- 10 Mayıs 2021
- 198
- 200
- 53
- 30
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah fayda eder bize de. Ne zamandır kullanıyorsun, her gün düzenli olarak mi kullanıyorsun ve kaç kullanımda etki etti canim?Ben kullanıyorum onu ilk doğduğunda doktor aldırdı ilk 3 ay kullanmanızı öneririz dedi faydası da var gaza kesinlikle çok rahat çıkarıyor gazını ekstra çaba sarf etmemize gerek kalmıyor çok şükür![]()
Yok hiç bulantı uapmadı. Ama ben sabah aç karna içmiyorum akşam yatmadan önce içiyorumsizde bulantı yapmadı mı acaba gyno ferro sanol
Doğumdan itibaren başlattı doktorumuz. O yüzden su günden sonra fayda etti diyememİnşallah fayda eder bize de. Ne zamandır kullanıyorsun, her gün düzenli olarak mi kullanıyorsun ve kaç kullanımda etki etti canim?
Kendi kendine mi geçti bir şey yaptınız mıBenim oğlumun da bir ara baya ergenlik sivilcesi gibi ucu beyaz kızarıklıklar oluyordu onlar geçti şimdi çenesinde ağzının kenarlarında kızarıklık var ama sivilce gibi değil bu sefer, sanki süt değen yerler oluyormuş gibi geldi, inşallah alerji değildir![]()
Bir çay bardağı kaynamış ilimis suya bir çay kaşığı karbonat koyup pamukla silmelisin canim. Bana Dr um söylemişti.dert etme bu yöntem işe yarıyor. Yine de Dr una sorOglumun dıılının uzerınde sut parcası gıbı beyazlıklar var sızınkınde de var mı? Pamukculçk sanırım yaa off![]()
Kasim ayina ozel bir seymi acaba ozel bebekler flanKesinlikle ben de öyle :/ bu arada ben ocak annesi olacakken aniden kasım annesi oldum. En baştan beri bu forumdaydım hatırlarsan 2 ocak annesi olacaktım güya. O kasım forumuna da gidiyorum arada ama yokkk burdaki samimiyetburayı daha çok seviyorum. herkes birbirine hava basıyor resmen bebek kilosuyla, uyku sorunu olmayışıyla, sütünün fazla oluşuyla
![]()
Sütün ne kadarı geri çıkıyor canım o önemli tamamını mı kusuyor yoksa ağız kenarından az az sızdırarak mı kusuyor?Arkadaşlar bazen tam 2 saat olmadan emziriyorum o da istemiş oluyo ama sütü geri çıkarıyo kusuyo baya niye böyle oluyo acaba ya
Kendini usutmus olabilirsin canim ayaklarına cok dikkat et gecenlerde bende aynısını yaşadım üsütmüsüm ayarlardan bıcak yarası sonucta soğuklarda sızlar ağrır derler.Kizlar sezeryan sonrasında karın içinde acıma yaşayan var mı 34gun oldu yara izinin üstünde karnımı n içi açıyor bu normal mi
Bizdede acilmalar başladı ilk saç dökülür diyor annemSaçlı doğan bebişlerinizin saçlarında dökülme oluyor mu? Bizim kafa simsiyah saç doluydu ama kalmadı pek normal mi acaba bu durum?
Kızım bir uyumuyor oyle böyle değil masallahı var demen lazımdıKasim ayina ozel bir seymi acaba ozel bebekler flanburda size hava atsam ne olur aasam ne olur cok sacma uyumuyor iste otesi yok
![]()
Bazen 1 saat bazen yarım saat sonra istiyorArkadaşlar bazen tam 2 saat olmadan emziriyorum o da istemiş oluyo ama sütü geri çıkarıyo kusuyo baya niye böyle oluyo acaba ya
O yutmayip ağzından çıkarmasına bende illet oluyorum babanın çeşmesi mi bu kızım diyorum ama anlayan kim bakıyor suratıma öylece gülümsüyor zilliBazen 1 saat bazen yarım saat sonra istiyor
İstediginde veriyorum
Zabtetmek mümkün olmaz aksintakdirde
Emip emip
Çıkarıyor bazen biliyorum tok
Birak kusmayi
Bazen midesinden sutler geri akıyor resmen
Yetiremiyorum niye boşa veriyorsun diye kavga ediyoruz sonra![]()
Sensiz valla tadi yok ben de uzulmustm yazmicam artik diyinceBuralardayım bea bacimsu uzaktan takip ediyorum![]()