Parol içebilirsin geçmiş olsunAnnisler gunaydin benim boğazların ağrımaya baslasi yutkunma da zorlaniyorum parol içsem olur mu emziriyorum ya
Sürekli aranıp ağlayıp uyumuyorsa doymuyordur..Kızlar şimdi bişey soracam bebisler 10-20 dakika memede kalıyor ya sürekli emiyor mu bu süre içinde yoksa dinlendiği de oluyor mu ben bişey anlamıyorum valla artık bu işten30 dakika dinlene dinlene emiyor sonra uyuyor gazını alıp yatırıyorum 5 dakika sonra kalkıyor aranıyor emzik veriyorum atıyor ağlıyor sürekli tekrar memeye alıyorum biraz emiyor uyuyor yine aynı şeyleri yapıp yatırıyorum yine ağıt annem bu çocuk aç dedi kalktı mama verdi 90 cc mama içti uyuyor sütümde var yani sağınca çıkıyor sıkınca geliyor anlamadım gitti. Bu bebe benle oyun mu oynuyor psikolojim bozuldu iyice
Banada doymuyor olabilir mi demiştiniz gercekten doymuyormuş cocukSürekli aranıp ağlayıp uyumuyorsa doymuyordur..
Bide memelerin durumunu doluligunu anlarsın canım ve 90 cc mamayi iciyorsada doymamış bunu kendine neden dert ediyorsun yeterki doysun rahat olsun huzurlu olsun demelisin
İnan derdim mama verdiğim için değil. Memede bu kadar uzun süre kalıp emmemesine takılıyorum yoksa tabiki çocuğum mutlu ve huzurlu olursa ben daha çok huzurlu olurumSürekli aranıp ağlayıp uyumuyorsa doymuyordur..
Bide memelerin durumunu doluligunu anlarsın canım ve 90 cc mamayi iciyorsada doymamış bunu kendine neden dert ediyorsun yeterki doysun rahat olsun huzurlu olsun demelisin
Valla 2,3 saatte bir besliyorum her besleme oncesi bez degisiyorum 8,12 arasi rahat bez gidiyorBir de hanımlar gunnde kaç bez gidiyor sizde ?
GünaydınAnnisler gunaydin benim boğazların ağrımaya baslasi yutkunma da zorlaniyorum parol içsem olur mu emziriyorum ya
BenimkideYerine koyunca uyanıyor kucağıma alınca uyuyor bunu bana bi diyin hele neden
Bugünden beri öyleyiz şu an kucağımda. Beni mi istiyor yoksa gazdan dolayı mı bilmiyorum. Arada kıvranıyorYerine koyunca uyanıyor kucağıma alınca uyuyor bunu bana bi diyin hele neden
İnan derdim mama verdiğim için değil. Memede bu kadar uzun süre kalıp emmemesine takılıyorum yoksa tabiki çocuğum mutlu ve huzurlu olursa ben daha çok huzurlu olurum
Hatırlamıyorum ama olabilir.. İlk çocuk o kadar normal ki daha çok başındasiniz herseyin zamanla öyle güzel oturuyorki.. 6 aya geliyo aa ne güzel 1 yaş ay ne rahatladim 2 yaş tamam ben bu işi çözdüm diyerek gidiyoBanada doymuyor olabilir mi demiştiniz gercekten doymuyormuş cocukne zaman dilinden anlayabileceğim acaba çocuğun
Kızlar salyalı oldu bu kız niye acaba, tükürüklerini halıya bırakıyor resmendiş çıkarmıyordur dimi ağzında niye tutuyor anlamadım
Suan neredeyse hepimizin iç sesi oldunuz... annelerin uzerine ne kadar yükleniliyor toplumumuzda kendini suçlu ve yetersiz hissettiriyor en yakınların bile kimse empati kurmuyor... icim bir nebze olsada rahatladı buraya yazıncaKızlar mamayı bu kadar kafanıza takmayın evet ilk çocukta oluyo bu çok normal mama içtikte siz sinir oluyorsunuz belki.. Ama doymuyorsa çocuk huzursuzsa yapmayın etmeyin ya aç mı dursun gerçekten memeden süt gelecek emecem doyacam diye uykusuz ve sürekli bi uğraş halinde mi olsun yazık değil mi bebeklere karınları doysun uyusunlar size de yazık..
