Kızlar ikidir çocuğumda emziriyorum gazını çıkartmıyor yatırıyorum hıçkırık tam tutacağı zaman burnundan ve ağzından süt geliyor kusarken neden böyle oluyor bilen War mi
Kivraniyo cnm kizariyo bacaklari yukari cekiyo daha da olmadi aglamaya baslio hatta cogunluk uykusunun arasnda oluyo ikinip sikildiktan snr cikarabilirse bi an icin tekrar daliyo snr yine sanci gelio yine bagirinio bu sekilde bi sure ugrasiyo. Bgn hava gzl diye disari cikalm dedik cok gzl uykuya dalmisti uykusunun arasnda hirka fln giydirdm dis kundak gydrdm pusete koydm uyanmadi ondan snr ben hazirlandm iki dk surdu geri geldm birden baktm pusetin icinde kivranmaya baslayan bi tip sonra da aglamaya basladi o sanci olmasa ne gzl uyuyodu cnm yavrum. Disari cikacagimiza da pisman oldum. Nefret ettm gaz denen seyden. Annem hayret edio bende de erkek kardesmde de boyle bisey yokmus. Resmen babasi kilikli ya dun gece sag tarafimda esim gazim var gazim var solda oglm ik ik en sonunda kolik orhan actm ikisi de uyudu
Ben kaldim iste wala bence kalabilir yenidogan degiller ki artik. Hem giyimi usutmicek sekilde oldugundan bence acik hava iyi bile gelir gerci biz avm ye gittik ama yarim saat 45 dk yuruduk disarda hava guzeldi. Astronot mont bebek arabasi ustu kalin battaniye ile bence sorun olmadi yani insallah olmamistir gecende mesela astronotunu giydirip balkona cikardim hava alsin die
Şuan 5 e yaklaşmıştır. Benm elimde sleepy var onlr bitince denemek için geçeceğim çünkü sleepy sızdırıyor gece 2 saatte bie almama rağmen bez dolduğunda. Prima da var mı öyle bişy?
Kesinlikle primaya geç ve 5 saat 6 saat alma canım.. Hatta gece 1 de değiştirip sabah 9 da 10 da aldığımda oluyo
12 saate kadar yolu varda daha küçükler
Kesinlikle primaya geç ve 5 saat 6 saat alma canım.. Hatta gece 1 de değiştirip sabah 9 da 10 da aldığımda oluyo
12 saate kadar yolu varda daha küçükler
Prima ne kadr çok kullanan var grupta Pişik olmuyor mu öyle yavru? Ben 2 saatte bir alıyorum ya çiş doluyor. Çiş dolu olunca uyuyamıyor ıslaklığı hissettiyo sanırım
O zaman da cok agliyo. Benimki acikinca sinirleniyo bu huyu da babasi. Bi de genelde acliga diil su ara gaza uyanip sonradan acligini hatirladigi icin, emerken de kaka yapabiliyo devami geliyo yani
Prima ne kadr çok kullanan var grupta Pişik olmuyor mu öyle yavru? Ben 2 saatte bir alıyorum ya çiş doluyor. Çiş dolu olunca uyuyamıyor ıslaklığı hissettiyo sanırım
İşte bezden o ıslaklık
Ben kızımda hep prima kullanmıştım hiç pişik olduğunu bilmem, bunda prima çok pahalı diye bi de sleepyi övüyolar diye deniyim dedim Allahtan sadece bir paket almıştım hiç memnun kalmadım, hem sürekli sızdırıyordu hem poposu hep ıslak oluyordu pişik yaptı bebeğime bir de kaka yapınca poposuna yapışıyordu zor çıkarıyordum
Hiç macera aramaya gerek yokmuş dedim primaya geri döndüm
Şu an pahalı gibi geliyo ama kaka sayısı azaldığında biraz daha büyüsünler 3 bezle bile günü geçirebilirsin.
Ben de oyle ama hep yaptigi icin degismek zorunda kaliyorm o da hep uykusunu aciyo;( o alt acmaya yattigi ve ilk citi acildigi anda gozler cin gibi oluyo.
