2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Benmki hala uyumadi ölüyo uykudan kucagmda uyuyo ama hep bi kipirdanma halinde tam dalamadi o yuzden besige koyunca da uyaniyo. Cozemedm gitti nedir huzursuzlugu. Dun butun gun uyumustu. Ac desem aglamiyo ya da aranmiyo da

Benimki de kucakta uyuyor. Uyuduğu zaman yatağına koyuyorum dokunarak uyuyor. Denemişsindir ama anne yanı beşik varsa elinle uzan mıkıldadjkça dokun. Ben öyle yapıyorum uyuyamıyorum ama en azında o uyuduğunda dinleniyorum.

Aynı şeyleri düşünüyorum. Bugün tartıldık bezi temizken 6 kilo geldi. Kıyafetleri çıksak 5800 geliyor. Kilo da alıyor.
Sık ve az yiyor herhalde doyuyor bir şekilde.
Babası dayısı obur onlara çekmiş.

Senin uşak kaç yaşında ben senin bebeleri küçük biliyorum da şaşırdım.
Heee telefon icin sasirdin dimi bende cok sasirdim ben yokken kendini dovmus ilk ayriligimizdi tableti vardi camini parcalamisti uzun zamndir telefon istiyordu babasida durumu kurtarmak icin goturup almis anca oyle durmus tabiki yoksa normal bi yas degil hatti flan yok tablet niyetine kullaniyor

İşte böyle de nasıl olacak nasıl düzene sokacaz bu yavruları bilemiyorum..

Hay Allah diyorum bebeleri küçük telefon ne alaka ama sizin kullanım amacı başkaymış

Sütlü tişörtünü sermeeyi denedin mi?
Bunu geçen gün eşime söylemiştim yatağa benim sütlü pijamayı koysak daha mı uzun uyur acaba diye.. kendiside ilgileniyor ya . Çıkarmış tişörtünü sermiş çocuğun beşiğine süt desen ,kusmuk desen var nolcak benimkinde de uyur diyor Dedim uyumaz bilir o annesinin kokusunu... yok benim üstümde de uyuyor ya, uyur oğlum diyor

Akşama yemek yapmam lazım yapamıyorum sabah 9 dan beri uyumadı 2 de uyudu biberon la sagdigim sütü verdim. Öğlen yemeğini yerken uyandı Ben şimdi buna güvenip nasıl yemeğe başliycam

Bu diken meselesi terlik konusunu açtı

Evi 4. Katta karınca bastı kurtulamadım ya, kızı yere yatıramıyorum demin ikimizde uyuyalım dedik kızımıda göğsüme aldım uyuduk bi yarım saat sonra gözümü açtım ne göreyim bütğn karımcalar benim göğsümün üstünde geziniyo kızın her tarafına çıkmışlar ay çocuğu atacaktım, süte mi geldiler nedir. İyice sinirlendim hepsine raid sıktım delirtecekler ya beni

Akşama yemek yapmam lazım yapamıyorum sabah 9 dan beri uyumadı 2 de uyudu biberon la sagdigim sütü verdim. Öğlen yemeğini yerken uyandı Ben şimdi buna güvenip nasıl yemeğe başliycam
Başla canım bi yandan yoksa hiç bitmez. Ben soğanı kavurup altını kapatmışlığım var öyle beklerdi soğan tencerede, sonra gidip bi de salçayla kavurup kapatırdım, son aşamada artık suyunu verdin mi gerisi kolay geriye bi kapatmak kalıyor

Karnı tok altı temiz gazı yok bende anlamadım uyumuyor arkadaş yarım saat te bir uyanıyor iş yapamıyorum . Başlayın var yarım kalıyor. Artık benim gözümden de uyku akiyoif

Ya bu diken işi çok abartılacak bişi değil ya bi kere banyoda sırtını ovdum çıktı zaten bi kere yapıyosun. Ben de tam tersini anladım sırtını sıvazlarken dibe batanlar ortaya çıkıo rahatlatıyo diye

Ben kizi koydum kanguruya ciktim disari cikarken cok agladi dedim en fazla apartman onunden donerim anam disari ciktik 1 saate yakin gezdik eve geldim emzirdim flan sonra ya allah dedim doldurdum kuvetini soktum icine guzelce citiledim ayyy depresyon bana gore degil kendime geldim yeminle kizla hava almak iyi geldi oglus okulda. Evi bok goturuyor ama olsundu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…