Misafir kabul etmiyorum ben hala. Yatak çarşaf tabiki serili durmuyor bebeğim yatağında uyuyor salona park yatak kurdum. Odasında da yatak var ama yatırmıyorum daha orda.Nem çok iyiymiş 60 derecede nasıl tutuyorsun nemi ? Bizim nem 45 lerde ancak.. Bir de salonda nasıl yatıyorsunuz:) yani gündüz de yatak çarşaf serili şekile mi duruyor salon? Misafir geldiğinde nerde oturuyor? Benim oğlumun özel alanı var yatak odası:)) hiç çıkarmıyorum.. Gelen kişi kapıdan bakabiliyor:))
Benim bebeğim öncesinde ne kadar emerse emsin yumuşasa bile tazyikli akıyor sütüm bence süt kanallarıyla ilgili bi durum hiç hoşuma gitmiyor böyle olması, daha memeyi çıkarırken fışkırmaya başlıyor bebek memeyi ağzından çıkarırken de fışkırıyor çocuğun yüzüne gözüne bi kere eşime gösterirken onu da suladımSüt fışkiyesi arkadaşlar vardı burada, sizin memeleriniz haka sert mi? Yoksa yumuşakken mi fısşkırıyor.
Benim memeler çoktandır yumuşamıştı içi boş gibi ama çocuk çektikçe geliyordu, haftasınu için eşimin memelekete geldik, evet uzun yola çıktıkonlarda ağırlamak için 2 gündür çok fazla yemek yaptılar ben de tatlı tuzlu aşırı yemek yedim. 10 dan gece 12 ye kadar yemek yiyorum abartısız. Memelerim taş oldu süt fışkırmaya başladı ilk zamanlarda ki gibi. Hani yemek seğil su önemliydi süt arttırımu için? Yalan ya hu sütü olmayan insanüstü yesin artırmak garanti
Canım gecmıs olsun ben kacırmısım demekkı hasttalandıgını iyisinizdir umarım. Bebege gecmedı mi? Oglun nasıldı ona gectı mı? Cok kotu yaa ortam saggımız solumuz heryerımız doldu artıkCümleten günaydın çok ağır bir şekilde geçirdim covidi aman dikkat edin olmayın daha bugün acabildim gözümü tat koku yok ne zaman gelir bilmiyorum .Sütüm bile kesilecekti nerdeyse hiç dolmadı göğsüm,yine olanı emdi yetti demek ki huzursuzluğu olmadı çok şükür
T tulperde teşekkür ederim canim,aldım dün 2 ve 3 numaradan.Premium care 2 bedeni sleepy 3 e denk geliyor yaklaşık olarak .Baby turco ,sleepy ,jelly welly (bim) hepsini denedim ve sonuç ilk 6 ay premium care kullanmaya karar verdim en azindan geceleri ve disari çıktığımız zaman.Harici zamanlarda yine diğer bezlerden kullanmaya devam ederim.Diger bezlerde sızdırma oldu hep ,kati gıdaya geçince en azindan hangisi olursa fark etmez .
Kızımla uyku düzeni oluşturduk, umarım bozulmaz ,gün içinde uymadığı vakit disari çıkıyoruz,yağmur haric her gün çıkmaya dikkat ediyorum .Doğduğundan beri emzirip yatağına bıraktım hep ,orda debelenip debelenip uyuyor ,tabi keyfi yerinde ve ağlamamasi şartıyla yoksa kucakta duruyor .Gaz sorunu yok denecek kadar az ama hep böyleydi oğlumda çok zorlanmıştım, erkek anneleri çok iyi anlıyorum sizi.Onda da çareyi dışarıda bulmuştum temiz hava çok iyi geliyordu.
Oğlumda da denemiştim, 5 aylıkken bir eğitime gitmiştim başka şehre, çocuğa bakacaklara her eğitim arasında gelip sütü sağıp bıırakıyordum, 5 yıldızlı açık büfede bir eğitimdiBende buna katılıyorum hunharca yemek süt yapıyor sıvı olayı hikaye
Cok gecmis olsun ya bu is sans isi iste okdr serviste calistn kapmadn da simdi kaptin neyse ki gecti gitti sukur. Bi de bissuru asilisin ya ben anlamiorm artik inanmiorm bu hastalign bitecegineCümleten günaydın çok ağır bir şekilde geçirdim covidi aman dikkat edin olmayın daha bugün acabildim gözümü tat koku yok ne zaman gelir bilmiyorum .Sütüm bile kesilecekti nerdeyse hiç dolmadı göğsüm,yine olanı emdi yetti demek ki huzursuzluğu olmadı çok şükür
T tulperde teşekkür ederim canim,aldım dün 2 ve 3 numaradan.Premium care 2 bedeni sleepy 3 e denk geliyor yaklaşık olarak .Baby turco ,sleepy ,jelly welly (bim) hepsini denedim ve sonuç ilk 6 ay premium care kullanmaya karar verdim en azindan geceleri ve disari çıktığımız zaman.Harici zamanlarda yine diğer bezlerden kullanmaya devam ederim.Diger bezlerde sızdırma oldu hep ,kati gıdaya geçince en azindan hangisi olursa fark etmez .
Kızımla uyku düzeni oluşturduk, umarım bozulmaz ,gün içinde uymadığı vakit disari çıkıyoruz,yağmur haric her gün çıkmaya dikkat ediyorum .Doğduğundan beri emzirip yatağına bıraktım hep ,orda debelenip debelenip uyuyor ,tabi keyfi yerinde ve ağlamamasi şartıyla yoksa kucakta duruyor .Gaz sorunu yok denecek kadar az ama hep böyleydi oğlumda çok zorlanmıştım, erkek anneleri çok iyi anlıyorum sizi.Onda da çareyi dışarıda bulmuştum temiz hava çok iyi geliyordu.
