alımı nasıl bizim kontrole var daha bende merak ediyorum bu kadar emmeye çok iyi kilo alması lazım

Söylediklerinin aynısını yaşıyorum bende peki sizin kilo alımı nasıl bizim kontrole var daha bende merak ediyorum bu kadar emmeye çok iyi kilo alması lazım
3040 doğdu 24. Gün gittik kontrole 2680 Gr çıktı yani iyiydi kilo alımı ama bu son 1 haftadır sıkıntılı emmesi işte nasıl anlayacam bilmiyorum çünkü annem doymadigi için mama veriyor emdikten sonra

Sen yine haklı çıktın anne diyip ağladım bu sefer üzerime geldiği için oda üzüldü anne sütü ile beslemek istiyorsun anlıyorum kızım ama yetmiyor demekki bebeğe dedi analık iste
Arkadaşım sen elinden geleni yapıyorsun lütfen üzme kendini. Biliyorum çok çaresiz kalıyor insan yetememiş hissi ama bu senin suçun değil sen çok iyi bir annesin. Yeni mi mama vermeye başladın yoksa başlardan beri mi böyleydi?

Sagol canim Dogdugunda 12 gün yoğun bakımda kaldı mama ile beslendi çıktıktan sonrasında hep anne sütü doktor mamaya gerek görmemişti ilk kontrolde ama bu sefer kilo alımı düşük olunca mama başladık. Çiş kaka yapımı normaldi gaz cikartiyodu ben doydugunu saniyodum yavrumun agzi var dili yok ki açmış.

Benimki hep oyle. Mutlaka meme arkasindan mama veriyorum. Bir tek gece emince istemio o da uyku sersemliginden heralde uzulme.bundan 1-2 sene sonra meme mi verdik mama mi cok da fark etmicek. Unutup gidicez. Ben bir de bisi okumustum yillar once, her anne bebeginim ihtiyaci.kadar sut uretirmis. Mama.takviyesi olsa da demek.ki bu.kqdar.anne sutu yetio dicez.

En azından hic sütümü almıyor değil bunada cok şükür başta mama ile desteklemeye alıştığı için hastanede anne sütü yetersiz geliyor sağlık olsun..Sadece anne sütü ile beslenseydi bastan beri ona alışacak o yetecekti nasil alisirsa oyle gidiyormuş anlamış oldum

Senin çocuğun ama anne de olsa sen istemeden mama vermemesi lazım

Annisler gunaydin benim boğazların ağrımaya baslasi yutkunma da zorlaniyorum parol içsem olur mu emziriyorum ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…