Annem biraz suya yasin okudu hem Ada nın suyuna, hem de biraz bana su ayırdı. Önce adayı yıkadık sonra ben duş aldım. Fotoğraf da ekliyorumPeki nasıl yaptınız banyosunu falan biz eşimle yıkacağız da hiç bsey bilmiorm
Nasıl yikadiniz peki biraz anlatirmisiniz
Nasıl yikadiniz cnm
Bizim doktor da elleme çocuğu uyusun ne zaman isterse uyanıp emzirirsin artk büyüdü sarılık tehlikesi yok uyandirirsan öyle alışır sonra bidhaki ay geldiğinde bu çocuk uyumuyor diye dert yanarsın dedi bnde ellemiyorm dört saat bazen beş saat uyuyor masallah
Bizim doktor elleme uyusun dedi cnm beş saate kadar yatabilir dedi bnde ellemiyorun hiç gece de gündüz de gündüz zten sürekli emiyor gece de kendisi ne zaman kalkarsa
Ayy ne kadar güzel olmuş maşallah ben kendim veya eşim evde olursa eşimle yikayacagim kaynanam arıyor evi temizle öğün çocuğun çamaşırlarını yika yatağını yıka silkele çocuğu yıka elekten gecir suyu kendine de dokeceksin evin içerisine de serp diyor annem arıyor şöyle yap böyle yap diyor kimse geleyim de yardım edeyim demiyor iki çocukla ben evi nasıl temizlim nasıl dediklerini yapayım soran yokAnnem biraz suya yasin okudu hem Ada nın suyuna, hem de biraz bana su ayırdı. Önce adayı yıkadık sonra ben duş aldım. Fotoğraf da ekliyorumOnunadimutluluk
Emzirmeye uygun bi bluz giyiyorm yandan acilan tisort uzerine ceket ya da hirka mesela ya da gomlek fln. Emzirme onlugunun altindan sadece iki dugme acip emzirebildm. Genelde icerde tek basima emzirmek fenalik getirttigi icin annemlerde fln da bu sekilde yapiyorm hep beraber oturuyorz cay kahve ben o sekilde emziriyorm. O sekilde yemek sofrasina bile oturmuslugm var sol elle catal kullanmayi bile ogrendm kizlarDışarda nasıl emzireceğim, duracak mı ağlar mı , üşütür müyüm diye düşünüyorum . O kıyafeti kaldırıp emzirmek hele fenalık getiriyor bana. Atletle dolanıyorum evdeakşamları hiç durmuyor zaten, öğleden sonra fena değil biraz uyuyor
Pozitif çıktı test sonucu evde durup nasıl pozitif oldum deli olacağım.
Gercekten cok enteresan yaBende öyle düşündüm ama diğer kısımlarıda ovdum sadece sırt kısmında çıktı bunlar daha yukarıda yada aşağı kısımda ovalasamda çıkmadı. Yok alınmazmış kendisi dökülüyormuş. Zararı olmaz masaj gibi yaptım inşallah faydası olur.
Tek başına zor zaten canım, bir de bunları nasıl yapacaksın. Aç telefondan bir dua okunsun yıka, banyonu yap. Yapabilirsen bu şekilde süsle. Benim yanımda annemle 2 kız kardeşim vardıAyy ne kadar güzel olmuş maşallah ben kendim veya eşim evde olursa eşimle yikayacagim kaynanam arıyor evi temizle öğün çocuğun çamaşırlarını yika yatağını yıka silkele çocuğu yıka elekten gecir suyu kendine de dokeceksin evin içerisine de serp diyor annem arıyor şöyle yap böyle yap diyor kimse geleyim de yardım edeyim demiyor iki çocukla ben evi nasıl temizlim nasıl dediklerini yapayım soran yok
Evet uyku o kadar önemli ki.. Bizler uyuyamayinca ne hale geliyoruz goruyosunuz bebeklerinde buna ihtiyacı var bende bırakiyorum uyusun. 5 kilo 5 saat çok güzelmiş canım bundan sonrası genel olacak senin için değilNiye ki? 2 farkli doktora gidiorm ikisi de uyandirma uyuyan bebegi diyo. Nerdeyse 2 ay olmus seninki ztn yenidogan gibi degil artik bunlar acligini anlar uyanir. Suan kan sekerini vucut dengeleyebiliyo ilk dogduklarndaki gbi kan sekeri dusmesi ya da sarilik riski de yok. Bana dr kilo basina bi saat gbi dusunebilirsn dedi 5kg bebek 5 saat uyuyabilir. Uyku da bebek icin cok onemliymis ozellikle buyume hormonu salgiladigi gece saatlerinde uyumasi onemli beslemek icin uyandirma dediler.
