Bugun ıkı kez ıdrarında garip koku aldım oğluşumun sankı bu mısır cerezlerının kokusu olur ya ona benziyordu. Yaşayan var mı bu durumu? Onemsemelı mıyım bılemedım, Yoksa pasa pasa hastane yolları gorunecek bıze
Mama veriyorum canım evet ama bu daha cok gaz sancısı eşim karnından tutarak tepsi gıbı tutuyor ozman susuyor bellı yanı gazdan zaten kakasını yapması 8 ı buluyor sakınlessın dıye emzırdıkce ve gazını cıkaramadıkca uyanmasın diye daha kotu oluyor. En son kakayı yapıp yorgun düşüyor yazık. Mamayı degıstırdık ten sonra en azından 4-5 kez bu sancıyı cekıyor aptamıl kullanırken sureklı boyle gaz sancısı cekıyor du. Açlıktan mı bu gece mama vererek deneeyecegım
Gaz sancisinda bizimki iki büklüm oluyo kıvranıyor çıkardığı seslerden anlıyorum.. O zaman karin masaji bacaklarına haraketler gecmezsede gaz damlası veriyorum damla etki edip alttan çıkarınxa rahatlıyor.
Ya bizde de aptamilde daha iyiydik hiipe geçtim tadını sevmedi gibi ama yinede açlık belasına içiyor
Tamam canım dene ve benide etiketle yada yazsan da olur unutmam
Ya bu gaz sancisi butun gun gecmez mi arkadas. Uyumaz tabi cocuj tam daliyo sanci giriyo bagiris cagiris cocugum uyku da uyuyamio gunahtir ya. Ama normalde belli saatlerde tutmaz mi bu bzdekinde her saat var.. cikariyo gazi rahatlio aradan 1 2 saat geciyo acikip emincw emdikten 30 dk snr yine basliyo.
Gaz sancısı olup her an kıvranıyor mu yoksa ağlıyor mu
Gazda ikinma kızarma sesler kivirilma ayakları yukarı doğru germe hareketleri olur diğer türlü bide açlık var onda çocuk direk aglar uykuya dalamaz süreklili memede olmak ister
Kızlar ebebekte prima bezlerde indirim var yine. ben geçen fazla fazla stoklamışım hatta 2 numarayı bitiremicem sanırım QQueen of the North
canım sen indirim olursa haber et demiştin bi bak istersen.
Gazı bitiyor dişi başlıyor hiçbir şey olmasa emmek için bile gece defalarca uyanıyorlar,
Yani ben gece emmesini bıraktıramamıştım o yüzden 2 yaşına kadar emmeyi bırakana kadar gece deliksiz uyuyamadım hiç, sonrasında biraz daha rahat çişe kalkıyo sadece.
Bugun ıkı kez ıdrarında garip koku aldım oğluşumun sankı bu mısır cerezlerının kokusu olur ya ona benziyordu. Yaşayan var mı bu durumu? Onemsemelı mıyım bılemedım, Yoksa pasa pasa hastane yolları gorunecek bıze
Kızlar ebebekte prima bezlerde indirim var yine. ben geçen fazla fazla stoklamışım hatta 2 numarayı bitiremicem sanırım QQueen of the North
canım sen indirim olursa haber et demiştin bi bak istersen.
Kizlar selam. Bugun saat 1.5 ta evden bi ciktim simdi girdim benim kiz emdi uyudu hep derdi bebek arabasi sonsuz uyuyor eve almayi denedim evde icinde durmuyor zilli ama sokakta misss gezenti
Benimki gece gündüz ayrımı yok genelde 3 saat uyur 3 saat uyanık ama o 3 saat uyanıklık süresi geçer 4 olur 6 olur 9 olur ama sonrasında 4 saat 5 saat uyuduğu nadirde olsa görülmüştür
Gaz sancısı olup her an kıvranıyor mu yoksa ağlıyor mu
Gazda ikinma kızarma sesler kivirilma ayakları yukarı doğru germe hareketleri olur diğer türlü bide açlık var onda çocuk direk aglar uykuya dalamaz süreklili memede olmak ister
Kivraniyo cnm kizariyo bacaklari yukari cekiyo daha da olmadi aglamaya baslio hatta cogunluk uykusunun arasnda oluyo ikinip sikildiktan snr cikarabilirse bi an icin tekrar daliyo snr yine sanci gelio yine bagirinio bu sekilde bi sure ugrasiyo. Bgn hava gzl diye disari cikalm dedik cok gzl uykuya dalmisti uykusunun arasnda hirka fln giydirdm dis kundak gydrdm pusete koydm uyanmadi ondan snr ben hazirlandm iki dk surdu geri geldm birden baktm pusetin icinde kivranmaya baslayan bi tip sonra da aglamaya basladi o sanci olmasa ne gzl uyuyodu cnm yavrum. Disari cikacagimiza da pisman oldum. Nefret ettm gaz denen seyden. Annem hayret edio bende de erkek kardesmde de boyle bisey yokmus. Resmen babasi kilikli ya dun gece sag tarafimda esim gazim var gazim var solda oglm ik ik en sonunda kolik orhan actm ikisi de uyudu
Aynen acıbadem sigorta bebek için, yatışlı vr yatışsız. 10 ayaktan muayne, tahlil ultrason karşılıyor.. Yatışlı limitsiz ama sigorta tarihinden itibaren 3 ay sonra kullanmaya başlıyorsun ama bu kocaeli gebzedeki hastanelerle sınırlı fiyat
Anladım canım. Banada acıbadem sigorta öyle demişti. İstanbul harici yerlerde fiyat daha uygun olabiliyor diye. Bence çok güzel fiyat vermiş. İstanbul için çok pahalı rakamlar var. Ben allianz kulandım geçen sene . Acıbademden daha iyi içerik olarak.
