2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Acikcasi ben 2 yasina kdr emzirebilir miyim emin olamiorm. :) ilk hedefm 6 ay, sonra 9 ay derim ondan snr 12 ay tamamlanirsa daha fazlasnda gozum yok
Hep böyle başlar ama yavrun büyüdükçe ve bırakmak istemezse sende bırakamazsın tabi 2 yaş sonrasida artık toksik ilişki oluyo bi yerde durmak lazım

Kolik orhan hangisi kırmızılı yabancı yazılı bir video mu
Acikcasi ben 2 yasina kdr emzirebilir miyim emin olamiorm. :) ilk hedefm 6 ay, sonra 9 ay derim ondan snr 12 ay tamamlanirsa daha fazlasnda gozum yok
Oğlum 13 ayda kendi kesmişti kızımdada en fazla bunu öngörüyorum yeter
Canım bebekle kaç saat dışarda kaldınız, ben de yarın ilk defa çıkartıcam bebeği hava da güzel dışarda 3-4 saat kalabilir mi mesela bu aylarda?
Bugün bizde çıktık slinge koydum böcek gibi yapıştı üstüme avm ye gittik 2 saat kadar güzeldi.

Şuan 5 e yaklaşmıştır. Benm elimde sleepy var onlr bitince denemek için geçeceğim çünkü sleepy sızdırıyor gece 2 saatte bie almama rağmen bez dolduğunda. Prima da var mı öyle bişy?
Kesinlikle primaya geç ve 5 saat 6 saat alma canım.. Hatta gece 1 de değiştirip sabah 9 da 10 da aldığımda oluyo
12 saate kadar yolu varda daha küçükler

Kesinlikle primaya geç ve 5 saat 6 saat alma canım.. Hatta gece 1 de değiştirip sabah 9 da 10 da aldığımda oluyo
12 saate kadar yolu varda daha küçükler
Prima ne kadr çok kullanan var grupta Pişik olmuyor mu öyle yavru? Ben 2 saatte bir alıyorum ya çiş doluyor. Çiş dolu olunca uyuyamıyor ıslaklığı hissettiyo sanırım

Prima ne kadr çok kullanan var grupta Pişik olmuyor mu öyle yavru? Ben 2 saatte bir alıyorum ya çiş doluyor. Çiş dolu olunca uyuyamıyor ıslaklığı hissettiyo sanırım
İşte bezden o ıslaklık
Ben kızımda hep prima kullanmıştım hiç pişik olduğunu bilmem, bunda prima çok pahalı diye bi de sleepyi övüyolar diye deniyim dedim Allahtan sadece bir paket almıştım hiç memnun kalmadım, hem sürekli sızdırıyordu hem poposu hep ıslak oluyordu pişik yaptı bebeğime bir de kaka yapınca poposuna yapışıyordu zor çıkarıyordum
Hiç macera aramaya gerek yokmuş dedim primaya geri döndüm
Şu an pahalı gibi geliyo ama kaka sayısı azaldığında biraz daha büyüsünler 3 bezle bile günü geçirebilirsin.

2.bebegiymis onun bi kere o etkili
Bide evinde bakıcı varmış sürekli bebeğin bakimiylada ilgileniyorsa anne gibi olur ona da bağlanır bebek ve onda da uyur
Benin bebeğin karnı tok olunca annem uyutabiliyor ana kucaginda sallayarak yada bayb nestinde sallayarak kollarında yani ama açsa tabi meme yada mama
Bide mama alan bebekler biberonda içerken uyuyakalabiliyor canım

Dene zaten farklı rahatlıkla anlarsın
2 saatte bez değiştirmek günde 12 bez ediyo hadi 10 tane desek
Prima günde 4 le yeter
2 katından bile fazla sleepyle prima arasında para 2 katı mi acaba? Bakmak lazım
Prima 5 sleepy 10 olsa. Bile tam 2 katı

Valla bazen uyutabiliyolar da bazen olmuyo iste gecen gece annem aldi ben emzirdm gttm yattm guya annem gazini alip uyutacakti bzmki memesiz uyumadi bu sefer tekrar uyutmak saatler surdu. Neyse deneye deneye gorecegz bazi seyleri ben diyorm 3 ay dolsa belki daha rahat ederim

Banada prima hediye geldi deneyeceğim. BankacI26 Canım senin kaç kilo , kaç numara kullanıyorsun? Boyutları nasıl tam bilmiyorum, sleppy kullanıyorum bende çok sık değiştiriyorum bazen sızdırıyor. Kızım 4.750 gr şu an

Aaa otururken gazını zten hiç cikaramiyorum ayakta gezerken hep çıkıyor demekki bundan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…