Cok gecmis olsun canım
Ben 15 gun gözümü açamamıştım şükür yine toparlanmaya başlamışsın
Tt koku da gelir yavas yavas
Benim 5 gunde geri gelmisti ama
Eskiden burnum cok hassastı
o eski halinden eser yok simdi
Teşekkür ederim.
Benim de köpek gibiydi burnum 7 metre öteden alırım kokuyu bugün ara ara geliyor ama çok güçlü değil 5 güne razıyım ya daha uzun sürüyor bazılarının covidin bile en b..ktan cinsi buldu beni
Benim aklımdaki oydu alacaktım
Ama dr elenat tvsiye etti
Kararsızdım aldım 2 gündür iciyorum şükür yetiyor artık
Oglusum iciyir likkir likkir
Hepsine sifa olsun sütcükler
Benim aklımdaki oydu alacaktım
Ama dr elenat tvsiye etti
Kararsızdım aldım 2 gündür iciyorum şükür yetiyor artık
Oglusum iciyir likkir likkir
Hepsine sifa olsun sütcükler
Yalnız tat koku çok geç geliyor ne yapacam bilmiyorum kuyruk yağını muhallebi niyetine verseler anlamam o derece ne garip bir şey valla çok çok dikkat edin .Okullu bebe varsa hele evde hepten dikkat edin.
Merhaba hanımlar .Dünden beri kızım çok fazla kusuyor .Kusuyordu zaten ama çoğaldı .Bugün fışkırır gibi kusuyor resmen sabahtan beri ve birkaç gündür de yüzünde ,vücudunda yaygın sivilce gibi noktalar var .İkisi alakalı olabilir mi?Yaşayan ya da bilgisi olan var mı?
Raporlu bir mama kullanan arkadaş vardı similac markasının elecare adlı maması. Marka tüm mamalarini toplatma kararı almış bakteri bulaşı şüphesiyle simdi haber okudum lütfen doktorunuza tekrar danışın Allah korusun
Merhaba hanımlar .Dünden beri kızım çok fazla kusuyor .Kusuyordu zaten ama çoğaldı .Bugün fışkırır gibi kusuyor resmen sabahtan beri ve birkaç gündür de yüzünde ,vücudunda yaygın sivilce gibi noktalar var .İkisi alakalı olabilir mi?Yaşayan ya da bilgisi olan var mı?
Mama kullanıyorsunuz sanirim aynisi kızımda oldu mamaya alerjisi cikti bazı mamalar yapıyor malesef... suan sma comfort kullanıyorum çok şükür sorunumuz kalmadı
Mama kullanıyorsunuz sanirim aynisi kızımda oldu mamaya alerjisi cikti bazı mamalar yapıyor malesef... suan sma comfort kullanıyorum çok şükür sorunumuz kalmadı
Bende Ttulperde
gibiyim sanırım. Bende dilimi ısırayım beeibeğimin gece uykusu ağır maşallah. Geçen uykulu çocuğu beşiğine biraz yukarıdan bırakmışım, çocuğu fırlattım resmen beşiği hafiften salladım uyudu. Normalde emzik alıyo, gece emziksiz dalıyor. Çok nadiren bir yarım saat kadar kaka yapıyorsa ıkınıyo ondan huzurusuzluğu oluyo sonra yapınca değişiyom gene uyuyo. Hiç uyumasa süt veriyorum emerken uyuyo. Ama tam bir uyku rutini olmadı daha bazen 10 da geçiyo gece uykusuna bazen 12 de gazına göre değişiyor
Similac almisti eşim denemek için iki kez onu verdik çocuğun yüzü ağız kenarlarında hep kırmızı dokuntu oldu ve mamayi direkt kustu genelde kızımın kusmasi sizinti seklinde olur korktuk doktora götürduk mama alerjisi bu direkt kesin mamayi dedi
Canım yanlış anlama ama belkide su bile vermediğimiz bebeklerimize verdiğimiz bu damlalar kötü yapıyordur. Geçen biriside yazmıştı burda yanılmıyorsam damlalar daha çok gazlandırdı diye. Sende bırakıp gözlemle istersen
Gaz problemi çok zor bilirim ama belki de doğal akışına bırakmak lazım, yani çok zor böyle acı çektiğini görmek ama bağırsakları anca gelişiyor. Damlalar da kötü yapabilir bazı d vitamini bile gaz yapabiliyor.
Misafir kabul etmiyorum ben hala. Yatak çarşaf tabiki serili durmuyor bebeğim yatağında uyuyor salona park yatak kurdum. Odasında da yatak var ama yatırmıyorum daha orda.
Nem cihazı kullanmıyorum yaşadığım şehir nemli.
Yalnız tat koku çok geç geliyor ne yapacam bilmiyorum kuyruk yağını muhallebi niyetine verseler anlamam o derece ne garip bir şey valla çok çok dikkat edin .Okullu bebe varsa hele evde hepten dikkat edin.
Canım ben kullandım ama.benim bebeğim çok gazlı .Bir işe yaramadı .Kızımın doktoru kimyon çayı önerdi .Bir bardak ben içtim iki damla kızıma icirdim .Mucize gibi .