Kızımın sırtında tüy var mı acaba yaİnternetten bakındım biraz ne olabilir diye tüymüş gerçekten de zaten yumuşak belli yani tüy olduğu. Gazı çıksın diye sırtını sıvazlıyoruz ya tüyler o yüzden içeriye doğru uzayabiliyormuş ondan olduğu tahmin ediliyor. Ağrı sızı yapmazmış ama kaşıntı yapabilir bu yüzden bebek huzursuz olup uykuya dalamayabilir yazıyor. Sırtını ovalamanın ne zararı olabilir ki ben yaparım banyoda bundan sonra hem masaj gibi gelir
Yaşadıkların aynı ben… Ama ben hunharca yiyorum gece de yiyorum.. 2ay dolunca spora başlıcam o zaman dikkat ederim yediklerime.. Zaten hızlı kilo verebilme özelliğim var çok şükür.. Bir de benim oğlan en fazla 2 Aaat uyuyor hiçbir zaman 4 5saat olmadı.. Kilosu da 6kilo oldu neredeyse.. Tuhaf durumlar.. Doymuyor desem nasıl bu kadar kilo aldı anlamıyorum.. Ama demek daha fazla ihtiyacı var ki bu kadar az uyuyor..Bnm de sutum azaldi artik pes edip mama takviyesine baslicam heralde. Benmki suan kilosu 4.300 fln tam doyunca 4bck 5 saat gitmesi lazim. Ki dun gozumle sahit oldm evden cikmamiz gerek diye biberonla 140ml dayadm uyudu uyandi uyanmasina ramen meme istemedi 4 saatten uzun sure giki cikmadi. Gece uzun uzun emip uykuya dalio ilk gece uykusuna daldignda anormal bisey olup da huzuru kacmazsa 4 5 saat uyuyo. Sonra uyaninca 1 1bck saat oyalaniorz emiyo ustten gaz cikartiyo bazen kusuyo hickirik tutuyo allahm cile ustune cile, bidaha emziriyorm fln neyse bu uyanistan snr en fazla 2 saat uyuyo mesela eskiden yine bi 3 saat uyurdu. Ben de gaza bagliyodm bunu cunku ikinarak ve gaz cikartarak uyaniyodu. Bi yarim saat gazini attktan snr emmek istiyodu. Ama simdi dusunuyorm belki de tam doysa gaza da uyanmayacak
Bu gece buzluktan takviyeyle denicem bakalm belki uykusu da acilmadan geri uyur
Solgara basladigima da pisman oldm ilk cok gzl etki etmisti ama vucut ona da mi alisiyo bilmiyorm smdi onu icmeme ramen sanki daha azaldi sut. Onun ihtiyaci artiyo ama vucut o ihtiyaci karsilayacak kadar arttiramiyo sutu sanirim. Tukendm artik ne zor seymis. Hem dinlenmis de olmak gerekiyo dinlenmeye de vakit yok. Eskiden gunduz o uyursa uyurdm biraz smdi o da olmuyo 1 haftadir bi de geziyorm ya da yuruys yapiyorm o uyurken o da mi sebep oldu bilmiorm. Dun yine cok az uyudim ztn ne hikmetse 6bcktan snr uyumadi kucagmda uyuyo koyuyorm uyanio besikte bakiorm oguruyo gibi hemen omzuma aliyorm kusuyo. Neyse simdi rahatladi uyur diyorm yine kucagmda uyuyo yine koyunca uyanio. Bidaha kustu. Snr mizildandi kustu midesi bosaldi heralde dedm yine emzirdm yine gaz cikarmaya cabaladm. Baktm uyumuyo koynmda uyusun dedm o da olmadi. 9da kaka yapti o muydu acaba derdi altini degistirdm mizildama devam etti uykusu da var gibi daha kahvalti edemedim smdi tekrar uyutmayi deniyorm. Nasi sut olsn ki bu kadinda en son dun 6da yemek yedim...
