Canım bende sleepy kullanıyorum 2 numara bacaklarına iz geçiyor. Sızdırıyor dediğin gibi sinirlerimi bozuyorBanada prima hediye geldi deneyeceğim.BankacI26 Canım senin kaç kilo , kaç numara kullanıyorsun? Boyutları nasıl tam bilmiyorum, sleppy kullanıyorum bende çok sık değiştiriyorum bazen sızdırıyor. Kızım 4.750 gr şu an
Deneyeceğim az olanda mı alsam 144 adet olandan mı alsam onu bilemedimVe çektiğiniz çilede çabasIBankacI26
Ama ben çişli bez takibi yapıyordum 6 yı bulmazsa doyduğunu nasıl anlıycam stres olurumİşte bezden o ıslaklık
Ben kızımda hep prima kullanmıştım hiç pişik olduğunu bilmem, bunda prima çok pahalı diye bi de sleepyi övüyolar diye deniyim dedim Allahtan sadece bir paket almıştım hiç memnun kalmadım, hem sürekli sızdırıyordu hem poposu hep ıslak oluyordu pişik yaptı bebeğime bir de kaka yapınca poposuna yapışıyordu zor çıkarıyordum
Hiç macera aramaya gerek yokmuş dedim primaya geri döndüm
Şu an pahalı gibi geliyo ama kaka sayısı azaldığında biraz daha büyüsünler 3 bezle bile günü geçirebilirsin.
Hayir bence hicte abartmıyorsun. Bakicilar icin neler neler duyuyoruz orasini birak hadi mukemmel bir insan bakıcısı kabul... herkesin anneligi kendine ozel elbette yargilamak haddim degil ayri ama gece bebegine kalkmamak nedir yaBen de oyle ama hep yaptigi icin degismek zorunda kaliyorm o da hep uykusunu aciyo;( o alt acmaya yattigi ve ilk citi acildigi anda gozler cin gibi oluyo.
Bu arada bugun bizden 25 gun once dogum yapan bi arkadasimin esiyle gorustk. Kizin kendisi bi dogumgunune gtmis. Bebek evde bakiciyla. Esiyle buyuk kizi yanimiza geldi. Neyse uyuyabilio mu merve geceleri nasi gidio dedim. Gece uyanmalardan birinde kiz kalkmioms yanlarinda calisan kadin biberon veriomus. Tamam benm de var buzlukta sutum esim ya da annem verse yine de olmuyo iste bizimki uyumuo doysa da illa meme istiyo uyumak icin. var mi bunun bi yolu meme olmadan uyuyo mu sizinkiler.
Bu arada kiz bebegi bakiciya birakip dogumgunune gtmis ya ben onu da yapamam. Simdiye kdr sadece 1 2 kere anneme ya da esime birakip birinde kar yagarken esimle yuruyuse gtmistk bi kere de manikure gitmistm rekorum bebek uyurken cikip 1 saat icinee o uyanmadan donmek oldu. Galiba ben gereksiz abartiyorum
Dene zaten farklı rahatlıkla anlarsın
2 saatte bez değiştirmek günde 12 bez ediyo hadi 10 tane desek
Prima günde 4 le yeter
2 katından bile fazla sleepyle prima arasında para 2 katı mi acaba? Bakmak lazım
Prima 5 sleepy 10 olsa. Bile tam 2 katı
Aynen yapıyor iç lastiklerini kopartıyorum, 2 beden bitti sanki küçük geliyordu. 3 e yeni geçtim o da bir tık büyük gibi, bakayım iz yapar mı geçirir miCanım bende sleepy kullanıyorum 2 numara bacaklarına iz geçiyor. Sızdırıyor dediğin gibi sinirlerimi bozuyorkaç kilo bilmiyorum tahmini 4800 vardır evde kendim tarttığıma göre söylüyorum. İz yapıyor mu sizdede 2 numara?