Evet süt artirma yollarını deneyin yiyin için ne gerekirsa ama bazende olmuyo işte sadece mamayla da beslenen bebekler var sağlık olsun yeterki diyin sağlıklı olsun yesin doysun
Doktorunuza da sorun danışın tabi ama çocuğu açlığa zorlamayın sadece anne sütü diye direten arkadaşlarım akrabalarım oldu ama şunu özellikle belirtmem gerekiyor sütleri yetmeyen sütün çokluğu belli oluyo bebek bi savaş halinde olmuyo memeyle memeee süt bi yerden sonra bitiyo yani ben bunu yaşadım kim ne derse desin.. Neler çektiğimi ben biliyorum akşam olunca bitiyodu işte çocuk çekiyor çekiyor gelmiyo başlıyor ağlamaya uyuyamıyor memede uyur gibi yapıyo yatağa koyuyosun tekrar meme istiyo doysa huzur bulacak bende çektim bunları
O sadece meme diye direten arkadaşımın akrabalarimin çocuğu 1 yaşdan sonra yemeyen çocuklar oldu zayıf ve gerçekten zorlasa da anne yemeyen şimdi hepsi zayıflıktan dert yanıyo..
Ben mamayla destekledim o zamanlar yetersizkik hissini bende yaşadım içtikce neden dedim neden bende süt yok diğerlerinin nasıl oluyo diyodum sütü bebeer nasıl doyuyor ben neden doyuramiyorum gerçekten isyan noktasına geliyosunyaşamayan süt azlığıni bilmeyene ve mama içtikce doyup uyayan bebeği görmeyen kimse bunu anlamaz kusura bakmasınlar da anne sütü yetet yeter dedikçe ben kendimi daha kötü hissediyodum bende mi var sorun benim mi yetmiyor ben neden yetiremiyorim yedim yedim neler neler denedim hep psikolojim bozukdu
Şuanda 2.cogumumda bakınca öyle değil ama o anda onu hissetmiyodum kaynamam bu çocuk aç dedikce sinir krizlerine giriyodum.. Mama içtikce içten içe sinir oluyodum bide mamayı gizle verme durumu oluyodu görmesinler bilmesinler ne kadar da baskı kurmuşlar
Çok uzun ve karışık yazdım bende ama hepinizi çok iyi anlıyorum şuanda dışarıdan bakabildigim için bunları rahatlıkla söylüyorum hisssettiklerinizin hepsi normal ama inanin büyüdünde asla dert edilmeyecek bir şeymis diyeceksiniz
Inşallah hepimizin sütleri bol bol olsun
Cnm tablet mi toz mu aldin yeast fotosunu paylasirmisin. Ben de alayim. Onu da yiyeyim bakalim nolacakHepimiz yorgunuz duygusaliz alinganiz normal cnm bi de sut konusu hepimizde hassas konu
Bu arada solgar nutritional yeast dedim ya basladim diye acaip fayda etti her ogunde 2 tane ictim dunden beri artti sutum baya. Bi de bestlak damla diye bisey vermisti 8 saatte 1 20 damla onu da kullandm ikisi bir olunca baya fark etti heralde. Dut kurusundan fayda gormezseniz artik pahali ama bunu da deneyebilirsnz ama once dutu dene bence:)
Benim de k.valide tam biz memeyle bogusurken daliyor odaya. Mama verelim mi diyeBen pes etmek istemiyorum ama annem sürekli mamayı dayıyor memede Ağladığı için bizim açta bitiriyor mamayıooyy oyy
Yani doğru ama doysa 90 cc mamayı nasıl içsin ki ?
Ya benim memelerde akşam olunca balon nasıl söner öyle sönüyortüm gün memede olunca böyle oluyor demek. Ama doymuyor ki 90 cc yiyor bizimkinin gaz problemi de yok çok şükür mama yemedigimi ortalık yıkılıyor resmen yiyince sakinleşiyor bide sanki mide boşmus gibi karnına inme sesi duyuluyor içirirken bu sefer üzülüyorum ben çocuğumu aç mı bırakıyorum inat uğruna diye
Aynen katiliyorum. Ya zaten benim ikinci cocuk tecrubem bana emzirmeyi degil ama emzirmenin o kadar da kolay bisey olmadigini ogretti bir kez daha. Yaw o kadar kolay olsa otundan cagina, ilacindan vitaminine bu.kadar destekleyici sey cikar miydi piyasaya?? Emzirme danismanligi diye bir meslek olur muydu?? Gercekten kafaya takmayin, kolay da biz yapamio degiliz. Baslarda alisana kadar Zor iste zor bitti Nokta. Memeden vazgecmedigi surece azicik mamayla desteklemenin hicbir zarari.olamaz..zaten kafaya taktikca azaliyo. Bi de su icmeyince. Su cok icmek sart bir de Dut tabi kiKızlar mamayı bu kadar kafanıza takmayın evet ilk çocukta oluyo bu çok normal mama içtikte siz sinir oluyorsunuz belki.. Ama doymuyorsa çocuk huzursuzsa yapmayın etmeyin ya aç mı dursun gerçekten memeden süt gelecek emecem doyacam diye uykusuz ve sürekli bi uğraş halinde mi olsun yazık değil mi bebeklere karınları doysun uyusunlar size de yazık..