Bu arada bugun bizden 25 gun once dogum yapan bi arkadasimin esiyle gorustk. Kizin kendisi bi dogumgunune gtmis. Bebek evde bakiciyla. Esiyle buyuk kizi yanimiza geldi. Neyse uyuyabilio mu merve geceleri nasi gidio dedim. Gece uyanmalardan birinde kiz kalkmioms yanlarinda calisan kadin biberon veriomus. Tamam benm de var buzlukta sutum esim ya da annem verse yine de olmuyo iste bizimki uyumuo doysa da illa meme istiyo uyumak icin. var mi bunun bi yolu meme olmadan uyuyo mu sizinkiler.
Bu arada kiz bebegi bakiciya birakip dogumgunune gtmis ya ben onu da yapamam. Simdiye kdr sadece 1 2 kere anneme ya da esime birakip birinde kar yagarken esimle yuruyuse gtmistk bi kere de manikure gitmistm rekorum bebek uyurken cikip 1 saat icinee o uyanmadan donmek oldu. Galiba ben gereksiz abartiyorum
2.bebegiymis onun bi kere o etkili
Bide evinde bakıcı varmış sürekli bebeğin bakimiylada ilgileniyorsa anne gibi olur ona da bağlanır bebek ve onda da uyur
Benin bebeğin karnı tok olunca annem uyutabiliyor ana kucaginda sallayarak yada bayb nestinde sallayarak kollarında yani ama açsa tabi meme yada mama
Bide mama alan bebekler biberonda içerken uyuyakalabiliyor canım
Dene zaten farklı rahatlıkla anlarsın
2 saatte bez değiştirmek günde 12 bez ediyo hadi 10 tane desek
Prima günde 4 le yeter
2 katından bile fazla sleepyle prima arasında para 2 katı mi acaba? Bakmak lazım
Prima 5 sleepy 10 olsa. Bile tam 2 katı
Sonuçta aynı yol canım bi basınçla geldiği için öyledir gazini çıkarmadan yatirma iyice omzuna getir midesini hopla zıpla biraz rahatsız edeceksin bebeği kipirdanacak omzunlada baskiyi hissedecek midede öyle çıkar inşallah dene
Her bebek farklıdır. Benim memede kavga etmesi gazından oluyor emmek istiyor ama ayaklarıyla ittiriyor.
Tazyikli de olsa bırakmak istemiyor boğazına kaçıyor.
2.bebegiymis onun bi kere o etkili
Bide evinde bakıcı varmış sürekli bebeğin bakimiylada ilgileniyorsa anne gibi olur ona da bağlanır bebek ve onda da uyur
Benin bebeğin karnı tok olunca annem uyutabiliyor ana kucaginda sallayarak yada bayb nestinde sallayarak kollarında yani ama açsa tabi meme yada mama
Bide mama alan bebekler biberonda içerken uyuyakalabiliyor canım
Valla bazen uyutabiliyolar da bazen olmuyo iste gecen gece annem aldi ben emzirdm gttm yattm guya annem gazini alip uyutacakti bzmki memesiz uyumadi bu sefer tekrar uyutmak saatler surdu. Neyse deneye deneye gorecegz bazi seyleri ben diyorm 3 ay dolsa belki daha rahat ederim
Dene zaten farklı rahatlıkla anlarsın
2 saatte bez değiştirmek günde 12 bez ediyo hadi 10 tane desek
Prima günde 4 le yeter
2 katından bile fazla sleepyle prima arasında para 2 katı mi acaba? Bakmak lazım
Prima 5 sleepy 10 olsa. Bile tam 2 katı
Banada prima hediye geldi deneyeceğim. BankacI26
Canım senin kaç kilo , kaç numara kullanıyorsun? Boyutları nasıl tam bilmiyorum, sleppy kullanıyorum bende çok sık değiştiriyorum bazen sızdırıyor. Kızım 4.750 gr şu an
Sonuçta aynı yol canım bi basınçla geldiği için öyledir gazini çıkarmadan yatirma iyice omzuna getir midesini hopla zıpla biraz rahatsız edeceksin bebeği kipirdanacak omzunlada baskiyi hissedecek midede öyle çıkar inşallah dene