Kaç numara kullanıyorsun? Kaç kilo bebeğin bende ona göre deneme yapacağım da6-7 tane kullanıyorum 4 yetmiyor ya.büyüdüğünde mi 4 tane yetecek.
kakası taşıyor uzun süre bekletirsem.
Çiş sızmadı hiç ama kaka sırtına kadar çıkıyor.
Bizim aramızda bir gün var.. Gaz ilacı ne kullanıyorsun acaba? Benim oğluşum şu ana kadar kesintisiz 3saat bile uyumadı.. maksimum iki saat uyuyor ve uykusu çok çok hafif.. Bir de uykusunda çok ses çıkartıyor ıkınıyor falan.. Mesela uyuttuktan sonra odasından çıkıp sadece ağladığında mı yanına gidiyorsun? Ben devamlı kameradan izlediğim için sanırım ruh hastası olucam artık.. Her mimiğinden endişeleniyorum yanına koşuyorum.. Müdahale etmiyorum ama kamera olmasa yanından ayrılmamam heralde.. Çünkü çok defa sessiz sessiz kusmasını yakaladım kameradan..Benim bebeğimin maşallah gece uykusu ağır gibi şimdilik, yani mesela gece de gazlanıyo, uyanıyo kızarıp ıkınıyo gazını çıkarınca bi de kalkmışken emzireyim diyorum emmiyo mesela geri uyuyo hemen gazı çıkınca. Bazen emmek için uyanıyo emerken yapıyo kakasını bezini değiştirirken uyuyo oluyo, ya da ben yandan kontrol ediyorum kaka yapmış mı diye çok şükür uykusu açılmıyo
Böyle yazdım ya kesin bu gece uyumicak
Kilomuz aynı.. Prima 2 ye geçtim.. 3 paket 60 lidan almıştım 1 paketin yarısı bitti geri kalanlarida bitirip 3 e geçerimBanada prima hediye geldi deneyeceğim.BankacI26 Canım senin kaç kilo , kaç numara kullanıyorsun? Boyutları nasıl tam bilmiyorum, sleppy kullanıyorum bende çok sık değiştiriyorum bazen sızdırıyor. Kızım 4.750 gr şu an
2 alacaksan 144 al bitince 3 e gecersinDeneyeceğim az olanda mı alsam 144 adet olandan mı alsam onu bilemedim
Bizim kakanin süresi uzadi 2 3 günde 1 yapıyo artık.. Yaptiginda da tasmiyo 2 ye geçtim diyedir 1 de geçiyordu sırtına6-7 tane kullanıyorum 4 yetmiyor ya.büyüdüğünde mi 4 tane yetecek.
kakası taşıyor uzun süre bekletirsem.
Çiş sızmadı hiç ama kaka sırtına kadar çıkıyor.