Cümleten günaydın çok ağır bir şekilde geçirdim covidi aman dikkat edin olmayın daha bugün acabildim gözümü tat koku yok ne zaman gelir bilmiyorum .Sütüm bile kesilecekti nerdeyse hiç dolmadı göğsüm,yine olanı emdi yetti demek ki huzursuzluğu olmadı çok şükür
Benm de yumuşak ama T tulperde kadar değilSüt fışkiyesi arkadaşlar vardı burada, sizin memeleriniz haka sert mi? Yoksa yumuşakken mi fısşkırıyor.
Benim memeler çoktandır yumuşamıştı içi boş gibi ama çocuk çektikçe geliyordu, haftasınu için eşimin memelekete geldik, evet uzun yola çıktıkonlarda ağırlamak için 2 gündür çok fazla yemek yaptılar ben de tatlı tuzlu aşırı yemek yedim. 10 dan gece 12 ye kadar yemek yiyorum abartısız. Memelerim taş oldu süt fışkırmaya başladı ilk zamanlarda ki gibi. Hani yemek seğil su önemliydi süt arttırımu için? Yalan ya hu sütü olmayan insanüstü yesin artırmak garanti
Napalım varsın sıkmadan fışkırmasın sıkarız öyle sularız etrafıBende elimle tutunca sikinca fiskiriyor ama sikmadan akma vs bendede yokmemeler genelde yumos yumos sert degil
Canım gecmıs olsun ben kacırmısım demekkı hasttalandıgını iyisinizdir umarım. Bebege gecmedı mi? Oglun nasıldı ona gectı mı? Cok kotu yaa ortam saggımız solumuz heryerımız doldu artık
Oğlumda da denemiştim, 5 aylıkken bir eğitime gitmiştim başka şehre, çocuğa bakacaklara her eğitim arasında gelip sütü sağıp bıırakıyordum, 5 yıldızlı açık büfede bir eğitimdibüfenin yarısını yiyip gidip süt sağıyordum abartısız 200 cc çıkıyordu her öğünde evime döndüm sonra yine sönmüş balona döndüler.
Teşekkür ederim. Aşı karşıtı oldum artık başlarım böyle aşıyaCok gecmis olsun ya bu is sans isi iste okdr serviste calistn kapmadn da simdi kaptin neyse ki gecti gitti sukur. Bi de bissuru asilisin ya ben anlamiorm artik inanmiorm bu hastalign bitecegine
Emzirip yatagina birakman ne gzl olmus smdiki aklim olsa ben de oyle yapardim. Daha once bikac sefer o sekilde uyutmayi basarmistm ama iyiye gidecegine kotuye gtti:) surekli gazi oldugu icin okdr huzurlu anini yakalayamiyorm.
Ck gecmis olsun neyse ki bitmis gitmis iyi yonunden bak bebegede gecmemis ne mutlu. Baslarda bende yedirip temizleyip yatiriyordum ama artan gazla beraber o gunler hayal oldu sabahtan uyuyordu artik onuda uyumuyoryanliz acik hava konusunda siddetle haklisin sokakta uyuyor benim kiz gerçi simdi boyle dedim ya onda da uyumaz ne zaman su cenemi acsam tersi oluyor ve biliyorsun ki susamiyorum elimde degil hahahaha
Ben sleeppy kullaniyorum ve memnunum ama sizler boyle diyince benim kizin cisindemi sorun var azmi isiyor die endise duymuyor degilim yani.
Hanımlar ben e bebekten indirimden kıyafet alacağım ama 3 ay mı alayım 6 ay da alayım mı bi kaç
Canım yanlış anlama ama belkide su bile vermediğimiz bebeklerimize verdiğimiz bu damlalar kötü yapıyordur. Geçen biriside yazmıştı burda yanılmıyorsam damlalar daha çok gazlandırdı diye. Sende bırakıp gözlemle istersenGünaydın kızlar ay bu gaz nedir böyle ya bittik bittik almadığım gaz damlası kalmadı ne zaman rahat etcez hiç geçmicek gibi geliyo
Geçmiş olsun canımYalnız tat koku çok geç geliyor ne yapacam bilmiyorum kuyruk yağını muhallebi niyetine verseler anlamam o derece ne garip bir şey valla çok çok dikkat edin .Okullu bebe varsa hele evde hepten dikkat edin.
Hanımlar ben e bebekten indirimden kıyafet alacağım ama 3 ay mı alayım 6 ay da alayım mı bi kaç
Valla malesef bende katılıyorum bunaSüt fışkiyesi arkadaşlar vardı burada, sizin memeleriniz haka sert mi? Yoksa yumuşakken mi fısşkırıyor.
Bende buna katılıyorum hunharca yemek süt yapıyor sıvı olayı hikaye
Cok gecmis olsun canımYalnız tat koku çok geç geliyor ne yapacam bilmiyorum kuyruk yağını muhallebi niyetine verseler anlamam o derece ne garip bir şey valla çok çok dikkat edin .Okullu bebe varsa hele evde hepten dikkat edin.
Valla malesef bende katılıyorum buna
Suda önemli tabi ama
Yemezsem olmuyir malesef
Bu araada dr un verdigi emzirme icin olan takviyeye başladım bende ciddi fark etti
Bilsem daha once alirdim
Ne cesaret uzun yola çıktınız masallah masallah
Kac saat sürdü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?