Verdigi bitkisel ilacin adi ne cnm benimkinin de hep yedikleri agzina geliyor dun gece tam yatiriyorm 2 dk snr ogurerek uyaniyo aliyorm sirtini sivazliyorm gegiriyo gecti smdi uyur diyorm yine uyaniyo 1 saat ugrastik. Bi ara da alttan gaz cikarmak icin ikinirken ustten hep kustu.
Hepsi seviyolar bence cnm ya ben de uyudugu zaman dokunmuyorm gecen arabada 5.30da uyudu gece 10da uyandi:) gerci dayanamayip eve geldikten bi sure snr pusetten besige almistm. Ben de smdi bi amcasina goturuyorum arabada uyuyorz umarim oraya gidince de uyur
Benimki de hep kayinvalidemde uyuyo:) kadin 1 ay gelmedi gormedi torunu en sonunda bi gun geldi oglum uyanmak bilmedi kadin aksam 8bcka kdr bekledi benimki hala uyuyodu:) zaten hayatinda 2 kez gordu kayinvalideme gore bebek guzel uyuyan bi bebek
Verdigi bitkisel ilacin adi ne cnm benimkinin de hep yedikleri agzina geliyor dun gece tam yatiriyorm 2 dk snr ogurerek uyaniyo aliyorm sirtini sivazliyorm gegiriyo gecti smdi uyur diyorm yine uyaniyo 1 saat ugrastik. Bi ara da alttan gaz cikarmak icin ikinirken ustten hep kustu.
Emziği tatlı bir şeye batırmayı deneyebilirsin. Ben sütlaca batırıp vermiştim. Yoğun olmasına gerek yok. Tadını alabileceği kadar batırıp çeksen yeter.
Ya kizlar bir mutlulugumu paylasayim benim sutum artti yaa!! bizim inatci keci hala gece haric emmiyor ama sagarak arttirdim!! Dut, solgarin yeasti, bol su ve Azizinsan
bacimiin hunharca ye tavsiyesi sayesinde artti cok sukur! Bir de Nalan`in Cana`yi parcalamasi da etkili oldu diye dusunuyorum...
Karın üstüne yattığı şeye mi deniyodu bu
Ben sık sık yapıyorum gazını güzel çıkarıyo böyle çırpınıcam derken
karşısına geçip sesleniyorum ya da bebek zeka kartlarından koyuyorum kafasını birkaç saniye kaldırabiliyor.
Emziği tatlı bir şeye batırmayı deneyebilirsin. Ben sütlaca batırıp vermiştim. Yoğun olmasına gerek yok. Tadını alabileceği kadar batırıp çeksen yeter.
Dün yemeğe oturucaz oğlum sofraya bakıyo eltim de parmağıyla patatesi mıncırmış oyy yengem sen de mi acıktın al ye biraz diyo izin versem oğluma patates yedirecekti
Reçele ve şerbet çok az batırdım Bi kaç kez ama ağzına yabancı tat istemiyor, su bile istemiyor, yazın işe başlıcam kayınvalidem bakçak, gün boyu emmek istiyor, emzik kurtarıcı
folikten. ice ice cildirttik cocuklari. bisey icat edecek gibi doguyolar telasli telasli aglamalar.
Yahu yok oyle sonradan his gelmesi fln. Ben bi Netflix belgeseli izledim, oldukca da bilimsel. Bebek olunca annelerin beynine bakiyolar bi bolum var orasi aktif oluyo (ebeveynlik bolumu). Ama babalara bakiyolar tik yok, bir degisiklik olmuyo. Buraya kadar bekledigimiz gibi her sey. Ama sonra Gay bir cift tasiyici anne ile bebek sahibi oluyo. Bu ciftin de beyninin o kismina bakiyolar, supriizz ikisinin de aktiflesmi. Yani kisacasi olay niyette. Senin ebeveyn olmaya niyetin olsun beyin kendini aktif ediyo. Ama bizimkiler maasallah alismis baba deyince olurmus da bilmemne. Niyet yok niyet:))
55 benim idealim boyuma göre. Başlamadan önce 58 kiloydum şimdi 67, 3 haftalık emzirme diyetine başladım diyetisyenle ama uymak biraz zor öğünleri hazırlamak zorluyor ama kendşme tahammül edemşyorum bu şekilde hiç görmedim en fazla 59 kilo oldum hayatımda
Reçele ve şerbet çok az batırdım Bi kaç kez ama ağzına yabancı tat istemiyor, su bile istemiyor, yazın işe başlıcam kayınvalidem bakçak, gün boyu emmek istiyor, emzik kurtarıcı