Emsinler tabi meme reddi olmuştu kızımda bundan dolayı.
Tazyikli diye emmek istemezse doymaz ama buna rağmen emebiliyorsa doyar neden doymasın ki.
Ama boğazına çok kaçıyo birkaç saniye nefessiz kalıyo ödüm kopuyo o an
Sende de oluyo mu?
Olmaz olur mu. Çok hızlı çekiyor çok hızlı yutkunuyor tazyikli geldiği sürede. 5 dk öyle bi emiyor sonra süt hızı azalıyo sanırım normale dönüyo. Öksürüyor boğazına kaçıyor sanırım. Hemen kaldırıp sırtına vuruyorum.
Ateslenmesi de normaldir bağışıklık sisteminin guclendigini gösterir..
Verem asisi ates yapan asidir diğerleri değil ve 3 ü ağır gelmez
Verem asisi canlı aşıdir o da ates yapabilir diğerleri değil
Ateş düşürücü de sakın önden vermeyin ateşi çıksın ondan sonra verin o şekilde gelisecek bağışıklık sistemi
Kızlar benm süt tayzikli geliyor iki memede. Oğlanı emzirmeye yatrdım şimdi. Alamadı memeyi çıkardım çıkardıgım gibi 1 2 sn süt fışkırdı. Bu süt az olsada olan bişey mi yoksa sütün çokluğu ile mi alakalı?
Ben ilkinde sağlarken fark etmistim bir iki tane yerden sadece sol memeden çok hızlı akıyordu ama o zamanlarda çok sütüm yoktu benim mamayla destekli gidiyordum ve oğlum solu almak istemiyordu genzine kaçıyor gaz yapıyor ağlıyodu memede o akışı sevmiyor bebeklrr hep sağı emmek isterdi
Simdi de bebeğim solu emiyo sağdan öyle ağlıyo hep gaz yapıyo ama sebebini bilmiyorum bu sefer hiç sağladım da sağ memeye yatmak istemiyo resmen anlıyor sola gidince susuyor
Benım oglum gunduz 10-15 dk lık uykularla gunu aksam edıyor gunduz cok uyumuyor. cok duzensız aksam uzUn uykuya yattıgı saat ama kacta yatarsa yatsın gece 4 te bir cıglık la uyanıyor sonra sabah 9 a kadar meme agzından cıktıkca aglıyor normal bir aglama degıl ama yırtıyor kendını eşşm bu gece uyku sersemlıgı yle "insan aglaması deggıl bu" dıyor .
Oysa ne hayaller kurmuştuk kızım dogdugundan 5 yasına gelene kadar gece uykusu bilmedik hep aglama hep uykusuzluk. Herkes dedı kı 2. Boyle olmaz hani bunu diyen sahtekarlar bunda aynı babası ve benım gıbı uykucu ıkı insansan uykusuz ıkı cocuk inanılır gibi degıl
Emmeden geri kalmasınlar tulperde emsinler ne güzel. Az önce bi yazı okudum. Doymayn bebek uykuya dalamaz diye ama böyle süt gelirken de doymamazlık olmaz heralde
Benım oglum gunduz 10-15 dk lık uykularla gunu aksam edıyor gunduz cok uyumuyor. cok duzensız aksam uzUn uykuya yattıgı saat ama kacta yatarsa yatsın gece 4 te bir cıglık la uyanıyor sonra sabah 9 a kadar meme agzından cıktıkca aglıyor normal bir aglama degıl ama yırtıyor kendını eşşm bu gece uyku sersemlıgı yle "insan aglaması deggıl bu" dıyor .
Oysa ne hayaller kurmuştuk kızım dogdugundan 5 yasına gelene kadar gece uykusu bilmedik hep aglama hep uykusuzluk. Herkes dedı kı 2. Boyle olmaz hani bunu diyen sahtekarlar bunda aynı babası ve benım gıbı uykucu ıkı insansan uykusuz ıkı cocuk inanılır gibi degıl
Ateslenmesi de normaldir bağışıklık sisteminin guclendigini gösterir..
Verem asisi ates yapan asidir diğerleri değil ve 3 ü ağır gelmez
Verem asisi canlı aşıdir o da ates yapabilir diğerleri değil
Ateş düşürücü de sakın önden vermeyin ateşi çıksın ondan sonra verin o şekilde gelisecek bağışıklık sistemi
Ben hep yazıyorum gündüz uyumuyo diye
Gece seninkine benziyo akşam 9 gibi uyuyo sabah 6 ya kadar falan sadece enmek için uyanıyo bir iki defa. emip geri uyuyo, 6 dan sonra biraz daha uyusun diye white noise açıyorum 8e kadar da öyle uyuyo
Sonrası rabbim yardımcım olsun akşam 9a kadar dans
Kucağımda uyudukları var sadece.
Mama veriyorum canım evet ama bu daha cok gaz sancısı eşim karnından tutarak tepsi gıbı tutuyor ozman susuyor bellı yanı gazdan zaten kakasını yapması 8 ı buluyor sakınlessın dıye emzırdıkce ve gazını cıkaramadıkca uyanmasın diye daha kotu oluyor. En son kakayı yapıp yorgun düşüyor yazık. Mamayı degıstırdık ten sonra en azından 4-5 kez bu sancıyı cekıyor aptamıl kullanırken sureklı boyle gaz sancısı cekıyor du. Açlıktan mı bu gece mama vererek deneeyecegım
Emsinler tabi meme reddi olmuştu kızımda bundan dolayı.
Tazyikli diye emmek istemezse doymaz ama buna rağmen emebiliyorsa doyar neden doymasın ki.
Ama boğazına çok kaçıyo birkaç saniye nefessiz kalıyo ödüm kopuyo o an
Sende de oluyo mu?
Benimkiler de öyle bebeğim hoşlanmıyo bu durumdan ama emmekten de geri kalmıyo
Sanırım süt kanallarıyla alakalı bi durum ya çokluğuyla da ilgili olabilir.
Ya bu gaz sancisi butun gun gecmez mi arkadas. Uyumaz tabi cocuj tam daliyo sanci giriyo bagiris cagiris cocugum uyku da uyuyamio gunahtir ya. Ama normalde belli saatlerde tutmaz mi bu bzdekinde her saat var.. cikariyo gazi rahatlio aradan 1 2 saat geciyo acikip emincw emdikten 30 dk snr yine basliyo.
Ya bu gaz sancisi butun gun gecmez mi arkadas. Uyumaz tabi cocuj tam daliyo sanci giriyo bagiris cagiris cocugum uyku da uyuyamio gunahtir ya. Ama normalde belli saatlerde tutmaz mi bu bzdekinde her saat var.. cikariyo gazi rahatlio aradan 1 2 saat geciyo acikip emincw emdikten 30 dk snr yine basliyo.
Gazdan olabilir, tazyikten olabilir, yavaş geliyodur az geliyodur ondan da olabilir hoşlanmadığı bir şey vardır onu sen bilirsin, benimki tazyikten yapıyo mesela bazen de gazdan yapıyo kaldırıyorum ağzından gaz çıkarınca rahat emiyor.
Her bebek farklıdır. Benim memede kavga etmesi gazından oluyor emmek istiyor ama ayaklarıyla ittiriyor.
Tazyikli de olsa bırakmak istemiyor boğazına kaçıyor.