Çok geçmiş olsun canım, o kadar iyi anlıyorum ki yaşadığın gerilimi. Benimki de beşinci gün sağlık ocağında topuk kanı alınırken katıldı, ağlarken bir anda nefessiz kaldı o kadar korktum ki üstümde travma gibi kaldı o günden beri. Her ağladığında tedirgin oluyorum. Bu arada o gün sağlık ocağındaki ebe yanaklarını sıkıp yüzüne üfledi katıldığında ama sakin kalıp ne kadar yapabiliriz bilmiyorum. İnşallah yaşamayız bir daha böyle bir şeyKizlar bgn sinir harbi yasadim size bisey sorucam ben bu bebegin katilmasindan cok korkuyorm ne yapmak lazim katilirsa?
Bugun yine uyumadi fln ztn orasi klasik allahin emri surekli emmek istio emerken uyuyakalip birden dalacakken gozlerini aciyo biliorm sebebini gazdan uyuyamadi oglen, aksama kdr yoruldu tam dalacak gaz geliyor uyaniyor, uyuyamadikca da sinir yapti hic uyuyamaz oldu. 3 saat ugrastm huzursuzluktan da emdi durdu en son yemek saati geldi bizimkiler yiyo ben yine emziriyorum, annem tam cocuk kucagmda dalmak uzere, memeyi birakmisken git sen yemegini ye ben uyuturum dedi dalcak smdi alma kucagmdan dedm bisey olmaz ben onu uyuturum dedi aldi, tabi ki bu uyandi annemin kucagina gecince, sinirlendi tekrar meme istedi bu esnada annemle esim bunun burnu tikali dediler tamam dedm serum sikalim ama bzmki meme icin aglio bu esnada acaba sut mu yok acaba doymuo mu endiseleri de olustu tabi, mama var ama biberon getirmemistm sinirler iyice lacka oldu sut mu yok denince esime nobetci eczane bul avent biberon al gel mama verelim dedm neyse serumu sikcam bebek aglio annem ay ben bundan korkuorm yapamam bakamam sen yap, esim de cok aglio acabaa once emzirsen mi dedi, burnu tikaliysa rahat ememez de ztn dedm mecbur sikicaz. Serumu sikmamla birlikte bunun aglamasi peak yapti ve bi anda katilip nefessiz kaldi. Ben soktaym esim elimden serumu alip firlatio tamam yapma sunu diyo gibi sacma sahneler yasandi sonra bebek sustu ben agladm bu sefer beni susturamadilar. Simdi ancak uyudu yanindan 1 saniye ayrilasm yok asiri korktm
Bebeğinin uyku saatleri nasıl mesela gündüz ve gece olarak? Gaz sancısından ememedi diye akşam artık süt sağdım doğru düzgün içmedi hatta biberonu bile tutmak istemiyor. Emzikte veremedimEvet uyku o kadar önemli ki.. Bizler uyuyamayinca ne hale geliyoruz goruyosunuz bebeklerinde buna ihtiyacı var bende bırakiyorum uyusun. 5 kilo 5 saat çok güzelmiş canım bundan sonrası genel olacak senin için değil
Kızlar siz uyumuyo uyumuyo dedikçe valla ben burda stres oluyorum emin misin aç olmadıklarına.. Karnı tok olan bebek uyur ya gaz da bi kriterdir ama o kadar da değil ağzından altından bi şekilde çıkariyorlar gazı zorlansalarda ne kadar uyumama yapabilirler
Sürekli uyanan çocuk açtır saat başı kalkan çocuk açtır uykuya dalamayan sürekli memede kalmak isteyen..
Tamam bebekler anneyi ister ama 24 saatte değil emip karnı doyan çocuk huzurla durabilmeli sürekli sürekli aranmak yapışık kalamaz.. Bebeklerin uyku saatlerine bakinca 15 18 saat uyumalar lazım deniyo bu sureleri doldurması gerekiyo
Bebeğin gözünde uyku yatağında uyuyamaz memede uyumasi bunlar hep açlık benim gördüğüm yaşadığım bunlar
Daha açık sizi üzmeden nasıl yazayım bilmiyorum.. Mama ureticiylleriyle bi anlasmam da yok bi karım yok ama bebekleri bu kadar zorlamayin
Bende mama vermekten nefret eden biriyim ama verince de uyuyo işte
Deneyin ya bir kere olsun deneyin iki kere olsun deneyin 30 larla 60 larla değil 90 la 120 yle deneyin tok olan bebek icmez zaten aç olmadigina emin olun
Sütünüz var mi yok mu doyuyor mu doymuyoe mu başka bi yöntem yok mama vermekten ve denemekten başka fazladan hazirlayin o kadar eminseniz tokluguna inanin icmeyecektir..