Evet süt artirma yollarını deneyin yiyin için ne gerekirsa ama bazende olmuyo işte sadece mamayla da beslenen bebekler var sağlık olsun yeterki diyin sağlıklı olsun yesin doysun
Doktorunuza da sorun danışın tabi ama çocuğu açlığa zorlamayın sadece anne sütü diye direten arkadaşlarım akrabalarım oldu ama şunu özellikle belirtmem gerekiyor sütleri yetmeyen sütün çokluğu belli oluyo bebek bi savaş halinde olmuyo memeyle memeee süt bi yerden sonra bitiyo yani ben bunu yaşadım kim ne derse desin.. Neler çektiğimi ben biliyorum akşam olunca bitiyodu işte çocuk çekiyor çekiyor gelmiyo başlıyor ağlamaya uyuyamıyor memede uyur gibi yapıyo yatağa koyuyosun tekrar meme istiyo doysa huzur bulacak bende çektim bunları
O sadece meme diye direten arkadaşımın akrabalarimin çocuğu 1 yaşdan sonra yemeyen çocuklar oldu zayıf ve gerçekten zorlasa da anne yemeyen şimdi hepsi zayıflıktan dert yanıyo..
Ben mamayla destekledim o zamanlar yetersizkik hissini bende yaşadım içtikce neden dedim neden bende süt yok diğerlerinin nasıl oluyo diyodum sütü bebeer nasıl doyuyor ben neden doyuramiyorum gerçekten isyan noktasına geliyosunyaşamayan süt azlığıni bilmeyene ve mama içtikce doyup uyayan bebeği görmeyen kimse bunu anlamaz kusura bakmasınlar da anne sütü yetet yeter dedikçe ben kendimi daha kötü hissediyodum bende mi var sorun benim mi yetmiyor ben neden yetiremiyorim yedim yedim neler neler denedim hep psikolojim bozukdu
Şuanda 2.cogumumda bakınca öyle değil ama o anda onu hissetmiyodum kaynamam bu çocuk aç dedikce sinir krizlerine giriyodum.. Mama içtikce içten içe sinir oluyodum bide mamayı gizle verme durumu oluyodu görmesinler bilmesinler ne kadar da baskı kurmuşlar
Çok uzun ve karışık yazdım bende ama hepinizi çok iyi anlıyorum şuanda dışarıdan bakabildigim için bunları rahatlıkla söylüyorum hisssettiklerinizin hepsi normal ama inanin büyüdünde asla dert edilmeyecek bir şeymis diyeceksiniz
Inşallah hepimizin sütleri bol bol olsun
Oyle bisi de yok bir sure sonra full memeye de gecebilir. Bu sekilde olan cok insan var. Sadece zaman ve biraz ugrasmak gerekiyo. Kismet bosvericez elimizden geleni yapip akisina birakicaz.En azından hic sütümü almıyor değil bunada cok şükür başta mama ile desteklemeye alıştığı için hastanede anne sütü yetersiz geliyor sağlık olsun..Sadece anne sütü ile beslenseydi bastan beri ona alışacak o yetecekti nasil alisirsa oyle gidiyormuş anlamış oldum
Cnm tablet mi toz mu aldin yeast fotosunu paylasirmisin. Ben de alayim. Onu da yiyeyim bakalim nolacak
Benim de k.valide tam biz memeyle bogusurken daliyor odaya. Mama verelim mi diyeve basimda bekliyor konusuyor surekli ve ver sen onu bana ben biraz mama vereyim diyor
Ben biraz meme deneyeyim olmazsa mama da veririz diyorum. Sen de oyle yapabilirsin. Mamaya karsiymis gibi gozukursen yakani birakmazlar
Aynen katiliyorum. Ya zaten benim ikinci cocuk tecrubem bana emzirmeyi degil ama emzirmenin o kadar da kolay bisey olmadigini ogretti bir kez daha. Yaw o kadar kolay olsa otundan cagina, ilacindan vitaminine bu.kadar destekleyici sey cikar miydi piyasaya?? Emzirme danismanligi diye bir meslek olur muydu?? Gercekten kafaya takmayin, kolay da biz yapamio degiliz. Baslarda alisana kadar Zor iste zor bitti Nokta. Memeden vazgecmedigi surece azicik mamayla desteklemenin hicbir zarari.olamaz..zaten kafaya taktikca azaliyo. Bi de su icmeyince. Su cok icmek sart bir de Dut tabi kiDutumuzu yicez suyunu iccez hergun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?