Erkek anneleri bebeğinizin pipisini geriye doğru itiyor musunuz hiç? Bana da eltim söyledi bugün, oğlu sebepsiz ağlıyo diye doktora götürmüşler doktor pipisini hiç mi geriye itmediniz demiş göstermiş, orda çişten bir sürü kireçlenmeler oluşmuş onları temizledikten sonra bir daha ağlama krizi yaşamadık hiç diyor ara ara yapıp temizlemek gerekiyormuş
O öyle diyince ben de yapmaya çalıştım ama korktum çok geriye itemedim ona rağmen birkaç parça kireç çıktı sert bi de tabi batıyodur o pipiye daha da kaldı ama pipisi kızarmaya başladı diye bıraktım.
Erkek anneleri bebeğinizin pipisini geriye doğru itiyor musunuz hiç? Bana da eltim söyledi bugün, oğlu sebepsiz ağlıyo diye doktora götürmüşler doktor pipisini hiç mi geriye itmediniz demiş göstermiş, orda çişten bir sürü kireçlenmeler oluşmuş onları temizledikten sonra bir daha ağlama krizi yaşamadık hiç diyor ara ara yapıp temizlemek gerekiyormuş
O öyle diyince ben de yapmaya çalıştım ama korktum çok geriye itemedim ona rağmen birkaç parça kireç çıktı sert bi de tabi batıyodur o pipiye daha da kaldı ama pipisi kızarmaya başladı diye bıraktım.
Kizlar chicco physio kaucuk emzik geldi diger emziklere gore daha iyi tuttu beceremiyor dusuyor bu sefer agliyor ama hamak disinda tuttugu tek emzik oldu
Aaa bak hakkini yemiyim banyoda solediklerini benimkide yapar yerleri kurulamaz ama banyo daginigini toplar kizi yikadiktan sonra o tutar ben hem su dokerim hem yikarim ama mutfaga elini surmez aksine gece cay icer bardagini ben toplarim ordan burdan kapi arkalarinda kiyafet birakir vs amannn hepsinin farkli huylari var iste napacan sevios iste allah eksikliklerini gostermesin ben sahsima onsuz nefes alamam gibi gelir bazen
Bnde bu konuda hakkını yemeyeyim bizimkide banyoyu toparlar kurlar çayı getirir temizliğe yardımı eder bazennn ama geçen hafta gececiydi gündüz hep yattı hiç yardımı dokunmadı hastaydık bide üçümüz çocuklarla çok yoruldum bayağı adamı gömmüşüm bugün kızı götürdü de oğlan yatio iş yapayım dedm aman yapma yarın beraber yaparız yat dinlen sonra çok gergin oluyorsun soyleniyorsn dedi bn gene duramadim çamaşır yıkayıp asıyorum havayı iyi bulunca
Bnde bu konuda hakkını yemeyeyim bizimkide banyoyu toparlar kurlar çayı getirir temizliğe yardımı eder bazennn ama geçen hafta gececiydi gündüz hep yattı hiç yardımı dokunmadı hastaydık bide üçümüz çocuklarla çok yoruldum bayağı adamı gömmüşüm bugün kızı götürdü de oğlan yatio iş yapayım dedm aman yapma yarın beraber yaparız yat dinlen sonra çok gergin oluyorsun soyleniyorsn dedi bn gene duramadim çamaşır yıkayıp asıyorum havayı iyi bulunca
öyle oluyor dimi
Bazen öve öve bitiremeyesi geliyor insanın
Bazen göme göme
Bazen bi kaşık suda boğası geliyor insanın
Bazen sıkı sıkı sarılası (baska biseydi bu ama okuyunca baktım yanlış yerlere cekilebilir kafiyesiz oldu)
İste koca denen şey böyle bişi zaten
öyle oluyor dimi
Bazen göme göme
Bazen sıkı sıkı sarılası (baska biseydi bu ama okuyunca baktım yanlış yerlere cekilebilir kafiyesiz oldu)
Aynen öyle Allah eksikliklerini göstermesin
Burdan mesajımızı da verelim gelip okumaya kalkarlarsa seviyoruz yani
Bazen cenemize vuruyor bizim kızınca
Onlar kızınca susmayı tercih ediyor
Aynen öyle Allah eksikliklerini göstermesin
Burdan mesajımızı da verelim gelip okumaya kalkarlarsa seviyoruz yani
Bazen cenemize vuruyor bizim kızınca
Onlar kızınca susmayı tercih ediyor
öyle oluyor dimi
Bazen göme göme