Benim kizda ağladığında sinirden kıpkırmızı oluyor agzi açık nefes almadan duruyordu bizde katıldı sanıp panik yapıp kucaklıyorduk sırtina hafif hafif vurunca geçiyor. Doktora kontrolde sordum sinirlendiğinde ağlar dedi ve ağlattı kızımı görebilmek için yine aynı şekilde kızardı agzini açtı sesi çıkmadan o şekilde kaldı bu katılma değil katılma daha uzun sürer bebeklerde böyle olması normal dedi.Bizde ağladığında o şekile gelmesin diye ekstra özen gösteriyoruz aglatmamayaKizlar bgn sinir harbi yasadim size bisey sorucam ben bu bebegin katilmasindan cok korkuyorm ne yapmak lazim katilirsa?
Bugun yine uyumadi fln ztn orasi klasik allahin emri surekli emmek istio emerken uyuyakalip birden dalacakken gozlerini aciyo biliorm sebebini gazdan uyuyamadi oglen, aksama kdr yoruldu tam dalacak gaz geliyor uyaniyor, uyuyamadikca da sinir yapti hic uyuyamaz oldu. 3 saat ugrastm huzursuzluktan da emdi durdu en son yemek saati geldi bizimkiler yiyo ben yine emziriyorum, annem tam cocuk kucagmda dalmak uzere, memeyi birakmisken git sen yemegini ye ben uyuturum dedi dalcak smdi alma kucagmdan dedm bisey olmaz ben onu uyuturum dedi aldi, tabi ki bu uyandi annemin kucagina gecince, sinirlendi tekrar meme istedi bu esnada annemle esim bunun burnu tikali dediler tamam dedm serum sikalim ama bzmki meme icin aglio bu esnada acaba sut mu yok acaba doymuo mu endiseleri de olustu tabi, mama var ama biberon getirmemistm sinirler iyice lacka oldu sut mu yok denince esime nobetci eczane bul avent biberon al gel mama verelim dedm neyse serumu sikcam bebek aglio annem ay ben bundan korkuorm yapamam bakamam sen yap, esim de cok aglio acabaa once emzirsen mi dedi, burnu tikaliysa rahat ememez de ztn dedm mecbur sikicaz. Serumu sikmamla birlikte bunun aglamasi peak yapti ve bi anda katilip nefessiz kaldi. Ben soktaym esim elimden serumu alip firlatio tamam yapma sunu diyo gibi sacma sahneler yasandi sonra bebek sustu ben agladm bu sefer beni susturamadilar. Simdi ancak uyudu yanindan 1 saniye ayrilasm yok asiri korktm
Orada minik bir el gordummAnnem biraz suya yasin okudu hem Ada nın suyuna, hem de biraz bana su ayırdı. Önce adayı yıkadık sonra ben duş aldım. Fotoğraf da ekliyorumOnunadimutluluk
50 kisi karışınca böyle oluyorKizlar bgn sinir harbi yasadim size bisey sorucam ben bu bebegin katilmasindan cok korkuyorm ne yapmak lazim katilirsa?
Bebek yağı surebilirsin ben her gün gidisini ve koltuk altını yagliyorum canimGıdısında
Minik bir pişik gördüm
Ne yaparsam nasil tutarsam tutayım orası hava alacak yer degilsildim z.yagi sürdüm
Napsam acaba
Hametana baslasam mi hemen
40 tane taş attık kovaya. Altın yüzük altın gümüş attık. Yıkadık en son kevgirden suyu döktükPeki nasıl yaptınız banyosunu falan biz eşimle yıkacağız da hiç bsey bilmiorm
Nasıl yikadiniz peki biraz anlatirmisiniz
Nasıl yikadiniz cnm
Bizim doktor da elleme çocuğu uyusun ne zaman isterse uyanıp emzirirsin artk büyüdü sarılık tehlikesi yok uyandirirsan öyle alışır sonra bidhaki ay geldiğinde bu çocuk uyumuyor diye dert yanarsın dedi bnde ellemiyorm dört saat bazen beş saat uyuyor masallah
Bizim doktor elleme uyusun dedi cnm beş saate kadar yatabilir dedi bnde ellemiyorun hiç gece de gündüz de gündüz zten sürekli emiyor gece de kendisi ne zaman kalkarsa
Ben yağlamıyordum yaBebek yağı surebilirsin ben her gün gidisini ve koltuk altını yagliyorum canim
Sana katılmıyorum. Aç olan çocuk uyumaz diye birşey yok. Uyku düzenleri yok gece gündüz ayrımları yok. Aç olan çocuk ağlar. Nasıl gazı olduğunda ağlıyorsa açlığınıda bilir ağlar. Doyduklarını bilmiyorlar mama ver onu da içer ama sonra kusar. İlk 20 gün gündüzleri hiç uyumazdı çok az uyurdu. Aylık kontrolde 1 kg aldığını gördüm. Aranması reflekstir. Açken aranması farklıdır. Ağzının kenarına bişey deydiğinde ağzını açması ayrıdır. Her aranması açlıktan değildir. Memede uyuması kucakta uyuması koynumuzda uyuması bunlardan da alıyorlar uykuyu. 15-18 saat senin bebeğin uyuyorsa çok güzel ama benim bebeğim uyumuyor açta değil. Böyle bi genelleme yapma bence.Evet uyku o kadar önemli ki.. Bizler uyuyamayinca ne hale geliyoruz goruyosunuz bebeklerinde buna ihtiyacı var bende bırakiyorum uyusun. 5 kilo 5 saat çok güzelmiş canım bundan sonrası genel olacak senin için değil
Kızlar siz uyumuyo uyumuyo dedikçe valla ben burda stres oluyorum emin misin aç olmadıklarına.. Karnı tok olan bebek uyur ya gaz da bi kriterdir ama o kadar da değil ağzından altından bi şekilde çıkariyorlar gazı zorlansalarda ne kadar uyumama yapabilirler
Sürekli uyanan çocuk açtır saat başı kalkan çocuk açtır uykuya dalamayan sürekli memede kalmak isteyen..