Benim 1 2 hafta oncesine kdr oglum oglen de gzl uyurdu ama suan gaz olayi hic bitmedigi icin gunduz kisa uyuyo snr birden agriyla uyanio agliyo. Gece kacta uykuya dalacagi belli degil o da cok mesakkatli resmen saatlerce memede kaliyo oyle uyuyo ilk uyudugunda bi uzun uyur 3 4 saat surer. Uyanip emince geri uyumasi hep uzun suruyo 1 1bck saat kdr. Emiyo ustten gaz oluyo onu atinca alttan gazi gelio bazen onla birlikte kaka yapio temizlemem gerekiyo tekrar dalmasi icin tekrar emzirmem fln gerekio. En cok yoran bu aralarn uzun surmesi ztn. Cogunlukla normalde uyuyabilecegnden daha kisa uyuyo ama sanirim mesela dun cok zorladi sanirim 4te kalkti 6da anca geri uyuttm snr 7bckta sancisi geldi gttm kiraz cekirdegini isttm koydm o bi 40 dakka kdr idare etti 8 gibi bidaha basladi bagirinmaya biraz masajla fln cikarttk snr 8bckta yine emzirdm ztn 9 oldu artik esime verdm dedm uyutur musun bagirinir mi bakinir mi napar bilmem al gotur ben 1 saat daha uyicam. Normalde 4 saat uyuyabilen bi bebek sabaha karsi 2 3 saatte acikip yeniden emmek istio
Bu arada suan 1 saattir kucagmda banyo yapti 1 saattr memede uyutmaya calisiorm cakili kaldm resmen
Gazı bitiyor dişi başlıyor hiçbir şey olmasa emmek için bile gece defalarca uyanıyorlar,
Yani ben gece emmesini bıraktıramamıştım o yüzden 2 yaşına kadar emmeyi bırakana kadar gece deliksiz uyuyamadım hiç, sonrasında biraz daha rahat çişe kalkıyo sadece.
Bence yeter. 5,5 kiloda 2 tam geliyor öyle bolluğu falan yok. Elimde 1 paket kaldı bitsin 3 numaraya geçeriz. Zaten bir kaka yapıyor bez komple doluyor sırtına kadar çıkıyor. Büyük olsa daha iyi.
Duruyor mu peki ağlamadan?
Gece 11 gibi zar zor uyuyor. Sabah 6ya kadar emmeye kalkıyor. 6-8 arası beşik sallama. 8 de kalkıyor. Sonra öğlene kadar ayakta. Öğleden sonra ayağımda sallayıp tutarsam uyuyor. Akşama doğru kalkıyor, gece uykusuna kadar uyanık. Kaç saat uyumaları lazım ki bilmiyorum. Kendi haline bırakırsam gündüz hiç uyumaz. Tabii ben böyle hiç bir iş yapamıyorum. Yanımda biri varsa anca yapabiliyorum.
Kızlar ikidir çocuğumda emziriyorum gazını çıkartmıyor yatırıyorum hıçkırık tam tutacağı zaman burnundan ve ağzından süt geliyor kusarken neden böyle oluyor bilen War mi
Benim 1 2 hafta oncesine kdr oglum oglen de gzl uyurdu ama suan gaz olayi hic bitmedigi icin gunduz kisa uyuyo snr birden agriyla uyanio agliyo. Gece kacta uykuya dalacagi belli degil o da cok mesakkatli resmen saatlerce memede kaliyo oyle uyuyo ilk uyudugunda bi uzun uyur 3 4 saat surer. Uyanip emince geri uyumasi hep uzun suruyo 1 1bck saat kdr. Emiyo ustten gaz oluyo onu atinca alttan gazi gelio bazen onla birlikte kaka yapio temizlemem gerekiyo tekrar dalmasi icin tekrar emzirmem fln gerekio. En cok yoran bu aralarn uzun surmesi ztn. Cogunlukla normalde uyuyabilecegnden daha kisa uyuyo ama sanirim mesela dun cok zorladi sanirim 4te kalkti 6da anca geri uyuttm snr 7bckta sancisi geldi gttm kiraz cekirdegini isttm koydm o bi 40 dakka kdr idare etti 8 gibi bidaha basladi bagirinmaya biraz masajla fln cikarttk snr 8bckta yine emzirdm ztn 9 oldu artik esime verdm dedm uyutur musun bagirinir mi bakinir mi napar bilmem al gotur ben 1 saat daha uyicam. Normalde 4 saat uyuyabilen bi bebek sabaha karsi 2 3 saatte acikip yeniden emmek istio
Bu arada suan 1 saattir kucagmda banyo yapti 1 saattr memede uyutmaya calisiorm cakili kaldm resmen