2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
İshal olduğunu nasıl anlıyorsunuz zaten çok sulu ya kakası normal değil mi sulu olması?
Serum sıkıyosan burnundan çıkaramadığı mukuslar genzine gelince yutuyo o da mukuslu kaka yapabilir.
Yok canım, kakası mukuslu ve bugün tanecikleri yoktu kakasında, internetten baktım ishal bebeklerin öyle olurmuş, çok sık kaka yapıyor, serumda kullanmıyoruz,

Yaaa nasıl bir ortamda uyuyor ki o şekilde kesintisiz bir anlatır mısın yatış pozisyonu nasıl oluyor ne giydiriyorsun yatırırken? Kundak yapıyor musun, ışıklar ya da televiZyon açık mı oluyor?
Gece-gündüz salonda uyutuyorum ben panik bir insanım henüz bu kadar küçükken hep gözümün önünde olsun istiyorum hele ilk bir ay gece annemle nöbetleşe başında bekledik uyurken gündüz uykusu yok denecek kadar az, gece uykusuna geçince ışıkları kapatıp tv sesini minimuma alıyoruz eşimle fısıldayarak konuşuyoruz ablası zaten çoktan uyumuş oluyor gece ses olmuyor yani o yüzden. Kalın giydirmiyorum, kundak hiç yaptırmadı, tek kat örtüyorum üstünü, sırtüstü yatırdım hep, evin ısısı 22 derece nemi 60 ahahaa

Abartmıyorsun.. Ay ben kızımı özlerim gece görmezsem.. Memesiz de uyumaz ki.. bende bırakıp çıkamıyorum valla dışarı. Geçen markete gittim uyurken, uyanmadan eve geldim. Annem bizdeyken 1 saat biz de eşimle yürüyüşe çıkmıştık o zaman daha küçüktü daha iyi uyuyordu bir de.

Benım de aklıma geldi ama heezöankı aglamaları dısında bısey yok. Dun falafel yedım sanırım ondan yarın Da bakayım devam ederse pzt dr a gideriz artık
Baci felafel yeyip çocuğu perişan etmissindir ben cesaret edemiyorum nohut fasulye yemeye ya. Gazinin olmasından çok korkuyorum

Nem çok iyiymiş 60 derecede nasıl tutuyorsun nemi ? Bizim nem 45 lerde ancak.. Bir de salonda nasıl yatıyorsunuz:) yani gündüz de yatak çarşaf serili şekile mi duruyor salon? Misafir geldiğinde nerde oturuyor? Benim oğlumun özel alanı var yatak odası:)) hiç çıkarmıyorum.. Gelen kişi kapıdan bakabiliyor:))

Baci felafel yeyip çocuğu perişan etmissindir ben cesaret edemiyorum nohut fasulye yemeye ya. Gazinin olmasından çok korkuyorum
Valla bıraz saldım yemek olayını gazlı yesem de oglum gazlı bısey yemesem de gazlı ve sancılı buaralar tursu ve Sogan yeme planları ıcındeyım ama tedirginim biraz. Saglıklı beslenemedıgım ıcın sütümün de faydası azdır bence. Ben et tavuk balık yemiyorum geriye sebze ve bakliyat hamuriişleri kalıyor

Ben hiç daha yanımdan ayırmadım
Kızlar benim bebeğim ishal olmuş galiba, kakasında bir süredir mukus vardı ama bugün çoğalmış, yarında pazar, hep ters zamanlara denk geliyor bu hastalıklar

