2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Misafir kabul etmiyorum ben hala. Yatak çarşaf tabiki serili durmuyor bebeğim yatağında uyuyor salona park yatak kurdum. Odasında da yatak var ama yatırmıyorum daha orda.
Nem cihazı kullanmıyorum yaşadığım şehir nemli.

A Benim bebeğim öncesinde ne kadar emerse emsin yumuşasa bile tazyikli akıyor sütüm bence süt kanallarıyla ilgili bi durum hiç hoşuma gitmiyor böyle olması, daha memeyi çıkarırken fışkırmaya başlıyor bebek memeyi ağzından çıkarırken de fışkırıyor çocuğun yüzüne gözüne bi kere eşime gösterirken onu da suladım

Günaydın kızlar ay bu gaz nedir böyle ya bittik bittik almadığım gaz damlası kalmadı ne zaman rahat etcez hiç geçmicek gibi geliyo

Canım gecmıs olsun ben kacırmısım demekkı hasttalandıgını iyisinizdir umarım. Bebege gecmedı mi? Oglun nasıldı ona gectı mı? Cok kotu yaa ortam saggımız solumuz heryerımız doldu artık

Bende buna katılıyorum hunharca yemek süt yapıyor sıvı olayı hikaye
Oğlumda da denemiştim, 5 aylıkken bir eğitime gitmiştim başka şehre, çocuğa bakacaklara her eğitim arasında gelip sütü sağıp bıırakıyordum, 5 yıldızlı açık büfede bir eğitimdi büfenin yarısını yiyip gidip süt sağıyordum abartısız 200 cc çıkıyordu her öğünde evime döndüm sonra yine sönmüş balona döndüler.

Cok gecmis olsun ya bu is sans isi iste okdr serviste calistn kapmadn da simdi kaptin neyse ki gecti gitti sukur. Bi de bissuru asilisin ya ben anlamiorm artik inanmiorm bu hastalign bitecegine

Emzirip yatagina birakman ne gzl olmus smdiki aklim olsa ben de oyle yapardim. Daha once bikac sefer o sekilde uyutmayi basarmistm ama iyiye gidecegine kotuye gtti:) surekli gazi oldugu icin okdr huzurlu anini yakalayamiyorm.

Ck gecmis olsun neyse ki bitmis gitmis iyi yonunden bak bebegede gecmemis ne mutlu. Baslarda bende yedirip temizleyip yatiriyordum ama artan gazla beraber o gunler hayal oldu sabahtan uyuyordu artik onuda uyumuyor yanliz acik hava konusunda siddetle haklisin sokakta uyuyor benim kiz gerçi simdi boyle dedim ya onda da uyumaz ne zaman su cenemi acsam tersi oluyor ve biliyorsun ki susamiyorum elimde degil hahahaha
Ben sleeppy kullaniyorum ve memnunum ama sizler boyle diyince benim kizin cisindemi sorun var azmi isiyor die endise duymuyor degilim yani.

Benm de yumuşak ama T tulperde kadar değil Memeyi sıktırdığımda görüyorm öyle fışkırdığını. Dün sadece memeyi oğlumun ağzından çektiğimde fışkırdı. T tulperde ninki iyiymiş eşini sulamış

Bende elimle tutunca sikinca fiskiriyor ama sikmadan akma vs bendede yok memeler genelde yumos yumos sert degil

Canım gecmıs olsun ben kacırmısım demekkı hasttalandıgını iyisinizdir umarım. Bebege gecmedı mi? Oglun nasıldı ona gectı mı? Cok kotu yaa ortam saggımız solumuz heryerımız doldu artık

Çok şükür kimsede bir şey yok bana da okuldan geldi galiba oğlum sayesinde, hafif bir kırgınlık geldi geçtin oğlumda o ara beni yakaladı ,o kadar dikkat etmeme rağmen Allah beterinden korusun. Teşekkür ederim.

Ah kilo derdi olmasa bende çok yerim de şimdi az yiyorum gerçi yine kilo alıyorum
Teşekkür ederim. Aşı karşıtı oldum artık başlarım böyle aşıya
Gaz problemi çok büyük etken ,düzen kurmak zaman alıyor ama oluyor nihayetinde şafak saymak gibi düşün 3.ayda bitecek herşey.O zamanda diş başlayacak gerçi. Dürüst olmak gerekirse tam rahatlık 36.ay civarı oluyor .Ama zaman da çabuk geciyor dayanilmayacak olsaydı ikinci üçüncü çocuklar yapılmazdı, oğluma rağmen ikinci çocuk kararı almıştık ki 4 ay uyku nedir bilmedim gazdan kıvrım kıvrımdi,kızım resmen ödül oldu bana sanki

Bizde kaka çıkıyor genelde çiş çok çıkmadı ,oğlumda prima kullandık ama o zaman uygundu tabi fiyat şimdi pahalı ama indirim yakalıyorum valla fark ediyor ya kati gıdaya kadar böyle devam ederim.Disari konusunda şansımız var bizimkiler büyüyor ve bahar geliyor fırsat buldukça çıkarmak lazım disari .Sen hiç yorum yapma çocuk konusunda nazar ediyor hep
Hanımlar ben e bebekten indirimden kıyafet alacağım ama 3 ay mı alayım 6 ay da alayım mı bi kaç

Kızım 7 şubatta 5140 gr 56 cm gelmişti şu an ne kadar oldu bilmiyorum ama e bebekten aldığım 6 aylık ürünler şu an çok rahat oluyor .Yani bol olsun ama dar olmasin o nedenle 6 ay al derim.

Günaydın kızlar ay bu gaz nedir böyle ya bittik bittik almadığım gaz damlası kalmadı ne zaman rahat etcez hiç geçmicek gibi geliyo
Canım yanlış anlama ama belkide su bile vermediğimiz bebeklerimize verdiğimiz bu damlalar kötü yapıyordur. Geçen biriside yazmıştı burda yanılmıyorsam damlalar daha çok gazlandırdı diye. Sende bırakıp gözlemle istersen

Valla malesef bende katılıyorum buna
Suda önemli tabi ama
Yemezsem olmuyir malesef
Bu araada dr un verdigi emzirme icin olan takviyeye başladım bende ciddi fark etti
Bilsem daha once alirdim
Ne cesaret uzun yola çıktınız masallah masallah
Kac saat sürdü

Yalnız tat koku çok geç geliyor ne yapacam bilmiyorum kuyruk yağını muhallebi niyetine verseler anlamam o derece ne garip bir şey valla çok çok dikkat edin .Okullu bebe varsa hele evde hepten dikkat edin.
Cok gecmis olsun canım
Ben 15 gun gözümü açamamıştım şükür yine toparlanmaya başlamışsın
Tt koku da gelir yavas yavas
Benim 5 gunde geri gelmisti ama
Eskiden burnum cok hassastı
o eski halinden eser yok simdi

Solgarin vitamini mi ? Bende memnunum ondan eger oysa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…