Benimde şu an tam dalamıyor başını bekliyorum kıpırdanınca pış pış yapmam lazım ki devam etsin. Bir kere dalınca gerisi geliyor da niye böyle bende bilmiyorum. Gece uykusuna geçişte de başını bekliyorum bir süre sonradan dalıyorBenmki hala uyumadi ölüyo uykudan kucagmda uyuyo ama hep bi kipirdanma halinde tam dalamadi o yuzden besige koyunca da uyaniyo. Cozemedm gitti nedir huzursuzlugu. Dun butun gun uyumustu. Ac desem aglamiyo ya da aranmiyo da
evet banada çok mantıklı gelmedi. ama zararı yoksa denerim bakalım değişiklik oluyor mu.Tam olarak bu aslında mucizevi bir şey değil çıkarınca bebeklerde bir etki yarattığını da düşünmüyorum batıl inanç tamamen ya ,kimileri rahatlıyor filan demiş ama bir tüyden bu kadar medet ummak bana saçma geliyor
valla bende annem gidince bir boşlukta hissettim kendimi. hoş annem gitti bende işe başladım. bebişe babannemiz bakıyor. bi bu cumartesi bebek ve büyük oğlumla kaldım ama hiç birşey yapamadım. hep kucağıma gelmek istedi. yazık büyük oğlumda kendini çizgi filmlere verdi, kaç saat izledi üzüldüm onada. annem yürüme mesafesinde otursun çok isterdim. ama nerdeyse 3 araç mesafedeKizlar gunaydin. Ben cok kotuyum yaannem dun aksam uzeri gitti oyle bir bosluktayim ki aglicam tulay geri don die. Sanki kendime guvenimi kaybettim elim ayagima dolanio isimi yapamiyorum simdi aglarsa isim yarim kalacak die bir isin ucundan zor tutuyorum annemsiz kendimi bir hic gibi hissediyorum onceden cok cabbar her isimi kendim becerirdim ay hallederim diyip tuttugumu koparirdim. ne oldu bana yaaa
bende yaparım. dediğin gibi ne olacak. belki daha rahatlar.İnternetten bakındım biraz ne olabilir diye tüymüş gerçekten de zaten yumuşak belli yani tüy olduğu. Gazı çıksın diye sırtını sıvazlıyoruz ya tüyler o yüzden içeriye doğru uzayabiliyormuş ondan olduğu tahmin ediliyor. Ağrı sızı yapmazmış ama kaşıntı yapabilir bu yüzden bebek huzursuz olup uykuya dalamayabilir yazıyor. Sırtını ovalamanın ne zararı olabilir ki ben yaparım banyoda bundan sonra hem masaj gibi gelir
benim bebeğim titreşimli ana kucağına öyle alıştı ki, gündüz hep onda uyuyor. gece olunca onda dalıyor sonra yatağına alıyorum. üzülüyorum aslında ana kucağında rahat değil diye ama çocuk orada uyuyor. babannesine gittiğimiz ilk gün ana kucağı yoktu çok uyumamış çok yormuş annemi. sanırım titreşim gazını falan rahatlatıyor.Benimde şu an tam dalamıyor başını bekliyorum kıpırdanınca pış pış yapmam lazım ki devam etsin. Bir kere dalınca gerisi geliyor da niye böyle bende bilmiyorum. Gece uykusuna geçişte de başını bekliyorum bir süre sonradan dalıyor
Dün biraz vakit bulunca baktım neymiş bu diken meselesi diye sırt tüylerinin bir araya gelip deri içerisine girmesiymiş. Sert zeminde yatması gaz çıkartırken ovalamak ve banyoda ovalamak buna sebep olur diyor kızlar yani yaptığınız ovalamak dikene sebep oluyor batan dikeni çıkarmıyor. Sizde bir bakın isterseniz T tulperdedün akşam bende denedim evet siyah siyah birşeyler çıkıyor. sonra dedim acaba sırtındaki tüyler bir araya toplandığından mı oluyor diye. ama çokta ovmadım. baktım ovdukça çıkıyor bilmediğim birşey olduğundan çocukta birşey olur diye korktum.