İshal olduğunu nasıl anlıyorsunuz zaten çok sulu ya kakası normal değil mi sulu olması?
Serum sıkıyosan burnundan çıkaramadığı mukuslar genzine gelince yutuyo o da mukuslu kaka yapabilir.
İshal için sudan çok kaka sayısının artması lazım değil mi? 5 yapıyorsa 10 a çıkarsa ishal diyorlar.
Totonu mu kaşırsın
Tahtaya mu vurursun artik bilmiyorum
Bizim her alt değiştirmemiz,ust degistirmemiz çığlık kiyamet gece hele altini degistirdiysem aglamaktan uykusu bi guzel açılıyor
2 saat uyaniklik garanti
Bu kadar ağlıyorsa altını açtığında üşüyor olabilir. Bizimkide öyle ağlardı baktım üşüyor şimdi ağlamıyor.
Yok canım, kakası mukuslu ve bugün tanecikleri yoktu kakasında, internetten baktım ishal bebeklerin öyle olurmuş, çok sık kaka yapıyor, serumda kullanmıyoruz,
Her zaman tanecik olmuyor bizimde, sık sık dediğin gibide yapıyor. Amaöönemli olan kaka sayısının çok olması
Yaaa nasıl bir ortamda uyuyor ki o şekilde kesintisiz bir anlatır mısın yatış pozisyonu nasıl oluyor ne giydiriyorsun yatırırken? Kundak yapıyor musun, ışıklar ya da televiZyon açık mı oluyor?
Bende T tulperde gibiyim sanırım. Bende dilimi ısırayım beeibeğimin gece uykusu ağır maşallah. Geçen uykulu çocuğu beşiğine biraz yukarıdan bırakmışım, çocuğu fırlattım resmen beşiği hafiften salladım uyudu. Normalde emzik alıyo, gece emziksiz dalıyor. Çok nadiren bir yarım saat kadar kaka yapıyorsa ıkınıyo ondan huzurusuzluğu oluyo sonra yapınca değişiyom gene uyuyo. Hiç uyumasa süt veriyorum emerken uyuyo. Ama tam bir uyku rutini olmadı daha bazen 10 da geçiyo gece uykusuna bazen 12 de gazına göre değişiyor
En başından beri acı tatlı ekşi ne varsa yedim, fasukye nohut elime ne geçtiyse. Bi kere nohutta fena oldu ama diğerlerine çok farklı tepki vermedi. Bence abarmamak kaydıyla çok farkettirmiyor gazı olan çocuk gene gazlanıyor.

Cümleten günaydın çok ağır bir şekilde geçirdim covidi aman dikkat edin olmayın daha bugün acabildim gözümü tat koku yok ne zaman gelir bilmiyorum .Sütüm bile kesilecekti nerdeyse hiç dolmadı göğsüm,yine olanı emdi yetti demek ki huzursuzluğu olmadı çok şükür

T tulperde teşekkür ederim canim,aldım dün 2 ve 3 numaradan.Premium care 2 bedeni sleepy 3 e denk geliyor yaklaşık olarak .Baby turco ,sleepy ,jelly welly (bim) hepsini denedim ve sonuç ilk 6 ay premium care kullanmaya karar verdim en azindan geceleri ve disari çıktığımız zaman.Harici zamanlarda yine diğer bezlerden kullanmaya devam ederim.Diger bezlerde sızdırma oldu hep ,kati gıdaya geçince en azindan hangisi olursa fark etmez .

Kızımla uyku düzeni oluşturduk, umarım bozulmaz ,gün içinde uymadığı vakit disari çıkıyoruz,yağmur haric her gün çıkmaya dikkat ediyorum .Doğduğundan beri emzirip yatağına bıraktım hep ,orda debelenip debelenip uyuyor ,tabi keyfi yerinde ve ağlamamasi şartıyla yoksa kucakta duruyor .Gaz sorunu yok denecek kadar az ama hep böyleydi oğlumda çok zorlanmıştım, erkek anneleri çok iyi anlıyorum sizi.Onda da çareyi dışarıda bulmuştum temiz hava çok iyi geliyordu.

Süt fışkiyesi arkadaşlar vardı burada, sizin memeleriniz haka sert mi? Yoksa yumuşakken mi fısşkırıyor.
Benim memeler çoktandır yumuşamıştı içi boş gibi ama çocuk çektikçe geliyordu, haftasınu için eşimin memelekete geldik, evet uzun yola çıktık onlarda ağırlamak için 2 gündür çok fazla yemek yaptılar ben de tatlı tuzlu aşırı yemek yedim. 10 dan gece 12 ye kadar yemek yiyorum abartısız. Memelerim taş oldu süt fışkırmaya başladı ilk zamanlarda ki gibi. Hani yemek seğil su önemliydi süt arttırımu için? Yalan ya hu sütü olmayan insanüstü yesin artırmak garanti

Canım geçmiş olsun o zaman sen delta olmuşsundur ya omicron hem hafif hem de tat koku gitmiyor. Bende hafif.geçirmeme rapmen sütüm azalmıştı aman neyse ki geçmiş bitmiş. Bebeğine de geçmemiş ne güzel

Canım geçmiş olsun o zaman sen delta olmuşsundur ya omicron hem hafif hem de tat koku gitmiyor. Bende hafif.geçirmeme rapmen sütüm azalmıştı aman neyse ki geçmiş bitmiş. Bebeğine de geçmemiş ne güzel
Çok teşekkür ederim.
Bilmiyorum artık hangisini geçirdim ama çok kötüydü, aktif sahada çalışıp olmadım da evde oldum şaka gibi.Yani 2 kat maske ile emzirdim ama dün bugün biraz saldım artık maskede zorluyor ,şimdilik iyi gibi inşallah süt korumuştur en çok ondan korktum.zaten

Bende buna katılıyorum hunharca yemek süt yapıyor sıvı olayı hikaye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…