2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Canım bende sleepy kullanıyorum 2 numara bacaklarına iz geçiyor. Sızdırıyor dediğin gibi sinirlerimi bozuyor kaç kilo bilmiyorum tahmini 4800 vardır evde kendim tarttığıma göre söylüyorum. İz yapıyor mu sizdede 2 numara?

Ama ben çişli bez takibi yapıyordum 6 yı bulmazsa doyduğunu nasıl anlıycam stres olurum

Hayir bence hicte abartmıyorsun. Bakicilar icin neler neler duyuyoruz orasini birak hadi mukemmel bir insan bakıcısı kabul... herkesin anneligi kendine ozel elbette yargilamak haddim degil ayri ama gece bebegine kalkmamak nedir ya benimde icim asla rahat etmez gece kalkmadan sanki benden baskasi ona iyi gelemez gibi. Anneme birakabiliyorum sadece ki oda gitti bugun yine. Biraktigim saat araligida kizim uyurken gidip kostur kostur gelmek huysuzlanirsa saat geldiyse annem mama vermisti. Bensiz yarim kalirmis gibi bide daha cok kucukler anne kokusuna muhtaçlar nasil ayri tutar ki insan ( saglik sorunu olanlari tenzih ederim )

6-7 tane kullanıyorum 4 yetmiyor ya.büyüdüğünde mi 4 tane yetecek.

kakası taşıyor uzun süre bekletirsem.
Çiş sızmadı hiç ama kaka sırtına kadar çıkıyor.

Aynen yapıyor iç lastiklerini kopartıyorum, 2 beden bitti sanki küçük geliyordu. 3 e yeni geçtim o da bir tık büyük gibi, bakayım iz yapar mı geçirir mi

Bizim aramızda bir gün var.. Gaz ilacı ne kullanıyorsun acaba? Benim oğluşum şu ana kadar kesintisiz 3saat bile uyumadı.. maksimum iki saat uyuyor ve uykusu çok çok hafif.. Bir de uykusunda çok ses çıkartıyor ıkınıyor falan.. Mesela uyuttuktan sonra odasından çıkıp sadece ağladığında mı yanına gidiyorsun? Ben devamlı kameradan izlediğim için sanırım ruh hastası olucam artık.. Her mimiğinden endişeleniyorum yanına koşuyorum.. Müdahale etmiyorum ama kamera olmasa yanından ayrılmamam heralde.. Çünkü çok defa sessiz sessiz kusmasını yakaladım kameradan..

Kilomuz aynı.. Prima 2 ye geçtim.. 3 paket 60 lidan almıştım 1 paketin yarısı bitti geri kalanlarida bitirip 3 e geçerim

2 numara 4 8 kilo arasiydi
1 numarada 2 5 kiloydu ve ben 4.5 kilo olana kadar 1 i kullanabildim

6-7 tane kullanıyorum 4 yetmiyor ya.büyüdüğünde mi 4 tane yetecek.

kakası taşıyor uzun süre bekletirsem.
Çiş sızmadı hiç ama kaka sırtına kadar çıkıyor.
Bizim kakanin süresi uzadi 2 3 günde 1 yapıyo artık.. Yaptiginda da tasmiyo 2 ye geçtim diyedir 1 de geçiyordu sırtına
Benim kaka olmadığı zaman 4 le gecirebiliyorum

Bizim aramızda bir gün var.. Gaz ilacı ne kullanıyorsun acaba? Benim oğluşum şu ana kadar kesintisiz 3saat bile uyumadı.. maksimum iki saat uyuyor ve uykusu çok çok hafif.. Bir de uykusunda çok ses çıkartıyor ıkınıyor falan.. Mesela uyuttuktan sonra odasından çıkıp sadece ağladığında mı yanına gidiyorsun? Ben devamlı kameradan izlediğim için sanırım ruh hastası olucam artık.. Her mimiğinden endişeleniyorum yanına koşuyorum.. Müdahale etmiyorum ama kamera olmasa yanından ayrılmamam heralde.. Çünkü çok defa sessiz sessiz kusmasını yakaladım kameradan

Bizim kakanin süresi uzadi 2 3 günde 1 yapıyo artık.. Yaptiginda da tasmiyo 2 ye geçtim diyedir 1 de geçiyordu sırtına
Benim kaka olmadığı zaman 4 le gecirebiliyorum

Benim de ilk kullanmaya başladığımda taşmıyordu.
Tam gelmeye başladı taşıyor. 6 kilo olduğunda elimdekiler biter 3 numaraya geçeriz.

Kızlar benim bebeğim ishal olmuş galiba, kakasında bir süredir mukus vardı ama bugün çoğalmış, yarında pazar, hep ters zamanlara denk geliyor bu hastalıklar

benim de telsiz ya da kamera almam lazım. Üst katta da bebek var. Ses duyduğum anda koşuyorum odasına.
Kullandığın kamera uygun bir şey mi. Çok pahalı elektronik ürünler

Ben kamera olsa bile yanından ayrılamazdım sanırım daha çok küçük ayrı yatırmıyorum o yüzden aynı odada uyuyoruz. Uykum çok hafif zaten azıcık kıpırdansa hemen uyanıyorum.
Alfenix duwell gaz ilacımız ilk bi faydası oldu sanmıştım ama bi değişiklik olmadı hala gazlı bebeğim ama gazını çıkarabiliyor çok şükür.

Kızlar benim bebeğim ishal olmuş galiba, kakasında bir süredir mukus vardı ama bugün çoğalmış, yarında pazar, hep ters zamanlara denk geliyor bu hastalıklar
İshal olduğunu nasıl anlıyorsunuz zaten çok sulu ya kakası normal değil mi sulu olması?
Serum sıkıyosan burnundan çıkaramadığı mukuslar genzine gelince yutuyo o da mukuslu kaka yapabilir.

Totonu mu kaşırsın
Tahtaya mu vurursun artik bilmiyorum
Bizim her alt değiştirmemiz,ust degistirmemiz çığlık kiyamet gece hele altini degistirdiysem aglamaktan uykusu bi guzel açılıyor
2 saat uyaniklik garanti

Gece beşik benim yanımda zaten farklı odalarda değiliz.. Mesela gece uykusuna 9da geçiyor diyorsun ya.. 9 da çay kahve keyfini yapmak için odadan çıkmıyor musun:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…