Tamam bebekler anneyi ister ama 24 saatte değil emip karnı doyan çocuk huzurla durabilmeli sürekli sürekli aranmak yapışık kalamaz.. Bebeklerin uyku saatlerine bakinca 15 18 saat uyumalar lazım deniyo bu sureleri doldurması gerekiyo
Bebeğin gözünde uyku yatağında uyuyamaz memede uyumasi bunlar hep açlık benim gördüğüm yaşadığım bunlar
Daha açık sizi üzmeden nasıl yazayım bilmiyorum.. Mama ureticiylleriyle bi anlasmam da yok bi karım yok ama bebekleri bu kadar zorlamayin
Bende mama vermekten nefret eden biriyim ama verince de uyuyo işte
Deneyin ya bir kere olsun deneyin iki kere olsun deneyin 30 larla 60 larla değil 90 la 120 yle deneyin tok olan bebek icmez zaten aç olmadigina emin olun
Sütünüz var mi yok mu doyuyor mu doymuyoe mu başka bi yöntem yok mama vermekten ve denemekten başka fazladan hazirlayin o kadar eminseniz tokluguna inanin icmeyecektir..
Hayır aksine hoşuna gitti yaaaprken masaj gibi saat yönünde hızlıca ovaladımevde otururken pozitif olmak
İnsanin sinirleri bozuluyor benimde oyle olmustu
Simdi hafif geciriyor cogu insan sizde oyle geçirirsiniz ins
Esimde hasta geldi eve geldiğinden beri maskeli oturuyor
İns bize gecmez
Gercekten cok enteresan ya
Bende görmüştüm bi videoda hic gercekci gelmemisti
Demek dogruymus
Aciyor muymus
Benimki gece uyumadinda gündüz uyuyor.. Dün gece on ikiden sonra uyumadi 4 de uyudu 9 a kadar 9 da emdi geri uyudu 11 de kalkti 2 saat felan uyanık durdursa geri uyudu 1 de.. 1 den sonra yine 2 saatte bir uyaniyo ve 2 saat uyanık kalıp uyuyor ..bugün de birazdan uyanır dün ki senaryoyu yaşarız gibi geliyo..Bebeğinin uyku saatleri nasıl mesela gündüz ve gece olarak? Gaz sancısından ememedi diye akşam artık süt sağdım doğru düzgün içmedi hatta biberonu bile tutmak istemiyor. Emzikte veremedim
Canım genelleme yapmadım ben zaten deneyin dedim bi öneri bu yapmak istemeyebilirsin senin tercihin tabi ki bebeğini en iyi sen bilirsin tanırsınSana katılmıyorum. Aç olan çocuk uyumaz diye birşey yok. Uyku düzenleri yok gece gündüz ayrımları yok. Aç olan çocuk ağlar. Nasıl gazı olduğunda ağlıyorsa açlığınıda bilir ağlar. Doyduklarını bilmiyorlar mama ver onu da içer ama sonra kusar. İlk 20 gün gündüzleri hiç uyumazdı çok az uyurdu. Aylık kontrolde 1 kg aldığını gördüm. Aranması reflekstir. Açken aranması farklıdır. Ağzının kenarına bişey deydiğinde ağzını açması ayrıdır. Her aranması açlıktan değildir. Memede uyuması kucakta uyuması koynumuzda uyuması bunlardan da alıyorlar uykuyu. 15-18 saat senin bebeğin uyuyorsa çok güzel ama benim bebeğim uyumuyor açta değil. Böyle bi genelleme yapma bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?