Ben ilkinde sağlarken fark etmistim bir iki tane yerden sadece sol memeden çok hızlı akıyordu ama o zamanlarda çok sütüm yoktu benim mamayla destekli gidiyordum ve oğlum solu almak istemiyordu genzine kaçıyor gaz yapıyor ağlıyodu memede o akışı sevmiyor bebeklrr hep sağı emmek isterdi
Simdi de bebeğim solu emiyo sağdan öyle ağlıyo hep gaz yapıyo ama sebebini bilmiyorum bu sefer hiç sağladım da sağ memeye yatmak istemiyo resmen anlıyor sola gidince susuyor
Kizlar selam. Bugun saat 1.5 ta evden bi ciktim simdi girdim benim kiz emdi uyudu hep derdi bebek arabasi sonsuz uyuyor eve almayi denedim evde icinde durmuyor zilli ama sokakta misss gezenti
Kaç kilo canım bebeğim?
3 numara 6-10 kilo yazıyor
Benim bebeğim 5 buçuk civarı 2 numara tam geliyor
6 buçuk-7 civarı olduğunda 3 e geçerim diye düşünüyorum.
Kaç kilo canım bebeğim?
3 numara 6-10 kilo yazıyor
Benim bebeğim 5 buçuk civarı 2 numara tam geliyor
6 buçuk-7 civarı olduğunda 3 e geçerim diye düşünüyorum.
Şuan 5 e yaklaşmıştır. Benm elimde sleepy var onlr bitince denemek için geçeceğim çünkü sleepy sızdırıyor gece 2 saatte bie almama rağmen bez dolduğunda. Prima da var mı öyle bişy?
Şuan 5 e yaklaşmıştır. Benm elimde sleepy var onlr bitince denemek için geçeceğim çünkü sleepy sızdırıyor gece 2 saatte bie almama rağmen bez dolduğunda. Prima da var mı öyle bişy?
1 numara kullanırken sızdırmıştı birkaç defa ama küçük gelmeye başlamıştı artık bence ondan sızdırdı. 2ye geçtiğimden beri sızdırma yok.
İlk başlarda sleepy kullanıyordum ben de o daha çok sızdırıyordu.
Ben kaldim iste wala bence kalabilir yenidogan degiller ki artik. Hem giyimi usutmicek sekilde oldugundan bence acik hava iyi bile gelir gerci biz avm ye gittik ama yarim saat 45 dk yuruduk disarda hava guzeldi. Astronot mont bebek arabasi ustu kalin battaniye ile bence sorun olmadi yani insallah olmamistir gecende mesela astronotunu giydirip balkona cikardim hava alsin die
1 numara kullanırken sızdırmıştı birkaç defa ama küçük gelmeye başlamıştı artık bence ondan sızdırdı. 2ye geçtiğimden beri sızdırma yok.
İlk başlarda sleepy kullanıyordum ben de o daha çok sızdırıyordu.
Ben kaldim iste wala bence kalabilir yenidogan degiller ki artik. Hem giyimi usutmicek sekilde oldugundan bence acik hava iyi bile gelir gerci biz avm ye gittik ama yarim saat 45 dk yuruduk disarda hava guzeldi. Astronot mont bebek arabasi ustu kalin battaniye ile bence sorun olmadi yani insallah olmamistir gecende mesela astronotunu giydirip balkona cikardim hava alsin die
Balkona ben de sık sık çıkarıyorum güneş değsin tenine diye sadece ellerine değiyo gerçi ama o da yeter şimdilik
Astronot montumuz yok, üstüne ceket giydirip alt taraftanda battaniyeye sararım diye düşünüyorum yeterli sanırım
Benim bebeğimin maşallah gece uykusu ağır gibi şimdilik, yani mesela gece de gazlanıyo, uyanıyo kızarıp ıkınıyo gazını çıkarınca bi de kalkmışken emzireyim diyorum emmiyo mesela geri uyuyo hemen gazı çıkınca. Bazen emmek için uyanıyo emerken yapıyo kakasını bezini değiştirirken uyuyo oluyo, ya da ben yandan kontrol ediyorum kaka yapmış mı diye çok şükür uykusu açılmıyo
Böyle yazdım ya kesin bu gece uyumicak
Anladım canım. Banada acıbadem sigorta öyle demişti. İstanbul harici yerlerde fiyat daha uygun olabiliyor diye. Bence çok güzel fiyat vermiş. İstanbul için çok pahalı rakamlar var. Ben allianz kulandım geçen sene . Acıbademden daha iyi içerik olarak.
