2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Olmaz olur mu. Çok hızlı çekiyor çok hızlı yutkunuyor tazyikli geldiği sürede. 5 dk öyle bi emiyor sonra süt hızı azalıyo sanırım normale dönüyo. Öksürüyor boğazına kaçıyor sanırım. Hemen kaldırıp sırtına vuruyorum.

Arkadaş yaptırdı çocuğa ağır geldi ya ateşlendi epey
Ateslenmesi de normaldir bağışıklık sisteminin guclendigini gösterir..
Verem asisi ates yapan asidir diğerleri değil ve 3 ü ağır gelmez
Verem asisi canlı aşıdir o da ates yapabilir diğerleri değil
Ateş düşürücü de sakın önden vermeyin ateşi çıksın ondan sonra verin o şekilde gelisecek bağışıklık sistemi

Ben ilkinde sağlarken fark etmistim bir iki tane yerden sadece sol memeden çok hızlı akıyordu ama o zamanlarda çok sütüm yoktu benim mamayla destekli gidiyordum ve oğlum solu almak istemiyordu genzine kaçıyor gaz yapıyor ağlıyodu memede o akışı sevmiyor bebeklrr hep sağı emmek isterdi
Simdi de bebeğim solu emiyo sağdan öyle ağlıyo hep gaz yapıyo ama sebebini bilmiyorum bu sefer hiç sağladım da sağ memeye yatmak istemiyo resmen anlıyor sola gidince susuyor

Benım oglum gunduz 10-15 dk lık uykularla gunu aksam edıyor gunduz cok uyumuyor. cok duzensız aksam uzUn uykuya yattıgı saat ama kacta yatarsa yatsın gece 4 te bir cıglık la uyanıyor sonra sabah 9 a kadar meme agzından cıktıkca aglıyor normal bir aglama degıl ama yırtıyor kendını eşşm bu gece uyku sersemlıgı yle "insan aglaması deggıl bu" dıyor .
Oysa ne hayaller kurmuştuk kızım dogdugundan 5 yasına gelene kadar gece uykusu bilmedik hep aglama hep uykusuzluk. Herkes dedı kı 2. Boyle olmaz hani bunu diyen sahtekarlar bunda aynı babası ve benım gıbı uykucu ıkı insansan uykusuz ıkı cocuk inanılır gibi degıl

Gece 4 de mama versen sen sanki veriyordun.. Meme ağzından çıkınca o kadar ağlaması da açlıktan bence

Ne gibi bir korku? Rota virüsü baya yaygın onu yaptırmak iyi olurdu
Devlet güvencesi olmadığı için sanırım ters bir etki falan eder diye korkuyorum.
Çok ikna edici konuşuyorsun
Göbek deliğiniz hala siyah ve çirkin mi görünüyor kizlar ben bakmak istemiyorum göbeğime
Yaa benimde göbeğimde kaldı yumuşak o kısıö iğrenç ya
Yine iyi 4 e kadar uyuyorsun gaz sancısı ve açlık birbirine giriyor belki o saatte

Benimki de seninkine benzeyecek sanırım. Kucak kuşu. Verdim babasına ister hallaç pamuğu gibi atsın, ister kucağında içini dışına çıkarsın.

Gece 4 de mama versen sen sanki veriyordun.. Meme ağzından çıkınca o kadar ağlaması da açlıktan bence
Mama veriyorum canım evet ama bu daha cok gaz sancısı eşim karnından tutarak tepsi gıbı tutuyor ozman susuyor bellı yanı gazdan zaten kakasını yapması 8 ı buluyor sakınlessın dıye emzırdıkce ve gazını cıkaramadıkca uyanmasın diye daha kotu oluyor. En son kakayı yapıp yorgun düşüyor yazık. Mamayı degıstırdık ten sonra en azından 4-5 kez bu sancıyı cekıyor aptamıl kullanırken sureklı boyle gaz sancısı cekıyor du. Açlıktan mı bu gece mama vererek deneeyecegım

Benim de öyle oluyor , hemen ters çevirip sırtına vuruyorum. Neyseki tam tıkanma olmuyor yarı tıkanıklık oluyor.

Rüyamda hem boğazına süt kaçıyor onunla uğraşıyorum , bazen sırtına vurunca çıkmıyor koşturuyorum rüyamda

Ya bu gaz sancisi butun gun gecmez mi arkadas. Uyumaz tabi cocuj tam daliyo sanci giriyo bagiris cagiris cocugum uyku da uyuyamio gunahtir ya. Ama normalde belli saatlerde tutmaz mi bu bzdekinde her saat var.. cikariyo gazi rahatlio aradan 1 2 saat geciyo acikip emincw emdikten 30 dk snr yine basliyo.

Bizim oğlanlar aynı.

Bi tutup bir bırakması tutamaması memeyi süt tazyikli geliyor diye mi?
Gazdan olabilir, tazyikten olabilir, yavaş geliyodur az geliyodur ondan da olabilir hoşlanmadığı bir şey vardır onu sen bilirsin, benimki tazyikten yapıyo mesela bazen de gazdan yapıyo kaldırıyorum ağzından gaz çıkarınca rahat emiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…