2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Benim kızı emziğe alıştırma lazım ya hiç ağzına koymuyor Bi kez bile çekmiyor, ama uyurken beni emiyor

Reçete şu anda eşimde canım.. Dün eczaneye sipariş verdik bugün getirecekler.. Getirdiklerinde buraya fotoğrafını atarım

Benm sıpa pusette uyumayı sevdi galiba
Hepsi seviyolar bence cnm ya ben de uyudugu zaman dokunmuyorm gecen arabada 5.30da uyudu gece 10da uyandi:) gerci dayanamayip eve geldikten bi sure snr pusetten besige almistm. Ben de smdi bi amcasina goturuyorum arabada uyuyorz umarim oraya gidince de uyur

Şaka gibi evde gündüz uyumayan bebeğim kayınvalide evinde uyuyor
Sabahtan beri emdi emdi uyudu, gece geç yatmıştı sanırım ondan.
Benimki de hep kayinvalidemde uyuyo:) kadin 1 ay gelmedi gormedi torunu en sonunda bi gun geldi oglum uyanmak bilmedi kadin aksam 8bcka kdr bekledi benimki hala uyuyodu:) zaten hayatinda 2 kez gordu kayinvalideme gore bebek guzel uyuyan bi bebek

Eklentiler

• image.webp
    31,7 KB · Görüntüleme: 33
Benim kızı emziğe alıştırma lazım ya hiç ağzına koymuyor Bi kez bile çekmiyor, ama uyurken beni emiyor
Emziği tatlı bir şeye batırmayı deneyebilirsin. Ben sütlaca batırıp vermiştim. Yoğun olmasına gerek yok. Tadını alabileceği kadar batırıp çeksen yeter.

Ya ne güzel dedim sana, hunharca yemektw sıkıntı yok ama kiloları napcaz ya iyice kafama taktım ben

Kızlar bebeklerinize tummy time yaptırıyor musunuz ? Ben her gün biraz biraz yaptırmaya çalışıyorum ama hiç hoşlanmıyor. Her seferinde de kusuyor.
Karın üstüne yattığı şeye mi deniyodu bu
Ben sık sık yapıyorum gazını güzel çıkarıyo böyle çırpınıcam derken
karşısına geçip sesleniyorum ya da bebek zeka kartlarından koyuyorum kafasını birkaç saniye kaldırabiliyor.

Emziği tatlı bir şeye batırmayı deneyebilirsin. Ben sütlaca batırıp vermiştim. Yoğun olmasına gerek yok. Tadını alabileceği kadar batırıp çeksen yeter.
Kızlar böyle şeyler yapmayın bence ya Allah korusun alerjisi olursa bir damladan bir şey olmaz diyip geçmeyin alerjik reaksiyon gösterebilir.

Reçele ve şerbet çok az batırdım Bi kaç kez ama ağzına yabancı tat istemiyor, su bile istemiyor, yazın işe başlıcam kayınvalidem bakçak, gün boyu emmek istiyor, emzik kurtarıcı

Netflix ve gay dedin asla inanmam onlarınki propaganda maksat onları şirin göstermek. Kesin 3 kişiyle yapmışlardır araştırmayı
Kızlar aranızda regl olan var mı ? Ben oldum da biraz erken değil mi
Tam 40. Gün regl oldum
Gece her emzirmeden sonra gazını çıkarıp yatırmama rağmen, sabahın 6 sında yine aynı ıkınmalar Bu kadar gaz olur mu iyice sinir oldum vallahi..
Bugün 2 kere gaz çıkardı sabah bence komşu duymuştur büyük adam yapamaz onu.
Bi şey olmaz ben de bazen pusete yatırıyorum gündüz uyursa
Altını düzlüyorum ben ama normal yatakta yatmasından bi farkı olmuyor.
Benim evdeyken çok uyuyo pusette çok rahat ediyo bende yatırıyorm saatlerce durduğu oluyo aldığım an kalkıyo
Ben de çok takıyorum 48 kilo olduğum bekarlık fotoğraflarıma bakıp bakıp özlüyorum
55 benim idealim boyuma göre. Başlamadan önce 58 kiloydum şimdi 67, 3 haftalık emzirme diyetine başladım diyetisyenle ama uymak biraz zor öğünleri hazırlamak zorluyor ama kendşme tahammül edemşyorum bu şekilde hiç görmedim en fazla 59 kilo oldum hayatımda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…