5.5 kilo 2 numara. 4 kilodan beri 2 numara kullanıyorumKaç numara kullanıyorsun? Kaç kilo bebeğin bende ona göre deneme yapacağım da
Bizim aramızda bir gün var.. Gaz ilacı ne kullanıyorsun acaba? Benim oğluşum şu ana kadar kesintisiz 3saat bile uyumadı.. maksimum iki saat uyuyor ve uykusu çok çok hafif.. Bir de uykusunda çok ses çıkartıyor ıkınıyor falan.. Mesela uyuttuktan sonra odasından çıkıp sadece ağladığında mı yanına gidiyorsun? Ben devamlı kameradan izlediğim için sanırım ruh hastası olucam artık.. Her mimiğinden endişeleniyorum yanına koşuyorum.. Müdahale etmiyorum ama kamera olmasa yanından ayrılmamam heralde.. Çünkü çok defa sessiz sessiz kusmasını yakaladım kameradanBenim bebeğimin maşallah gece uykusu ağır gibi şimdilik, yani mesela gece de gazlanıyo, uyanıyo kızarıp ıkınıyo gazını çıkarınca bi de kalkmışken emzireyim diyorum emmiyo mesela geri uyuyo hemen gazı çıkınca. Bazen emmek için uyanıyo emerken yapıyo kakasını bezini değiştirirken uyuyo oluyo, ya da ben yandan kontrol ediyorum kaka yapmış mı diye çok şükür uykusu açılmıyo
Bizim kakanin süresi uzadi 2 3 günde 1 yapıyo artık.. Yaptiginda da tasmiyo 2 ye geçtim diyedir 1 de geçiyordu sırtına
Benim kaka olmadığı zaman 4 le gecirebiliyorum
Bizim aramızda bir gün var.. Gaz ilacı ne kullanıyorsun acaba? Benim oğluşum şu ana kadar kesintisiz 3saat bile uyumadı.. maksimum iki saat uyuyor ve uykusu çok çok hafif.. Bir de uykusunda çok ses çıkartıyor ıkınıyor falan.. Mesela uyuttuktan sonra odasından çıkıp sadece ağladığında mı yanına gidiyorsun? Ben devamlı kameradan izlediğim için sanırım ruh hastası olucam artık.. Her mimiğinden endişeleniyorum yanına koşuyorum.. Müdahale etmiyorum ama kamera olmasa yanından ayrılmamam heralde.. Çünkü çok defa sessiz sessiz kusmasını yakaladım kameradan
Ben kamera olsa bile yanından ayrılamazdım sanırım daha çok küçük ayrı yatırmıyorum o yüzden aynı odada uyuyoruz. Uykum çok hafif zaten azıcık kıpırdansa hemen uyanıyorum.Bizim aramızda bir gün var.. Gaz ilacı ne kullanıyorsun acaba? Benim oğluşum şu ana kadar kesintisiz 3saat bile uyumadı.. maksimum iki saat uyuyor ve uykusu çok çok hafif.. Bir de uykusunda çok ses çıkartıyor ıkınıyor falan.. Mesela uyuttuktan sonra odasından çıkıp sadece ağladığında mı yanına gidiyorsun? Ben devamlı kameradan izlediğim için sanırım ruh hastası olucam artık.. Her mimiğinden endişeleniyorum yanına koşuyorum.. Müdahale etmiyorum ama kamera olmasa yanından ayrılmamam heralde.. Çünkü çok defa sessiz sessiz kusmasını yakaladım kameradan
İshal olduğunu nasıl anlıyorsunuz zaten çok sulu ya kakası normal değil mi sulu olması?Kızlar benim bebeğim ishal olmuş galiba, kakasında bir süredir mukus vardı ama bugün çoğalmış, yarında pazar, hep ters zamanlara denk geliyor bu hastalıklar
Totonu mu kaşırsınBenim bebeğimin maşallah gece uykusu ağır gibi şimdilik, yani mesela gece de gazlanıyo, uyanıyo kızarıp ıkınıyo gazını çıkarınca bi de kalkmışken emzireyim diyorum emmiyo mesela geri uyuyo hemen gazı çıkınca. Bazen emmek için uyanıyo emerken yapıyo kakasını bezini değiştirirken uyuyo oluyo, ya da ben yandan kontrol ediyorum kaka yapmış mı diye çok şükür uykusu açılmıyo
Gece beşik benim yanımda zaten farklı odalarda değiliz.. Mesela gece uykusuna 9da geçiyor diyorsun ya.. 9 da çay kahve keyfini yapmak için odadan çıkmıyor musun:)Ben kamera olsa bile yanından ayrılamazdım sanırım daha çok küçük ayrı yatırmıyorum o yüzden aynı odada uyuyoruz. Uykum çok hafif zaten azıcık kıpırdansa hemen uyanıyorum.
Alfenix duwell gaz ilacımız ilk bi faydası oldu sanmıştım ama bi değişiklik olmadı hala gazlı bebeğim ama gazını çıkarabiliyor çok şükür.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?