2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Kızımın sırtında tüy var mı acaba ya her gün yıkıyorum hatırlayamadım şimdi bende ovalayayım varsa

Yaşadıkların aynı ben… Ama ben hunharca yiyorum gece de yiyorum.. 2ay dolunca spora başlıcam o zaman dikkat ederim yediklerime.. Zaten hızlı kilo verebilme özelliğim var çok şükür.. Bir de benim oğlan en fazla 2 Aaat uyuyor hiçbir zaman 4 5saat olmadı.. Kilosu da 6kilo oldu neredeyse.. Tuhaf durumlar.. Doymuyor desem nasıl bu kadar kilo aldı anlamıyorum.. Ama demek daha fazla ihtiyacı var ki bu kadar az uyuyor..

Benmki hala uyumadi ölüyo uykudan kucagmda uyuyo ama hep bi kipirdanma halinde tam dalamadi o yuzden besige koyunca da uyaniyo. Cozemedm gitti nedir huzursuzlugu. Dun butun gun uyumustu. Ac desem aglamiyo ya da aranmiyo da
Benimde şu an tam dalamıyor başını bekliyorum kıpırdanınca pış pış yapmam lazım ki devam etsin. Bir kere dalınca gerisi geliyor da niye böyle bende bilmiyorum. Gece uykusuna geçişte de başını bekliyorum bir süre sonradan dalıyor

evet banada çok mantıklı gelmedi. ama zararı yoksa denerim bakalım değişiklik oluyor mu.
valla bende annem gidince bir boşlukta hissettim kendimi. hoş annem gitti bende işe başladım. bebişe babannemiz bakıyor. bi bu cumartesi bebek ve büyük oğlumla kaldım ama hiç birşey yapamadım. hep kucağıma gelmek istedi. yazık büyük oğlumda kendini çizgi filmlere verdi, kaç saat izledi üzüldüm onada. annem yürüme mesafesinde otursun çok isterdim. ama nerdeyse 3 araç mesafede(

bende yaparım. dediğin gibi ne olacak. belki daha rahatlar.
benim bebeğim titreşimli ana kucağına öyle alıştı ki, gündüz hep onda uyuyor. gece olunca onda dalıyor sonra yatağına alıyorum. üzülüyorum aslında ana kucağında rahat değil diye ama çocuk orada uyuyor. babannesine gittiğimiz ilk gün ana kucağı yoktu çok uyumamış çok yormuş annemi. sanırım titreşim gazını falan rahatlatıyor.

Dün biraz vakit bulunca baktım neymiş bu diken meselesi diye sırt tüylerinin bir araya gelip deri içerisine girmesiymiş. Sert zeminde yatması gaz çıkartırken ovalamak ve banyoda ovalamak buna sebep olur diyor kızlar yani yaptığınız ovalamak dikene sebep oluyor batan dikeni çıkarmıyor. Sizde bir bakın isterseniz T tulperde Azizinsan

Aynen benimde öyle işte. Büyük oğluma doğum hediyesi telefon aldık ama gerçekten çok kötü oldu kendini telefona veriyor. Bazen şey yapamıyorum annem 2 ay kalmadı arada gitti geldi o gittiğinde büyük oğluma yemek gittiedigim zaman oldu. Vicdan azabı beni mahvediyor bakamadığı mı düşünüyorum yetemiyorum sanki çocuklara gitsem eve yetemiyorum bir garip haller yani

Senin uşak kaç yaşında ben senin bebeleri küçük biliyorum da şaşırdım.

Hangisi sende ki canım? Benimki ya meme de ya da ayakta saklarsam uyuyor. Sallanan ana kucağı var ama onu sevmedi durmuyor onda. Başka mı alsam dedim

Dün oğlumu avmye götürdük, çocuk sıkıldı iyice okul ev dders tablet başka bişey gördüğü yok kuzum, kızımıda kanguruyu koydum, hiç sesini çıkarmadı uyudu hep, eve geldik bizden çok yorulmuş, hava almak hepimize iyi geldi

İşe mi başladın kaç saat çalışiyorsun? Yarım gün mü büyüğe kim bakiyo
Sagilmis sütleri mi veriyolar
Bu süreçler geçici diye düşün biraz toparlanalim bi düzen kuralım çizgi filmide azaltiriz benimkide çok izliyor bide 2 buçuk yaşında dahaz

İyi durmuş kanguru da, annemde almış kızıma bi denerim inşallah durur. Benim kız biraz değişik

Yok benim okuduğum yerlerde de gaz çıkarmak için sırtını sert sıvazladığımızda oluşuyormuş yazıyor ama çıkarmak için de bebek yağıyla nazikçe saat yönünde ovalayın yazıyordu.
Ama hiç ellemesek bile kendi kendine dökülüyormuş zaten. Ben birkaç banyoda daha denicem hala çıkmaya devam ederse ya da durumda bi değişiklik olmazsa ellemem daha.

Uyurkende çıkartabiliyor musun zor oluyor gece uyurken çıkarmak
Uyuyamiyorki zaten yerine koyunca bakıyorum kıvranıyor.. Bende omzuma alıp başlıyorum zorlamaya biraz bebeği rahatsız edeceksin omzunlada iyice midesine baskı yap o zaman çıkiyo
Hafiften uyanıp kipirdanmasi lazım ki çıksın zaten

Agucuk bugucuk ne zaman diyolardı bu sıpalar
Sütlü tişörtünü sermeeyi denedin mi?
Demistiniz burda demedim
Bizimkimd 3-4 dk gitti en fazla
Aynen öyle . Geçen gün evde yemek yok dışarıdan söyledim. Uyuttum yemek geldi uyandı yiyemedim. Aç uykusuz nasıl süt gelsin
Ya civdiricam yemek yiyememis yine
Kiz ye
Emzirirken bile yiyebilirim
Benimkinin kilosuda iyi gidiyor gibi ama aynı sey bizde de var
Demek bizimkiler oburix
Oyy babannemi bakiyor ona yardım eden var mı canım
İkinizede cok zor olur
Allah yardımcıniz olsun
Rose kangurun nasıl bisi
Esim istiyor kullanacakmış
Bende bilemedim hangisinden bakmalıyım
Paylasabilir misin

Sakin sakin eşinin hevesini kırma hemen alın kullansın

Agucuk bugucuk ne zaman diyolardı bu sıpalar

Ya civdiricam yemek yiyememis yine
Kiz ye
Emzirirken bile yiyebilirim

40 a yaklaşınca agulamaya ve kahkaha atmaya başlıyor. Çok fazla olmasa da konusunca cevap veriyor

Becerikli değilim ben ya, iki işi aynı anda yapamıyorum. Zor emziriyorum benim Tazmanya canavarımı.

Ebebekten sipariş veriyorum hepsini ayrı ayrı kargoluyorlar. Yarım saat bir saat arayla kargo geliyor. Yakında memelerimle açacağım kapıyı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…