2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Geçmiş olsun.

Şunu da ekliyim dinlenip güzel uyumak da süt yapıyor.
iki gece uyutmadı sıpa, sütüm azaldı.
Bunada katılıyorum
Şunu da ekleyeyim sevmedigim bi yere gidince sütüm azalıyor valla bu biyoe oluyor
Strese ki giriyorum napiyorum

Teşekkür ederim.
Benim de köpek gibiydi burnum 7 metre öteden alırım kokuyu bugün ara ara geliyor ama çok güçlü değil 5 güne razıyım ya daha uzun sürüyor bazılarının covidin bile en b..ktan cinsi buldu beni

Solgarin vitamini mi ? Bende memnunum ondan eger oysa
Benim aklımdaki oydu alacaktım
Ama dr elenat tvsiye etti
Kararsızdım aldım 2 gündür iciyorum şükür yetiyor artık
Oglusum iciyir likkir likkir
Hepsine sifa olsun sütcükler

Merhaba hanımlar .Dünden beri kızım çok fazla kusuyor .Kusuyordu zaten ama çoğaldı .Bugün fışkırır gibi kusuyor resmen sabahtan beri ve birkaç gündür de yüzünde ,vücudunda yaygın sivilce gibi noktalar var .İkisi alakalı olabilir mi?Yaşayan ya da bilgisi olan var mı?

Raporlu bir mama kullanan arkadaş vardı similac markasının elecare adlı maması. Marka tüm mamalarini toplatma kararı almış bakteri bulaşı şüphesiyle simdi haber okudum lütfen doktorunuza tekrar danışın Allah korusun

Mama kullanıyorsunuz sanirim aynisi kızımda oldu mamaya alerjisi cikti bazı mamalar yapıyor malesef... suan sma comfort kullanıyorum çok şükür sorunumuz kalmadı

Gece uykusuna ilk geçtiğinde kaç saat uyuyor

Ben de sma comfort kullanıyorum .Değiştireyim mi ?Siz nasıl anladınız mama alerjisi olduğunu ??
Similac almisti eşim denemek için iki kez onu verdik çocuğun yüzü ağız kenarlarında hep kırmızı dokuntu oldu ve mamayi direkt kustu genelde kızımın kusmasi sizinti seklinde olur korktuk doktora götürduk mama alerjisi bu direkt kesin mamayi dedi

Aynen bugün aynı şeyi düşündüm bende

Gaz problemi çok zor bilirim ama belki de doğal akışına bırakmak lazım, yani çok zor böyle acı çektiğini görmek ama bağırsakları anca gelişiyor. Damlalar da kötü yapabilir bazı d vitamini bile gaz yapabiliyor.

Nerde yaşıyorsun Trabzon mu?

Yalnız tat koku çok geç geliyor ne yapacam bilmiyorum kuyruk yağını muhallebi niyetine verseler anlamam o derece ne garip bir şey valla çok çok dikkat edin .Okullu bebe varsa hele evde hepten dikkat edin.
Portakalı teflon tavada pişirip yiyorlar sanırım öyle Bi tarif vardı işe yarıyor diye duymuştum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…