Aynen benimde öyle işte. Büyük oğluma doğum hediyesi telefon aldık ama gerçekten çok kötü oldu kendini telefona veriyor. Bazen şey yapamıyorum annem 2 ay kalmadı arada gitti geldi o gittiğinde büyük oğluma yemek gittiedigim zaman oldu. Vicdan azabı beni mahvediyor bakamadığı mı düşünüyorum yetemiyorum sanki çocuklara gitsem eve yetemiyorum bir garip haller yanievet banada çok mantıklı gelmedi. ama zararı yoksa denerim bakalım değişiklik oluyor mu.
valla bende annem gidince bir boşlukta hissettim kendimi. hoş annem gitti bende işe başladım. bebişe babannemiz bakıyor. bi bu cumartesi bebek ve büyük oğlumla kaldım ama hiç birşey yapamadım. hep kucağıma gelmek istedi. yazık büyük oğlumda kendini çizgi filmlere verdi, kaç saat izledi üzüldüm onada. annem yürüme mesafesinde otursun çok isterdim. ama nerdeyse 3 araç mesafede(
Aynen benimde öyle işte. Büyük oğluma doğum hediyesi telefon aldık ama gerçekten çok kötü oldu kendini telefona veriyor. Bazen şey yapamıyorum annem 2 ay kalmadı arada gitti geldi o gittiğinde büyük oğluma yemek gittiedigim zaman oldu. Vicdan azabı beni mahvediyor bakamadığı mı düşünüyorum yetemiyorum sanki çocuklara gitsem eve yetemiyorum bir garip haller yani
Hangisi sende ki canım? Benimki ya meme de ya da ayakta saklarsam uyuyor. Sallanan ana kucağı var ama onu sevmedi durmuyor onda. Başka mı alsam dedimbende yaparım. dediğin gibi ne olacak. belki daha rahatlar.
benim bebeğim titreşimli ana kucağına öyle alıştı ki, gündüz hep onda uyuyor. gece olunca onda dalıyor sonra yatağına alıyorum. üzülüyorum aslında ana kucağında rahat değil diye ama çocuk orada uyuyor. babannesine gittiğimiz ilk gün ana kucağı yoktu çok uyumamış çok yormuş annemi. sanırım titreşim gazını falan rahatlatıyor.
İşe mi başladın kaç saat çalışiyorsun? Yarım gün mü büyüğe kim bakiyoevet banada çok mantıklı gelmedi. ama zararı yoksa denerim bakalım değişiklik oluyor mu.
valla bende annem gidince bir boşlukta hissettim kendimi. hoş annem gitti bende işe başladım. bebişe babannemiz bakıyor. bi bu cumartesi bebek ve büyük oğlumla kaldım ama hiç birşey yapamadım. hep kucağıma gelmek istedi. yazık büyük oğlumda kendini çizgi filmlere verdi, kaç saat izledi üzüldüm onada. annem yürüme mesafesinde otursun çok isterdim. ama nerdeyse 3 araç mesafede(
İyi durmuş kanguru da, annemde almış kızıma bi denerim inşallah durur. Benim kız biraz değişikDün oğlumu avmye götürdük, çocuk sıkıldı iyice okul ev dders tablet başka bişey gördüğü yok kuzum, kızımıda kanguruyu koydum, hiç sesini çıkarmadı uyudu hep, eve geldik bizden çok yorulmuş, hava almak hepimize iyi geldi
Yok benim okuduğum yerlerde de gaz çıkarmak için sırtını sert sıvazladığımızda oluşuyormuş yazıyor ama çıkarmak için de bebek yağıyla nazikçe saat yönünde ovalayın yazıyordu.Dün biraz vakit bulunca baktım neymiş bu diken meselesi diye sırt tüylerinin bir araya gelip deri içerisine girmesiymiş. Sert zeminde yatması gaz çıkartırken ovalamak ve banyoda ovalamak buna sebep olur diyor kızlar yani yaptığınız ovalamak dikene sebep oluyor batan dikeni çıkarmıyor. Sizde bir bakın isterseniz T tulperdeAzizinsan
Normal bence benim oğlanda da oluyor ara sıra.En son bı arkadaş yeşil kaka olayını anlatmıştı. Ne sonuca vardık yeşil kaka neden oluyormuş
Saol canimNormal bence benim oğlanda da oluyor ara sıra.
