2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Bide herkesin kendi bebeği kendi kararı tabi ki.. Ben tecrübelerime göre bunları söylüyorum yanlışda olabilir..İlk çocukta bazı şeyler anlaşılmıyor sonradan pişman olmayın diye söyledim amacım önce bebekleri sonra anneleri rahatlatmak

Canım çok geçmiş olsun. Korkmakta haklısın ama bebeklerin katılması normaldir. Bir süre sonra kendine gelmiyor mu ? Benim oğlan da bazen katılıyor ama bir süre sonra düzeliyor. Sağlık ocağındaki hemşiremiz de bebekler katılabilir bu sizi korkutmasın bir şey olmaz demişti.

Bunlardan bazilarini ben de yapiyorum ama surekli basa sariyoruz, ise yaradigini bilmek iyi geldi!:) Denemeye devam demek ki sagol

Kontrolde kilo aldığını gördüysek doyuyo demek değil midir zaten.

Obez olur çocuk ya 1500 kilodan fazla da almasın . Benim danayı zor tutuyorum artık kucakta.

Canim sağmak da önemli ama en çok masajla o dugumlerin açılması gerekli. Ben kendim dokunamiyordum eşim masaj yapa yapa acildi o kanallar. Allah sabır versin gerçekten insanın canı çok yanıyor.
Emzirirken hep masaj yapıyorum ama yeterli gelmiyor herhalde .
Lahana gerçekten acısını aldı iyi geldi şu an daha iyi durumda.

Tek başına zor zaten canım, bir de bunları nasıl yapacaksın. Aç telefondan bir dua okunsun yıka, banyonu yap. Yapabilirsen bu şekilde süsle. Benim yanımda annemle 2 kız kardeşim vardı
Ne kadar güzel tek çok zormuş gerçekten ama Allah kolaylığını verio su kırkı da bir atlatayim sağ salim başka bsey ustemiyorum
40 tane taş attık kovaya. Altın yüzük altın gümüş attık. Yıkadık en son kevgirden suyu döktük
Suyuna mi yüzükleri taşları attınız ?
Doğduğundan beri gece lambası açık uyuyor geceleri kızım. Karanlıkta mı uyutuyorsunuz gece?
Ben hiç gece lambası yakmadım desem hep karanlıkta yatırdım

Ben yağlamıyordum ya
Ama kat kat o kisim zaten bir bakayım dedim
Henuz cok minik ama acır mı ki?
Canim sıkma canını olabiliyo böyle şeyler. Pisikler içi En etkilisi sudokrem. Ben olsam sudokremde. Suruverirdim anında iyilestiriyor zararının olmayacağını düşünüyorum.

Doğduğundan beri gece lambası açık uyuyor geceleri kızım. Karanlıkta mı uyutuyorsunuz gece?
Canim benimki ilk doğuduğu zamanlar ışıkta yatmayı seviyiedu. Işığı kapatınca uyaniyordu. Birkaç gece annemle lamba altında uyumuslugumuz var ama annem alışması. Kızım dedi son verdik bu yaptığımiza.

Ya duzeldi tabi 10 sn snr fln ama yanimda annem babam esim onlar da korkup tepki verince ben daha cok panik oldm hatta snr sustu kollarmda aglamasi kesildi hala niye sustu nefes alio mu diye kontrol ediyolardi. Bisey olmaz deniyo ama yasarken oyle olmiyo

4-5 saniye insandan ömür götürüyor . Boğazına çok fazla süt kaçıyor her seferinde yarim tıkanma yaşıyor. Aklım çıkacak gibi oluyor. Dik tutarak emziriyorum artık ama ona rağmen arada takılıyor .
Emerken kafam emdiği tarafa gömük boynum tutulacak yakındır.

Ben tam bir kabak kafaymışım suan saçlarım çok gür sevinmiştim saçlı doğduğuna kızımın sağlık olsun yine çıkar daha güçlü insallah
Bende kabakmışım hatta saçım çıksın diye neler yapmışlar. Ama hala çok saçım yoktur:)) babamızın saçı iyidir ona çeker umarım
Kızlar bebeğin kalça kısmında hafif bir morarma gibi bir alan var doğduğundan beri kalça için gittiğimde sorunda çıkmadı sizde de var mı popo üstünde
bizdede var . Hatta ayak bileğinizdede var . Doktor geçer dedi. Benim abimin kızında vardı . Kızı doğduğunda bembeyazdı sonradan esmerleşti. Bazıları öyle diyor o popodaki morluk dağılıp bebk esmer oluyor. Ne kadar doğru bilmiyorum ama tamıdoğom 2 kişide böyle olmuştı. Bakalım benim bebekte böyle olacak mı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…