İşyeri bana axa dan yapıyo, doğum paketi olarak ben anadolu sigortadan yaptırdım memnundum sade detaylı ultrasonu karşılamadı beni tatmin etmişti acıbadem hiç yaptırmadım şimdi işyeri axanın fiyatınıda söyleyince ona göre acıbadem yada axa yaptıracağım işyerininki olursa tüm Türkiyede geçerli oyüzden 1 martı bekliyorum çalışan sayısı çok olunca nerdeyse yarı yarıya olabiliyor fiyat
Ben de oyle ama hep yaptigi icin degismek zorunda kaliyorm o da hep uykusunu aciyo;( o alt acmaya yattigi ve ilk citi acildigi anda gozler cin gibi oluyo.
Bu arada bugun bizden 25 gun once dogum yapan bi arkadasimin esiyle gorustk. Kizin kendisi bi dogumgunune gtmis. Bebek evde bakiciyla. Esiyle buyuk kizi yanimiza geldi. Neyse uyuyabilio mu merve geceleri nasi gidio dedim. Gece uyanmalardan birinde kiz kalkmioms yanlarinda calisan kadin biberon veriomus. Tamam benm de var buzlukta sutum esim ya da annem verse yine de olmuyo iste bizimki uyumuo doysa da illa meme istiyo uyumak icin. var mi bunun bi yolu meme olmadan uyuyo mu sizinkiler.
Bu arada kiz bebegi bakiciya birakip dogumgunune gtmis ya ben onu da yapamam. Simdiye kdr sadece 1 2 kere anneme ya da esime birakip birinde kar yagarken esimle yuruyuse gtmistk bi kere de manikure gitmistm rekorum bebek uyurken cikip 1 saat icinee o uyanmadan donmek oldu. Galiba ben gereksiz abartiyorum
Ben de oyle ama hep yaptigi icin degismek zorunda kaliyorm o da hep uykusunu aciyo;( o alt acmaya yattigi ve ilk citi acildigi anda gozler cin gibi oluyo.
Bu arada bugun bizden 25 gun once dogum yapan bi arkadasimin esiyle gorustk. Kizin kendisi bi dogumgunune gtmis. Bebek evde bakiciyla. Esiyle buyuk kizi yanimiza geldi. Neyse uyuyabilio mu merve geceleri nasi gidio dedim. Gece uyanmalardan birinde kiz kalkmioms yanlarinda calisan kadin biberon veriomus. Tamam benm de var buzlukta sutum esim ya da annem verse yine de olmuyo iste bizimki uyumuo doysa da illa meme istiyo uyumak icin. var mi bunun bi yolu meme olmadan uyuyo mu sizinkiler.
Bu arada kiz bebegi bakiciya birakip dogumgunune gtmis ya ben onu da yapamam. Simdiye kdr sadece 1 2 kere anneme ya da esime birakip birinde kar yagarken esimle yuruyuse gtmistk bi kere de manikure gitmistm rekorum bebek uyurken cikip 1 saat icinee o uyanmadan donmek oldu. Galiba ben gereksiz abartiyorum
Bende yapamam bence onunki fazla rahatlık olmuş bende yarın eşime bırakıp yarım saat kaş bıyık aldırmaya gitsemmi diyorum sonra kendimi kuaförden ya covid kaparsam diyip paranoyak ediyorum
Sizin bebeklerde son zamanlarda emerken, başını memeye gömüp çevirme, elini yüzüne gözüne götürüp ovalama eline geleni çekme gibi harp ederek mi emiyor acaba?
Bende yapamam bence onunki fazla rahatlık olmuş bende yarın eşime bırakıp yarım saat kaş bıyık aldırmaya gitsemmi diyorum sonra kendimi kuaförden ya covid kaparsam diyip paranoyak ediyorum
Sizin bebeklerde son zamanlarda emerken, başını memeye gömüp çevirme, elini yüzüne gözüne götürüp ovalama eline geleni çekme gibi harp ederek mi emiyor acaba?