Uyuyamiyorki zaten yerine koyunca bakıyorum kıvranıyor.. Bende omzuma alıp başlıyorum zorlamaya biraz bebeği rahatsız edeceksin omzunlada iyice midesine baskı yap o zaman çıkiyoUyurkende çıkartabiliyor musun zor oluyor gece uyurken çıkarmak
Agucuk bugucuk ne zaman diyolardı bu sıpalarKız alarm ne hiç bilmedim benim bebeler 2 saatte bir kurulu saat gibi kalkardı, kalkmayana da ellemem heralde
Büyüdükçe kişnemeleri geçiyor
Geçen yazdım sürekli akademik çalışan bilim insanı ben banyoda sırt ovalarken buldum kendimikadim bilgileri de zararı olmadıkça uyguluyorum. Ben rahatlattığını düşünüyorum artık daha fazla kendi kendine durabiliyor masaj gibi zaten bir zararı olmaz.
Canım 2 ay demek kaldı annen ne güzel bak bebeğinde sende toparlandınız. Şimdi yaşadığın boşluk hissi insan evden kedisi gitse oturup ağlıyor giden annen yani. Bir kaç gün adapte olursun bu sürece hem sana da özgüven gelir zamanla kendini iyi hissedersin.
Denemeye değer bence
Evet bir süre rutin oluşturuyor sonra onu değiştiriypr başka rutine geçiyor
Demistiniz burda demedimSütlü tişörtünü sermeeyi denedin mi?
Ya civdiricam yemek yiyememis yineAynen öyle . Geçen gün evde yemek yok dışarıdan söyledim. Uyuttum yemek geldi uyandı yiyemedim. Aç uykusuz nasıl süt gelsin
Benimkinin kilosuda iyi gidiyor gibi ama aynı sey bizde de varYaşadıkların aynı ben… Ama ben hunharca yiyorum gece de yiyorum.. 2ay dolunca spora başlıcam o zaman dikkat ederim yediklerime.. Zaten hızlı kilo verebilme özelliğim var çok şükür.. Bir de benim oğlan en fazla 2 Aaat uyuyor hiçbir zaman 4 5saat olmadı.. Kilosu da 6kilo oldu neredeyse.. Tuhaf durumlar.. Doymuyor desem nasıl bu kadar kilo aldı anlamıyorum.. Ama demek daha fazla ihtiyacı var ki bu kadar az uyuyor..
Oyy babannemi bakiyor ona yardım eden var mı canımbende yaparım. dediğin gibi ne olacak. belki daha rahatlar.
benim bebeğim titreşimli ana kucağına öyle alıştı ki, gündüz hep onda uyuyor. gece olunca onda dalıyor sonra yatağına alıyorum. üzülüyorum aslında ana kucağında rahat değil diye ama çocuk orada uyuyor. babannesine gittiğimiz ilk gün ana kucağı yoktu çok uyumamış çok yormuş annemi. sanırım titreşim gazını falan rahatlatıyor.
Rose kangurun nasıl bisiDün oğlumu avmye götürdük, çocuk sıkıldı iyice okul ev dders tablet başka bişey gördüğü yok kuzum, kızımıda kanguruyu koydum, hiç sesini çıkarmadı uyudu hep, eve geldik bizden çok yorulmuş, hava almak hepimize iyi geldi
Sakin sakin eşinin hevesini kırma hemen alın kullansınAgucuk bugucuk ne zaman diyolardı bu sıpalar
Demistiniz burda demedim
Bizimkimd 3-4 dk gitti en fazla
Ya civdiricam yemek yiyememis yine
Kiz ye
Emzirirken bile yiyebilirim
Benimkinin kilosuda iyi gidiyor gibi ama aynı sey bizde de var
Demek bizimkiler oburix
Oyy babannemi bakiyor ona yardım eden var mı canım
İkinizede cok zor olur
Allah yardımcıniz olsun
Rose kangurun nasıl bisi
Esim istiyor kullanacakmış
Bende bilemedim hangisinden bakmalıyım
Paylasabilir misin
Agucuk bugucuk ne zaman diyolardı bu sıpalar
Ya civdiricam yemek yiyememis yine
Kiz ye
Emzirirken bile yiyebilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?